![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Paleta 30 cieni, pan stik mf, maybelline i inne:)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!
Większość rzeczy z poprzedniego wątku została wymieniona ![]() Zapraszam do wymiany ![]() DOKŁADKA:
KOLORÓWKA
PIELĘGNACJA
INNE ![]() ![]() PALETA 30 CIENI, MATOWE I Z POŁYSKIEM, Paleta z wymiany, nie znam firmy. Cienie są bardzo mocno napigmentowane. Świetna do makijażowych eksperymentów. Ja wypróbowałam ale nie maluję oczu na taką skalę żeby wszystkich zużyć ![]() PAN STIK, MAX FACTOR, FAIR, NAJJAŚNIEJSZY, Z wymiany, nie wiem jaki był stan początkowy ale jest ok 2,5 cm sztyftu, nie sprawdził się na mojej buzi ale kocham za przepiękny zapach ![]() REVLON COLORSTAY ACTIVE, Light Makeup with SoftFlex, SPF 25, 05 natural beige, próbka w tubce 5 ml.MASKA Z GLINKĄ "ŹRÓDŁO ENERGII",OCZYSZCZA, DELIKATNIE ZŁUSZCZA,ODŚWIEŻA, AVON SOLUTIONS, 75 ML, NOWA, DATA PRODUKCJI 19.02.2010 FLAKON PO TODAY z serii TODAY TOMARROW ALWAYS,30 ml, na dnie zostało ok 1 ml na kilka psiknięć spróbowania.Może komuś się przyda ![]() Coś dla TŻ ![]() PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI TWARZY, JOANNA, 5x2 plastry+tubka z oliwką łagodzącą podrażnienia RÓŻ MINERALNY MAYBELLINE , OPAL ROSE, jasny, bardzo naturalny kolor,nie da się z nim przesadzić, kupiłam jakieś pół roku temu ale jest niesamowicie wydajny więc nie widzę ubytku,z drugiej strony rzadko go używam,częściej stosuję bronzer. Nie oddam łatwo Szukam w każdej ilości ![]() -Wyszczuplaczy i ujędrniaczy wszelkiego rodzaju, chętnie eveline 3d - kremów do stóp -kremów do rąk, zwłaszcza Avon planet spa ![]() - zielonej bazy pod podkład - można kusić wszystkim ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-01-02 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paleta 30 cieni, pan stik mf, maybelline i inne:)
cos u mnie za cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam krem do stóp neutrogeny jeszcze
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chyba nic, ewentualnie róż
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
błyszczyk -glam shine?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za palete cieni?
u mnie w awtku mam pasek szeroki ![]() i poza watkiem tez, biały z H&M z muszlą |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To co byś chciała już wymieniłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16730958koraliki, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19817599 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15288899kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380958 książki m/showthread.php?t=383400dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś za:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety nic,a może masz coś z mojej listy?
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- w zasadzie moze ten balsam po goleniu,jaka jest jego wartość?nie wiem co za niego oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
tak,a pytałaś o moje włosy co masz dla nich ciekawego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
leno, zainteresowalo mnie potencjalnie tylko to:
MASKA Z GLINKĄ "ŹRÓDŁO ENERGII",OCZYSZCZA, DELIKATNIE ZŁUSZCZA,ODŚWIEŻA, AVON SOLUTIONS, 75 ML, NOWA, DATA PRODUKCJI 19.02.2010 ale musialabym sklad zobaczyc. Dalabys rade zdjecie wkleic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() EDM PODKŁADY W FORMULE INTENSIVE- SAMPLE W WORECZKACH STRUNOWYCH: - BUFF-LINEN -COOL-FAIR Balsam po goleniu EvelineMen Extreme,Skóra normalna-łagodzi odświeża, regeneruje, zapobiega wysuszaniu, wzmacnia warstwę ochronną skóry. 150ml,bez jednego testowego użycia więc ubytek znikomy. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
leno, dziekuje bardzo za zdjecia ale niestety nie dla mnie ona. Musze unikac pewnych skladnikow jak np. alkoholu denat bo mam wrazliwa naczykowa cere.
przepraszam za zawracanie gitary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Cześć. Zainteresował mnie Mus do ciała Tajski kwiat lotosu.
Może chcesz się wymienić za balsam i mgiełkę z Avonu? Później wstawię fotki, żeby było widać ile czego zostało.
Powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() Edytowane przez deser czekoladowy Czas edycji: 2010-07-31 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.