![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ zimowo-noworoczna wymianka ♥
NIEAKTUALNEE
♥ zapraszam do wymianki ♥ miniwish:
jestem maniakalną, wręcz psychopatyczną poszukiwaczką wszystkiego co sięga za tyłek bo zbuntowałam się przeciwko spodniom. Szukam więc: ! sukieneczki ! tuniki ! długie sweterki rozpinane ! swetrowe tuniki ! legginsy ciemne matowe ! legginsy jak jeansy (M/L) ! spódniczki bandażowe ! spódniczki tulipanki ! dobry korektor pod oczy ! długie wisiory ! getry ! komin ! grube rajstopki Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-09 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ zimowo-noworoczna wymianka ♥
♥ tuniczko sukienka
długa, na dole przylegająca, bardzo rozciągliwa - więc rozmiar uni. myślę, że najlepiej będzie leżała na S,M,L i może nawet XL. W czarno-granatową zebrę, dwa razy założona. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-03 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
♥ szara tunika BERSHKA
ze ściągaczem na dole, materiał delikatny sweterkowaty, rozmiar M, sięga za pupę ma prawie 80cm długości. ♥ serduszkowy sweterek rozmiar M, serduszkowe guziczki, rękawki bufki, troszkę zmechacony. nie ma twoja_stara Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-26 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
♥ długi pasiak ONLY
spokojnie zakrywa pupę rozmiar L ale bedzie dobry także na M ![]() długość: ponad 85cm szerokość pod paszkami: ok 45cm. do tego rozciagliwy, mozna sobie go takze podwijac bo ma na dole sciagacz ![]() mam go z wymianki, założylam go raz ale paski nie sa w moim stylu, jest w stanie IDEALNYM! ♥ czarna imprezowa kiecka z cekinami, można regulować długość dzięki bocznym ściągaczom. Rozmiar M (S i L też). Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-03 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
♥ szara tunika
sweterkowa, metka wycieta ale rozmiar raczej S/XS, na życzenie wymiary. ♥ koszula ESPRIT delikatnie połyskująca, z jedwabiu i bawełny, na moje oko rozmiar M/L. Ładnie podkreśla talię ![]() Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-25 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
♥ legginsy a'la jeansy XL
bardzo rozciągliwe. mam z wymianki z ramoncią217, niestety dziewczyna mnie okłamała, nie powiedziała o wadach: przy "kieszeniach" z przodu mają dziurki, jakby po wyrwanych dżetach - wszystko pokazałam na zdjęciach. Można dokupić je w sklepie i "zatuszować" sprawę, lub ewentualnie zszyć, przy noszeniu tunik a nawet dłuższych bluzek nie będzie tego widać ponieważ mają dość wysoki stan. Mi się nie chce z tym bawić bo są i tak na mnie za duże. Poza tym nie widać żadnych innych śladów noszenia. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
♥ czarne legginsy z zipami rozm. z metki XL ale to uni, dobre także na mniejsze rozmiary. wymiary: szerokość w pasie bez rozciągania: ok 30cm, max rozciągnięcie: ok. 54cm, długość nogawki od kroku: ok. 67cm. nie ma
♥ legginsy w cętki leggi - czarne cętki - w odcieniach szarości, do kostek, rozmiar uniwersalny, mam z wymiany jednak ani razu ich nie założyłam, stan idealny. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-02 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
♥ głebokofioletowa narzutka
rozm. UNI, sweterekowa, bezrękawnik, u góry dwa ozdobne guziczki, kupiony w OUTLECIE bez metek. ♥ czekoladowy sweterek dziergany, ażurowy, rozm. uni. nieco zmechacony ale daje rade!;) Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
♥ biała sukieneczka
tuniczka atmo, rozm. 40, na dole szeroki ściągacz, u góry wąski, co by sie trzymała tam gdzie trzeba i nic niepotrzebnie nie obnażała ![]() dobra też na większe 36 i 38. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
♥ beżowa/piaskowa sukienka
z zipem na plecach, moim zdaniem rozmiar M/L. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
♥ długa czarna koszula
rękaw 3/4, rozm. S (M). od pachy do pachy: ok. 48cm długość od ramienia: ok 78cm. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-21 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
biała h&m i zielona vero moda. dokładniejsze opisy i rozmiary w starym wątku
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-06 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
koszula h&m
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2011-01-02 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
♥czarna sukienka
new look, rozciągliwa, rozm. s/m/l. ♥ mini z guziczkami (zacina się zameczek bo wcina się materiał ale można zapiąć.), rozm. 12 szerokość u góry: 43cm długość: 38cm nie jest rozciągliwa. nie ma twoja_stara Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-26 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
♥ śliwkowy sweterek marks&spencer, rozm. 16.
♥ czekoladowy sweterek zara, rozm. M. ♥ błękitny sweterek mk one, rozm. M. ♥ morelowy sweterek marks&spencer, rozm. 14 (12). Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-21 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zegarek -> nie ma twoja_stara
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-26 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
♥ puder secret - odcień 3
maźnięty trzy razy ale to nie mój odcień, dla mnie za ciemny. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-27 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() INFO: ♥ Ciuszki tylko na pierwszej stronie. ♥ PO WYMIANIE ADRESÓW NIE MA WYCOFYWANIA, nagle zrezygnujesz bo cośtam - wystawiam negatyw! Jak podajesz mi swój adres, od razu pakuje rzeczy w kopertę, adresuję, wypełniam potwierdzenie, żeby nie zapomnieć, więc jeśli wtedy zrezygnujesz - marnuję kopertę i czas = negatyw! ♥ akceptuje linki. ♥ jeśli umawiamy się na jakąś wymiankę i po kilkunastu postach wracasz do mnie pytając o wymiary czegoś to też zawsze podawaj linka lub dokladny opis, nie chce mi się szukać potem na poprzednich stronach o co konkretnie Ci chodzi, czyli staraj się unikać pisania 'a podasz mi wymiary tej bluzki?' bo serio nie mam pojęcia o którą bluzkę chodzi. ![]() ♥ nie odmieniam się. ♥ wszelkie plamki to wina aparatu, jeśli ciuch posiada wadę, informuję o tym. ♥ EKONOMICZNY POLECONY. ♥ Na Twoją prośbę, mogę wszystko dokładnie wymierzyć wystarczy napisać co chciałybyście wiedzieć. ♥ Wysyłka równoczesna, chyba, że jesteś początkująca ![]() ♥ JEŻELI MACIE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI - ZAPYTAJCIE. Z checia odpowiem na wszystkie pytania o wymiary, ewentualnie wady itd. Lepiej zapytac niz potem robic sobie jakies nieprzyjemnosci "bo nie doczytalam, bo nie wiedzialam ze to ze tamto" Ciuchy przed wysyłką zawsze dokładnie oglądam, może się jednak zdarzyć, że jakiejś minimalnej wady nie zauważę wtedy prosze piszcie do mnie, nie wystawiajcie pochopnie negatywnych przekupek, jestem tylko człowiekiem, aczkolwiek mam nadzieje, ze taka sytuacja nigdy nie bedzie miala miejsca. ♥ preferuję większe wymianki, co do większości tych rzeczy - naprawdę nie będę wybredna, lecz wymienię się tylko na te rzeczy. których naprawdę potrzebuję. Szkoda mi kasy na ciągłe wysyłki drobnostek, za rzeczy które i tak zalegną w szafie ![]() * z braku czasu - odpisuję przeważnie wtedy jak coś znajdę Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2010-12-20 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
reszta opisów też się pojawi, póki co zapraszam - więcej info w starym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Coś za beżową/piaskową sukienkę lub żakiet?
![]()
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1292887272 ???
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
bluza z kermitem za dwie pary leginsów??
wymieniam: UBRANIA --> nowy wątek: DOKŁADKA 16.01.2011!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497224 -->stary wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=483210 ![]() KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23877031 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
P.S. Bardzo zależy mi na pasku!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za czapke biala puchowa?;>
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za 2 xleggi z postu 7 i zegarek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1292886648
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1292887032 moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23541023 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.