|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Podkłady:Astor-Maybelline-AA-probki;Krem brazujacy-Oriflame; Probki kremow
Witam na moim wątku wymiankowym. Preferuje wymiany grupowe tzn. większą ilość kosmetyków za jednym razem ponieważ mam dużo probek.
Podkłady i krem są praktycznie nie używane(użyte dosłownie 2-5 razy, a ubytek żaden) to takie tez kosmetyki preferuje w zamian, ale próbować zawsze można. Rezerwacja na zielono Poszlo w świat na czerwono SZUKAM: - próbek perfum za próbki kremów/podkładów - jasnych podkładów, również minerałów!!(jasność Revlon ivory, ale w tonacji żółtej) - podkład Rimmel Recover nr 103 - produkty do pielęgnacji ciała i włosów NA WYMIANĘ: 1. Podkład ASTOR -Perfect Stay 24h - kolor 100 - kupiony 3 miesiące temu 2. Podkład Maybelline - Super Stay 24 - kolor 20 Cameo - kupiony po pojawieniu się na rynku 3. Podkład AA Oceanic - Jedwabisty podkład rozświetlający - kolor 1 kość słoniowa - kupiony na początku wakacji 4. Krem brązujący Oriflame - Radiance energy 365 Face Summer Glow - kupiony tuz przed wycofaniem (otwarty w maju) 5. Próbka L'Oreal Nutri Bronze 6. Probki podkładów: a) Vichy Dermablend - nr 35 sand (2x) b) ASTOR -Perfect Stay 24h - nr 200 c) Vichy NormaDerm Tient - nr 35 sand d) Debora 24Ore perfect - nr 5 Amber e) Clinique Superbalanced - nr 03 ivory f) Lancome Tient Idole Ultra - nr 03 beige diaphane g) Sephora Light veil foundation - nr 30 medium 7. Probki kremow: a) Iwostin Solecrin spf 50+ (3x) b) Vichy Aqua Thermale Light c) Lancome Smoothing anti-stress moisturing cream d) Ziaja - Naturalny krem oliwkowy przeciw zmarszczkom e) Ziaja - kuracja lipidowa - Fizjoderm krem na dzien/noc Edytowane przez edyt Czas edycji: 2010-09-21 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkłady:Astor-Maybelline-AA-probki;Krem brazujacy-Oriflame; Probki kremow
cos u mnie za
Podkład Maybelline - Super Stay 24 - kolor 20 Cameo - kupiony po pojawieniu się na rynku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkłady:Astor-Maybelline-AA-probki;Krem brazujacy-Oriflame; Probki kremow
1. Podkład ASTOR -Perfect Stay 24h - kolor 100 - kupiony 3 miesiące temu
2. Podkład Maybelline - Super Stay 24 - kolor 20 Cameo - kupiony po pojawieniu się na rynku coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedz co do wymianki
Cytat:
Podaj link do swojego watku albo wstaw w podpisie link do watku wymiankowego, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za maybelline cameo
? Jak coś znajdziesz to odpisz proszę u mnie w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Podkład ASTOR -Perfect Stay 24h - kolor 100 - kupiony 3 miesiące temu b) ASTOR -Perfect Stay 24h - nr 200 f) Lancome Tient Idole Ultra - nr 03 beige diaphane ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ten podkład jest jasny? Bo ja mam z wymiany ivory, i w sklepie był jaśniutki, a ten co dostałam nawet w opakowaniu jest pomarańczowy mocno, nie mówiąc już o testach na ręce. To nie to co oglądałam w rossmanie , jakąś podróbkę dostałam chyba (wizazanka chyba miała go z netu) . Cameo też oglądałam i maziałam się testerami w sklepie i jest minimalnie ciemniejszy , ale też ok.. zastanawiam się gdzie kupowałaś. Bo na allegro oni chyba przelewają inne podkłady do buteleczek o.0
Ze szminek :wink jest bezdrobinkową, jasną, pastelową różową fuksją dającą intensywny, kryjący kolor a frozen rose jest ciemnoróżową , półtransparentną , migoczącą , kremowo-błyszczykową pomadką . Błyszczyk essence jest fioletowy i daje efekt lekko przyciemnionych ust o chłodnym odcieniu (nie widać fioletu). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
link już jest w podpisie, zajrzyj
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pomadek to poszukam możne katalogu Avonu i spróbuje znaleźć, bo z opisu wydaja się być za chłodne dla mnie. A możne coś innego zaproponujesz? Odpowiedy w twoim watku. Niestetz nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cienie mineralne mogę oddać, ale mam tylko na zbyciu volcano blossom (czerń ze złotymi drobinkami) i tide pool (fiolet matowy, ciepły ale nie wpadający w róż) . Z pomadek mam jeszcze testery rimmel (ok.2,5g każdy) : różowa czerwień z drobinkami desirable z serii volume rimmel i z serii lasting finish beżowo-brzoskwiniowa (nie pamiętam nazwy ale mogę sprawdzić) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
7. Probki kremow: a) Iwostin Solecrin spf 50+ (3x) b) Vichy Aqua Thermale Light c) Lancome Smoothing anti-stress moisturing cream d) Ziaja - Naturalny krem oliwkowy przeciw zmarszczkom e) Ziaja - kuracja lipidowa - Fizjoderm krem na dzien/noc ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
1. Podkład ASTOR -Perfect Stay 24h - kolor 100 - kupiony 3 miesiące temu 2. Podkład Maybelline - Super Stay 24 - kolor 20 Cameo - kupiony po pojawieniu się na rynku ? odpowiedz prosze w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
i jak tam? odpisz proszę u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Wiesz..mogę Ci jedynie zaproponować około 1/4 flakonika FM 171- zapach inspirowany Euphorią CK, 1/5 flakonika FM 171 z dodatkiem feromonów. Mam też niemal wszystkie próbki zapachów (damskie/męskie), oprócz tych najnowszych, z próbnika zapachów FM. Nie wiem tylko czy interesują Cię odpowiedniki..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpowiedz w twoim watku Zalezy dla jak jasnej(ja mam kolor cery jasnosci revlon 110), dla mnie byl za ciemny nawet w wakacje. Cytat:
Edytowane przez edyt Czas edycji: 2010-09-13 o 18:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ewentualnie jeszcze tę próbkę chciałabym:
e) Clinique Superbalanced - nr 03 ivory a nie masz jeszcze innych próbek podkładów w jasnych odcieniach poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z probkami jest ten problem ze robia zazwyczaj w odcieniu sredniej karnacji zeby "kazdy " mogl sprobowac. Dlatego wszystkich chce sie pozbyc, bo nie ma szans zebym mogla gdzies wyjsc i przetestowac te podklady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ja jednak zrezygnuję, wybacz za zawracanie głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ok, w porządku. To wymieniamy 8 próbek za 1/4 flakonika FM 171 (może chciałabyś zdjęcie tych perfum, żeby nie było nieporozumień? ale według mnie wygląda na 1/4, może troszeczkę mniej..)
I odpisz proszę u mnie, bo nie śledzę wątków.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.