|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka perełek do wymiany
Mam 3 rzeczy, ale za to jakie
![]() Po pierwsze BUTY - cudownie ładne, wygodne. Z cięzkim sercem muszę je wymienić, ponieważ numeracja jest zła.. Wybita cyfra to 37, niestety, but jest o rozmiarze 36, niestety. Buty są nowe, praktycznie nie używane (praktycznie - założone tylko do zmierzenia). Czarne. Zdjecia mówią za siebie Po drugie kurteczko - płaszczyk. Jedyny mankament - rozmiar S. Tylko dlatego ją wymieniam. Może jakas drobna wizazanka przygarnie to cudo Pod podszewką nie ma żadnego podbicia, wiec jest to kurteczka wiosenno - jesienna. Założone kilka razy. Po trzecie - dwa staniki z silikonowym paskiem z tyłu i silikonowymi ramiączkami. Kolory miseczek: różowy i fioletowy. Rozmiar na zdjęciu. Nieużywane. Czego potrzebuję? Najchętniej wymienię sie na kosmetyki bądź lakiery do paznokci, chociaz jesli bedzie cos super z ubrań, to zaglądnę W najbliższym czasie będę potrzebowała telefonu, wiec może.. kto wie?
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka perełek do wymiany
witam, coś za stanik? oddam sporo
Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2010-09-05 o 15:54 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za buciki?
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- poza wątkiem mam dużo kosmetyków więc mów co potrzebujesz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Po trzecie - dwa staniki z silikonowym paskiem z tyłu i silikonowymi ramiączkami. Kolory miseczek: różowy i fioletowy. Rozmiar na zdjęciu.
Nieużywane. cos u mnie?
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
kożuszek ma tylko przy kapturze, ale kurtka jest ciepła, kupowałam ją na jesień i zimę
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Interesował mnie ten kurteczko-płaszczyk właśnie ![]() Tylko czy mogłabyś zrobić fotkę na kimś? |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)