|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIVING DIMENSION
Czesc dziewczyny
![]() czy znacie i czy uzywalyscie kremów tej firmy? hala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
LIVING DIMENSION
Czesc dziewczyny
![]() czy znacie i czy uzywalyscie kremów tej firmy? hala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: LIVING DIMENSION
podciągam , szukam koremtora i nie mam pojęcia jak dotrzeć do tej firmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej ! jestem Kosmetologiem i pracowałam na tej firmie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No cóż ,żeby kupować bezpośrednio w LD , trzeba mieć salon i dyplom kosmetyczki , za to kremy i maski moim zdaniem są świetne . Dla nieprofesjonalistów pozostają zakupy na targach kosmetycznych lub w salonach
Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń , jest po prostu zupełnie inne . /Z.Freud/ Edytowane przez Agusz Ch Czas edycji: 2008-02-06 o 23:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A co sie stalo z tym sklepem przy Kuznizej, juz go nie ma? Babor i LD, to ta sama firma, a sklepy mieli na przeciwko siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Sklep na Kuźniczej (Wrocław) i owszem - istnieje , tyle że zakupy robi się tam za okazaniem dokumentów (dyplom kosmetyczki , wpis do ewidencji)
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Podnosze wątek.
Nabyłam właśnie emulsję oczyszczającą- jest świetna, chętnie dowiem się czegoś więcej na temat tych kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
dokładnie 2 dni temu odbyłam szkolenie z firmy living dimension
![]() nieco wiecej o firmie jak i o kosmetykach można zlanesc na www.bio-kosmetyka.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
cześć, pracuje na LD od ponad roku, chetnie odpowiem na każde pytanie. Chce rowniez zabrać glos w sprawie sprzedaży kosmetyków tej firmy - otóz pojemnosci detaliczne sa dostępne rzecz jasna dla wszystkich osob, mozna je nabyć w salonach prowadzących sprzedaż, ale nie kazda osoba posiadająca dyplom moze pracować na tych kosmetykach! Firma sprawdza aby w danym rejonie nie było zbyt wiele salonów oferujachych te zabiegi. jest oczywiscie bardzo duza liczba specyfików nie posiadajacych opakowan detalicznych, np. naprawde doskonale ampulki. Firma cały czas zaskakuje nas nowymi produktami , a zapachy są tak fajne, ze klientka czerpie korzysci z zabiegu wszystkimi zmysłami.
![]() Edytowane przez Potoczek35 Czas edycji: 2010-10-18 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.