|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Myszowata i jej różne twory
Witam, długo nosiłam się z zamiarem pokazania na wizażu tego co tworzę w wolnym czasie. Wcześniej podglądałam Wasze prace i zastanawiałam się czy jest sens, bo to co ja robię to amatorszyzna, no ale się zdecydowałam. Trzeba w końcu wyjść do ludzi
tylko nie bądźcie dla mnie zbyt krytyczne.![]() Zajmuję się głównie haftem krzyżykowym (od pół roku), obecnie jestem w trakcie wyszywanie husarza i samolotu "jedenastki" dla mojego Tż - to to na ostatnim załączniku, ale próbuję swoich sił także w robieniu na drutach i szydełkowaniu. Ostatnio nauczyłam się robić kwiatki, róże, niestety nie miałam krepiny i improwizowałam z bibułką jakiś czas temu bawiłam się trochę z koralikami, ale z racji tego, że ciężko u mnie dostać potrzebne materiały, zrezygnowałam. Mimo to, lubię poznawać nowe techniki i próbować swoich sił w nich.To chyba na razie tyle, jeśli będzie zapotrzebowanie, to w miarę powstawania nowych tworów będę je tu zamieszczać
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myszowata i jej różne twory
Witaj wśród pozytywnie zakręconych
![]() Motylki, róże i koraliki super, na temat haftu się nie wypowiadam bo jak sobie pomyślę ile to trzeba dziubać to dostaję gęsiej skórki - tylko podziwiam cierpliwość. Czekam na inne Twoje dzieła...
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witam - fajnie, że do nas dołączyłaś. pracki fajne, a hafcik jest śliczny. Czekam nas kolejny wysyp prac.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ten hafcik to wcale na amatorszczyzne nie wygląda!!!! Co prawda specjalistką sama nie jestem ale mi się baardzo podoba! Podziwiam cierpliwość
![]() Motylki, kwiatuchy no i to serduszko (szczególnie mi się podoba!!!) - super robota!!!! ![]() Fajnie, że się odważyłaś pochwalić swoimi dziełami. Czekamy na więcej!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na więcej, a koraliki bardzo łatwo w necie znaleźć, wychodzą Ci plecionki, szkoda byłoby porzucić
![]() Pozdrawiam i czekam na kolejne prace
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace. Brawa za różnorodność
Każdy, kto stawia pierwsze kroki w jakiejś dziedzinie jest amatorem, więc nie przejmuj się, jest tu nas więcej
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj !!!!
Świetne różnorodne prace
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za tak miłe przyjęcie w waszym gronie i niezmiernie się cieszę, że moje prace się wam podobają
mam teraz motywację by dalej coś tworzyć i oczywiście wam to pokazywać ![]() Co do tej cierpliwości to sama siebie zaskakuję, bo na co dzień straszny nerwus ze mnie ale haft mnie jakoś uspokaja, lubię patrzeć jak powoli tworzy się obraz ![]() Kathinna - wiem, że materiały łatwo znaleźć w necie, tylko mnie zawsze przerażały te ogromne koszty przesyłki jestem taka, że zaraz sobie przeliczam, że za to miałabym np. drugi woreczek koralików albo kilka kolorów mulin. Niemniej bardzo dziękuję za słowa uznania, tym bardziej, że widziałam Twoje prace i są wspaniałe!P.S. zostało mi jeszcze trochę koralików więc pewnie coś jeszcze z nich zrobię
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Super prace
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
super!
te różyczki są genialne jak zresztą wszystkie twoje wytwory gratuluję ![]() moje malowanie----->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=284688 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku też tak przeliczałam
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa
stanowią one dla mnie dużą motywację do dalszego tworzenia ![]() Kathinna - dzięki za wyjaśnienia. Szczerze, nie wiedziałam, że tak jest ![]() A teraz dodaję, moje nowe prace. Róże, w końcu z krepiny, tak jak powinno być oraz wyszywanego aniołka, którego skończyłam dosłownie parę minut temu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

tylko nie bądźcie dla mnie zbyt krytyczne.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie 

jestem taka, że zaraz sobie przeliczam, że za to miałabym np. drugi woreczek koralików albo kilka kolorów mulin. Niemniej bardzo dziękuję za słowa uznania, tym bardziej, że widziałam Twoje prace i są wspaniałe!