|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() błyskawicznie róż Maybelline Expert Wear rosewood 62 nowy!
nieaktualne
z powodu dokładek tytuł wątku nie pasuje ![]() Do wymiany mam róż Maybelline Expert Wear w kolorze 62 rosewood w komplecie z pędzelkiem, nowy, nieużywany, nawet sklepowo zaklejony ![]() dokładam: Ziaja, Bloker, użyty 4 razy więc prawie cały. (wracam jednak do Antidralu) Essence, Ultra Strong + Nail Repair (Odżywka do paznokci), użyta 4-5 razy na obie dłonie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-paznokci.html Maybelline, Affinitone, Perfecting & Protecting Fundation with Vitamin E (Podkład 'Idealne dopasowanie') https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...vitamin-e.html testowany przez 4-5 dni, więc niemal całe 30ml. Odcień 09 Opal Rose (najjaśniejszy, żółtawy) W zamian przyjmę najchętniej pasiak Essence Sun Club dla blondynek (brunetkowy odpada), można też kusić podkładem podkładem Astor Mattitude 01 i 03, podkładem Verona, Ingrid Ideal Face (z pompką) w kolorze naturalnym i Antidralem. Uprzedzam, że nie wymieniam się na siłę ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-02-17 o 03:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: błyskawicznie róż Maybelline Expert Wear rosewood 62 nowy!
wszystko co jest na fotkach jest dostępne oprocz - torebki pikowanej, spódnicy w brązowe paski i czarnej bluzki - dodałam opisy ze nie ma
sukienka szara SELECT to : M nienjest juz nowa bo byłam w niej kilka razy NEXT siwa z kamizelką 40 ale i wiecej bo kamizelka jest sweterkowa wiec sie rozciąga
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: błyskawicznie róż Maybelline Expert Wear rosewood 62 nowy!
dokładka!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.