|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: estrowy wątek wymiankowy- odsłona trzecia :)
hej niestety nie mam nic z Twojej wish, ale moze cos z listy ponizej Cie zainteresuje?
Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather ESCADA SIGNATURE firmowa Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Cacharel noa balsam perfumowany do ciała Essence mulit aciotn false lashes mascara Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu) COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia AVON ideal shade fresh and light foundation Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm Esssence eyeshadow topcoat srebrno-turkusowy H&M smoky eyeshadow (perła, srebro, szarosc, czarny) ELF mineral booster , sheer EDM probki, sample jasnych podkladów -intensive foundation (golden fair x 3, fawn niewiele) -matte foundation ( fair 1 caly sample – pudeleczko) Missha real signature nr 13 milky begie missha perfect cover nr 23 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za: 7)Garnier, Mineral Deodorant, ActionControl 48h (Dezodorant mineralny w spray'u) małe opakowanie raz psiknięte
17)MAC, Studio Sculpt SPF 15 (Podkład satynowy SPF 15)NC15 (najjaśniejszy) zostało ok 50% 25)Essence, Multi Dimension, 3 in 1 XXXL Shine Nail Polish (Lśniący lakier do paznokci) niebieski 3 razy pomalowany 26)Essence, The Twilight Saga: Eclipse Collection, Nail Polish (Lakier do paznokci) kolor fuksjowy użyty 3 razy mam poza wątkiem olejek do włosów z oliwą z oliwek anon planet spa raz użyty.... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Kenzo? |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie za:6)Ziaja, Ogórkowa, Tonik do twarzy zostało ok 40-50 % 7)Garnier, Mineral Deodorant, ActionControl 48h (Dezodorant mineralny w spray'u) małe opakowanie raz psiknięte 9)Beiersdorf, Bambino, Krem ochronny zostało ok. 90-95 % 11)Harper Hygienics, Cleanic, Chusteczki do demakijażu cery suchej i wrażliwej zostało 8 chusteczek na 10 14)Lirene Dermoprogram, Body Colour, Energetyzujący żel pod prysznic ? Poza wątkiem mam jeszcze z BU Serum Lemon jeśli byłabyś zainteresowana
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, czy za Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem) zostało ok 50 % i/lib puder bambusowy znajdziesz coś w moim wątku?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
34)Kenzo, L'eau par Kenzo, została 1/4 (dokładnie odmierzyłam :P)
16)Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem), numer 13 zostało ok 50 % cos u mnie?
|
|
#9 | |||
|
Rozeznanie
|
hot_summer interesują mnie rajstopy Sally Hansen. Jaki to kolor? I jeszcze Zara – shimmer oil / zlocisty olejek (do czego on konkretnie służy). Masz jakiś wątek wymiankowy, bo nie potrafię znaleźć :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ODPISAŁAM WSZYSTKIM
Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta. natura! Edytowane przez estra Czas edycji: 2011-02-03 o 12:46 |
|||
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
a coż takiego Cię zainteresowało?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
17)MAC, Studio Sculpt SPF 15 (Podkład satynowy SPF 15)
34)Kenzo 1/4 z ilu ? ![]() cos u mnie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpisałam
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasza wymiana
![]() Oil Control Serum Serum Lemon Odsypka Anny Kareniny Sampel cienia Meow Odsypka In the Garden za 6)Ziaja, Ogórkowa, Tonik do twarzy zostało ok 40-50 % 7)Garnier, Mineral Deodorant, ActionControl 48h (Dezodorant mineralny w spray'u) małe opakowanie raz psiknięte 9)Beiersdorf, Bambino, Krem ochronny zostało ok. 90-95 % 11)Harper Hygienics, Cleanic, Chusteczki do demakijażu cery suchej i wrażliwej zostało 8 chusteczek na 10 14)Lirene Dermoprogram, Body Colour, Energetyzujący żel pod prysznic |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
no to faktycznie nie sklecimy z tego wymianki
pozdrawiam
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :16)Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem), numer 13 zostało ok 50 % ??
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
16)Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem), numer 13 zostało ok 50 % 17)MAC, Studio Sculpt SPF 15 (Podkład satynowy SPF 15)NC15 (najjaśniejszy) zostało ok 50% a szukasz czegoś poza pixie?? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Róż jest juz w trakcie nogcjacji z inna wizazanka
czyli zostało jakies 7ml..? ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- inmteresuje mnie 10)Acerin, Płyn do usuwania odcisków i zgrubiałej skóry UWAGA ważny do końca miesiąca, więc pilne! raz użyte 16)Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem), numer 13 zostało ok 50 % 22)Pixie Cosmetics, Korektor kamuflażowy, kolor różowy 2-3 razy użyty, czyli zostało 99,9 %, bo jest bardzo wydajny, aplikacjsa na opakowaniu starta, bo miałam go w kosmetyczce 34)Kenzo, L'eau par Kenzo, została 1/4 (dokładnie odmierzyłam :P) najbardziej kenzo i bb mam kilka \rzeczy neiwiem czy zwrocilas uwage z ZSK
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz coś u mnie za Maybelline Pure Cover?
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
21)Rowenta, Pędzel do nakładania korektora raz użyty, wyprany 22)Pixie Cosmetics, Korektor kamuflażowy, kolor różowy 2-3 razy użyty, czyli zostało 99,9 %, bo jest bardzo wydajny, aplikacjsa na opakowaniu starta, bo miałam go w kosmetyczce Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam. |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
6)Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem), numer 13 zostało ok 50 %
cos u mnie?
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuje za wymiane ,pzdr
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Czy znalazłabyś coś u mnie za numerek 16 i 34 ? Z poza wątku mogłabym jeszcze zaoferować: odlewki: Gucci Envy Me 2 - 3 ml i The Iceberg Fragrance -5 ml i jeszcze 5 próbek Coty, Beckham, Signature Story EDT i 3 próbki Halle by Halle Berry EDP. Z twojej Wish mogłabym zaoferować odsypkę Soft touch i Nick Nack z Everyday Minerals.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.