|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
iPod
Jak zgrywacie muzyke na swoje iPody??
![]() Za pomoca programu iTunes ![]() Myślałam, że nie będę miała z tym problemu...a jednak nie wiem jak to zrobić ![]() program en jest niestety po angielsku... ![]() i teraz nie wiem po co mi nowy iPod (pod choinke ) ![]() A przy okazji: Jak minęła wigilia?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: iPod
Może ściagnij najpierw spolszczenie do iTunes.
![]() http://www.google.com/search?hl=pl&q...tnG=Szukaj&lr=
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja sie moge dolaczyc do watku, bo tez dostalam Ipoda i oczywiscie z moja znajomoscia sie na kompie itp graniczy to z cudem, ze sama sobie poradze z wgraniem muzyki
![]() moze ktos zna jakas stronke gdzie krok po kroku byloby napisane co zrobic? ![]() narazie go podlaczylam do kompa no i chyba sie laduje ![]()
![]() |
#4 | ||
Wtajemniczenie
|
Polecam przejrzeć dziewczyny:
http://www.myapple.pl/showthread.php?t=22919 http://www.myapple.pl/showthread.php?t=19430
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() sama trafilam wczesniej na ta strone i czytam czytam ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
sorki, ze jedno pod drugim ale chcialam tylko napisac, ze...jakims cudem wgralam troche muzyki na Ipoda
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wlasnie tak robisz zeby miec muzyke
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() a jest jakis sposob, zeby np odrazu caly plik z muzyka albo jakas wieksza ilosc piosenek przeniesc z jakiegos folderu do iTunes'a?? bo robie pojedynczo i to kupe czasu zajmuje ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Plik> Dodaj Plik (Folder) do biblioteki > Synchronizuj iPod
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dzieki.
a jeszcze mam takie pytanie: jedna sprawa to jak majac juz wgrane w Ipodzie zdjecia dodac do nich nowe nie usuwajac poprzednich?:P i tak samo z muzyka jak? wczesniej moglam normalnie przerzucac ikonki na urzadzenie a teraz mi sie robi takie przekreslone kolko i ze nie moge ![]() i jeszcze takie pytanie, jak w iTunes'ie mialam zarejestrowac Ipoda i podac jakies haslo i jeszcze cos, to co trzeba tam bylo wpisac? ![]() ![]() i co m.in. kryje sie pod nazwa "Inne" w zawartosci Ipoda?
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2007-12-25 o 14:24 Powód: jakos dalam rade z jedna rzecza;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
odgrzewam dość stary temat, ale w związku z własną nieporadnością, chwilowym zaćmieniem umysłu itd.
![]() jak instrukcja obsługi wskazuje po wejściu w dodatki>zegary powinnam wybrać spośród zegarów zegar usypiania i ustawić czas po jakim chce by iPod wyłączył się, ale jak do owego zegara usypiania mogę się dostać? u mnie widnieje jedynie zegar odmierzający czas nasz lokalny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
wtedy na menu głównym wyświetla Ci się 'zegar' wchodzisz w tę zakłądkę... u góry masz 'Warszawa' odpowiedni czas, wchodzisz na to... i ostatnia opcja 'Zegar usupiania'... wybierasz po ilu minutach iPod ma się wyłączyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
też mam ipoda i w instrukcji powinno chyba wszystko pisać ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
kurcze właśnie nie wyświetla mi się zegar w menu głównym, a gdy wchodzę w zakładkę zegary nie ma tam opcji zegar usypiania, ale Apali dzięki wielkie za wszystkie wskazówki, dzięki Tobie już wiem, w którym kierunku kombinować.
malinowamamba90 - też uważam, że powinno. Ale nie jest napisane, przynajmniej nie jest napisane właściwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ustawienia-> Manu główne->Pod dodatkami jest zegar, załączasz go... teraz na głównym menu będziesz miała zegar i wszystko jak opisałam wcześniej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a też tak macie, że np po formacie jak podłaczacie ipoda do kompa to kasuje wam wszystkie piosenki?
![]() mi sie tak wlasnie stalo i jestem wsciekla bo nie zgralam wczesniej piosenek na plyte i nawet nie mam co wgrac z powrotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Prosze o pomoc.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie tez tak mysle, ale czytalam gdzies na forach, ze wtedy komputer widzi iPoda tylko jako dysk przenosny i nie pokazuje, ze laduje, ale laduje.
![]() Chcialam sie upewnic, bo sie boje, ze mi wszystko przepadnie. A skoro juz jestesmy w temacie, to jakie macie iPody? Ja mam 3 Gen, 8 GB, troche zmaltretowany po paru upadkach, obecnie tylko z jedna sluchawka, ale go uwielbiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ja mam nano 2GB
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nano.
![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam sluchawki, w sumie najlepsze jakie mialam kiedykolwiek, nie jestem specjalistka w sprawach muzyki i one sa dla mnie wystarczajace. Kolejne pytanie - jak usunac zdjecia? Przez iTunes umiem tylko wgrac, moze sprobowac przez usuwanie jak z pamieci przenosnej? Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2009-06-23 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie pod funkcję zegar znajduje się zegar usypiania a w zakładce alarmy, odkrycie o tyle zaskakujące, że nauczyłam się już bez funkcji automatycznego wyłączania żyć, a tu nagle taka niespodzianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jest możliwość stworzenia playlisty w itunsie? Bo czasem mam ochotę na określone piosenki i nie chce mi się ich wiecznie szukać.
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.