|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
dobrych odżywek do włosów, rozswietlaczy, *pryzm* i *****meteorytów ****
Tak jak w tytule. Za jakiś czas wrzucę swoje rzeczy na wymiankę. Obecnie dysponuję wszystkimi kosmetykami marki Avon (kat 4 dostępny na str www Avonu)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201104 Jak tylko pojadę do domku to zwiozę sobie rzeczy i porobię im fotki ![]() Jedną rzeczą jaką mam tutaj jest telefon Lg Cookie (gwarancja i trzeba go oddać do serwisu, bo panel na dotyk nie działa jak powinien. Nie ma problemu z darmową naprawą) Ja nie mam niestety na to czasu i nie chce mi się latać po serwisach. - za coś fajowego :P Moja wish : pryzmy ![]() meteoryty ![]() odżywki do włosów ![]() balerinki ![]() gladiatorki ![]() karta pamięci do aparatu (ta większa) ![]() Edytowane przez Blanusia89 Czas edycji: 2011-02-26 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobrych odżywek do włosów, rozswietlaczy, *pryzm* i *****meteorytów ****
mam nadzieję, że już można?
mam w wątku odżywkę John Frieda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadam się przywitać i przypomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
posiadam 2 odżywki
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
u Ciebie podoba mi się : 1. Bluzeczka z zary, rozm L-xxl - z matki l 2. Denim Co, 44 wymieta bo nie uprasowana. 5. kardigan - uni, dopasowuje się do ciąla mimo ze z metki xl. 3. new look 42-46 co za to ![]() za za zare i denim co i new looka chcialabym: in bloom by reese witherspoon albo woda toaletowa ta od fergie. lub torebkę: ze strony 146, melisa tą z kwiatkiem.. plus jakis tusz do rzęs. np super shock kardigan wlasnie dogaduje z inna wizazanką. aj aj musisz kusic tymi kosmetykami?? sama jestem konsultantką i od 3 msc mam odwyk od zamówien, ![]() co ty na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.