|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC Kenzo Jungle Elephant 100ml
Moim zdaniem podróba...ze względu na bardzo brzydką rurkę.
Ale oczywiście mogę sie mylić ![]()
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2012-03-19 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ta rurka to tylko podpórka pod górna część pudełka, na zdjęciu trzecim widać jak wygląda korek bez podpórki.
![]() Pozdrawiam ![]()
Happiness only real when shared. -Christopher McCandless Edytowane przez niestereotypowa Czas edycji: 2012-03-19 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rurka wewnątrz flakonu powinna być prościutka i cieniutka a to co Ty masz to jest zupełnie co innego
Zdjęcie poglądowe http://www.valentineperfume.com/Kenz...y-p-25636.html
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie wydaję mi się, żeby była to podróbka. Dostałam je od cioci, która jest raczej typem 'luksusowej pani'
![]() EDIT: Zrobiłam mały research w Internecie i znalazłam parę zdjęć flakonów, gdzie rurka też wygląda tak jak w moim. Załączam.
Happiness only real when shared. -Christopher McCandless Edytowane przez niestereotypowa Czas edycji: 2012-03-19 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?;-)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599809
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kenzo to podroba, grzybek nie ejst koloru bialego tylko taki przezroczysty, kolor dziwny, rura krzywa....kasuj...to cos z watku
a woda koloru moczu nie posiada, mimo ze jest stara....a te fotki z researchu to co maja udowowdnic??i 2 sprawa jesli sie nie ejst pewnym na 100% ze woda nie ejst oryginalna to sie czegos takiego nie wystawia w watek...
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2012-03-19 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po pierwsze proponuję wolniej i spokojniej pisać, bo trudno Cię zrozumieć. Jestem pewna, że ciotka nie wcisnęłaby mi jakiegoś bubla, jest to zakup ze strefy bezcłowej na lotnisku sprzed paru lat, specjalnie zadzwoniłam, żeby się upewnić. Poza tym, żałuję, że nie mogę Ci dać tego powąchać przez internet, bo charakterystyczna woń tych perfum jest nie do podrobienia. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez julianne33 Czas edycji: 2012-03-19 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.