![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Xxs-xs tylko firmowe, tylko w dobrym stylu
nieaktualny
Witajcie ![]() ![]() ![]() A oto lista bardzo potrzebnych mi rzeczy, za ktore oddam bardzo wiele ![]() - staniki 60C - bielizna :figi szorty stringi, koszulki nocne XS i S - kurtka, płaszyk, futerko zimowe w rozmiarze XXS/XS - kozaczki zimowe, balerinki, czółenka r 38 - ozdoby do włosów -bluzki na długi rekaw i sweterki XS - wszystkie rodzaje spodni tally weijl xxs i ogolnie wszystkie ciuchy i dodatki z tego sklepu a tak poza ciuchami -shaker -parowar - lokowka - suszarka - prostownica z ceramicznymi płytkami - profesjonlne odżywki , jedwabie pianki i lakiery do włosów - kalendarz szkolny/studencki ogolny na 2010/2011 - szczotka do włosow z naturalnego włosia A teraz ciuszki na wymianę NR 1 ***** ![]() NR2 Idealnie podkreślający sylwetkę dzianinowy sweterek na zamek house (z metki s dobry na S/XS/XXS) NR3 ***Sweterek szary z golfikiem, lśniący , dzięki przeszyciom ze srebrnej niteczki, świetny do rurek i legginsów. Bez paseczka NR 4 Sliwkowy Sweterek Top Secret XS z dłuugimi rękawami, mięciutki i cieplutki ![]() ![]() NR5PRZECUDOWNY LUKSUSOWY TOPIK RIVER ISLAND ROZMIAR 36 Nieziemski efekt, połącznie czarnej mgiełki z jasna podszewką i lsniacym koralikowym naszyciem. Odsłania brzuszek Malutkie oczko na dole, widac na zdjęciu , ale praktycznie niemozliwe do zobacznie na zywo NR6 BLUZECZKA RESERVED S Bardzo stylowe, mięciutkie welurowe wyszycia . Rozmiar z metki S, ale dobra tez na XXS i XS .Stan dobry z plusem NR 7 T-shirt z nadrukami w roznych odcieniach różu S(XXS-xs) Stan dobry Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2011-07-22 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Xxs-xs tylko firmowe, tylko w dobrym stylu
nieaktualny
nr1 DZIEWCZĘCY T-SHIRT NA LATO H&M Z MŁODZIEŻOWEJ KOLEKCJI INSPIROWANEJ ENERGETYZUJĄCYMI BARWAMI WIOSNY. POCZUJ MAGIĘ BŁĘKITU NIEBA, TĘCZOWYCH BARW KWIATÓW I SOCZYSTYCH OWOCÓW W KOLEKCJI H&M TOPIK JEST NOWY WYMIARYROZMIAR POLECAM NA XS(34) I XXS (32) SZEROKOŚĆ W BIUŚCIE - 38 CM SZEROKOŚĆ W PASIE – 33 CM SZEROKOŚĆ NA DOLE - 39 CM DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA – 53 CM nr 2 Cieniuteńki, lekki jak mgiełka patelowobłękityny T-shirt Cropp rozm S , NR 3 Sweterek Reporter z rózowymi lamóweczkami rozmiar XS NR 4 T-shirt z cekinowymi pnączami kwiatów. Rozmiar xxs/s stan cel. NR 5 luksusowa bluzeczka z USA r XS-M nowa. Nie widziałem jeszcze lepszej gatunkowo NR 6 i7Topik cropp S (dobre na xxs-s) przód (paseczek moj) NR 8 Bluzeczka Top Secret z prześwitującymi kropkami XS NR 9 Topik z cyrkoniami napisami rozmiar M , ale dobry na XS-M (pasek moj) Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2011-07-22 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
nr 1
Dżinsowe szorty bez paska 36 stan idealny nr 2 Ramka na zdjęcia, jeszcze ofoliowana ![]() Idealna na kominek przy rozścielonej na podłodze skórze z owcy. Bardzo klimatycznie ![]() nr 3 i 4 i 5 Supermodne, luksusowe spodnie znakomitej marki NAVY, której należącej do Galerii Centrum. Kuszący kolor- HOT CHOCOLATE stanowi wyrafinowane połączenie z futrzanymi kozaczkami.Perfekcyjny krój , doskonale dopasowujący się do ciała sprawia, iż sylwetka prezentuje się w nich wyjątkowo szczupło, zgrabnie i szykownie. Spodnie dzięki odpowiedniej wysokości stanu i delikatnie zaprasowanym w kant nogawkom, są hitem nadchodzącego sezonu, czego dowodzą zdjęcia z kolekcji wiodących projektantów. Wykwintne w każdym detalu-urocze wykończenie od spodu tasiemką z kwiatowym deseniem.Zakupione bez szarfy, tak tez są sprzedawane. Spodnie są nowe były jedynie mierzone WYMIARY Rozmiar z metki 36/S(doskonale pasują tez na mniejsze 38) Szerokość w pasie – 38 cmSzerokość w biodrach – 48 cm Szerokość w udzie- 27 cm Szerokość nogawki na dole – 24 cm Długość stanu – 25 cm Długość nogawki po str. wewn. – 79 cm nr 6 Nowy T-shirt House z wisienkami rozmiar XS NR 7 i 8 Przepiękne, przyjemne w noszeniu elastyczne jeansy rozmiar xs, ale polecam tez na xxs subtelnie cieniowane, delikatnie marszczone na wysokości ud, zapinane na guziczek z cyrkonią kieszenie ozdobione cyrkoniowym wzorkiem stan idealny,troszkę podniszczone na samym dole pasek moj NR 9 i 10 Mini spódniczka Orasay z białego jeansu rozmiar 32(dobra też na 34) Stan celujący, raz zalozona i wyprana bez paska Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
NR 1
Sweterek Orsay, rozmiar XS(polecam także na S) (bez paseczka-własnośc mamy ![]() ![]() Nr 2 Nowy INCENI by Lella Od London Ecreu Topik marszczony bardzo zwiewny, kokardeczka pod biustem CUDNY rozmiar M Nr 3 Topik z foczkami z USA rozmiar dziecięciyXL, damski XS i XXS ![]() Nr 4 Mięciutka torebeczka z uroczym cekinowym kwiatkiem , stan wewnętrzyny dobry, zewnętrzny celujący Nr 5 Koronkowa torba, na spodzie srebrnobłękitna satyna Diverse wewnątrz troszkę popruta, z wierzchu stan celujacy Nr 6 Nowy plecaczek na jedno ramię Nr 7 Plecak Reporter . Stan bdb Nr 8 Tunika dopasowana Orsay rozmiar 32 Oryginalny, tropikalny deseń. Idealnie podkresla talie dzieki paseczkowi ![]() Stan celujący Nr9 i 10 Nowe buciki na koturnie Street 38 (wkładka 24 cm) Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2010-08-31 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1281589748 ? oddam wiele.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
nr 1 Strój kąpielowy Madora, góra rozmiar S, doł M, aczkolwiek obie częsci są malutkie i dobre na osobą od Xs do M
![]() ![]() ![]() nr 2 i 3 Nowe bermudy jeansowe z subtelnymi haftami na tylnych kieszeniach Reporter XS Raz załozone i wyprane, stan celujący Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2010-08-23 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ci wysyłam spódniczkę a Ty mi sukieneczkę.... napisz mi na pw adres- ja również piszę pw i czekam na paczuszkę tak?
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam, a szukam przede wszystkim tego co mam w liście w 1 poście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
moge dac to czarna bluzka na długi rekaw house za nia
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
książki nr 1. Vademecum matura 2009 z płytą CD Wiedza o społeczeństwie operon .W vademecum znajduje się wszystko to, co jest potrzebne maturzyście do uporządkowania wiedzy. Taka "pigułka informacyjna" stanowi nieocenioną pomoc dla uczniów. Publikacje mają atrakcyjną, przejrzystą szatę graficzną, a ich treść jest wzbogacona licznymi schematami, ilustracjami i przykładowymi zadaniami.Niczym nie rożni sie od wersji 2010, może poza ceną ![]() nr 2.Język polski. Matura 2009. VADEMECUM MATURALNE Skuteczne przygotowanie do matury z języka polskiego!W vademecum znajduje się wszystko to, co jest potrzebne maturzyście do uporządkowania wiedzy. Taka "pigułka informacyjna" stanowi nieocenioną pomoc dla uczniów. Publikacje mają atrakcyjną, przejrzystą szatę graficzną, a ich treść jest wzbogacona licznymi schematami, ilustracjami i przykładowymi zadaniami. Pełny zakres materiału:
nr 3.Język polski. Matura 2009 Testy dla maturzysty Rozwiązuj arkusze i sprawdzaj swoje odpowiedzi!
Zadania dla poziomów podstawowego i rozszerzonego różnią się stopniem trudności oraz sposobem punktowania. Dzięki nim uczniowie utrwalą swoją wiedzę i lepiej przygotują się do matury. nr 4. Operon Testy z wosu
nr 5 Język angielski. Repetytorium gramatyki z ćwiczeniami Jasińska Bronisława, Jaślan Janina, Woytowicz-Neymann Monika Wydawnictwo: Szkolne PWN Książka opracowana jest z myślą o absolwentach szkoły średniej, którzy chcą powtórzyć, pogłębić i rozszerzyć wiadomości z gramatyki angielskiej wyniesione ze szkoły. objaśnienia gramatyczne koncentruja się na funkcjach komunikacyjnych poszczególnych struktur gramatycznych, bardzo przejżycie zostało zaprezentowane każde zagadnienie zwiazane z materiałemlicealnym z j.angielskiego, bardzo łatwo znaleźc dane zaganienie, przydatne na co dzien, przy uczeniu sie na lekcjie czy odrabianiu prac domowych. Zaufane wydawnictwo PWN nr 6 Maria Taborska, Królik miniaturowy, Agencja Wydawnicza "Egros" s.c., Warszawa, 108 str., miękka oprawa. Dla osób chcących zająć się hodowlą królików poważniej lub dla tych, którzy chcieliby dysponować pozycją o bardziej naukowym charakterze. Stosunkowo mocno rozbudowana część zawierająca informacje o pochodzeniu królików, ich anatomii i fizjologii. Dużo schematów (29 rysunków) plus tabelki i zestawienia (np. drzewo genealogiczne królików, tabela różnic pomiędzy zajęczakami a gryzoniami czy rysunki obrazujące zachowania socjalne). Osoby zainteresowane znajdą tu sporo informacji na temat rozmnażania króliczków. . Na końcu książki znajduje się bibliografia. Mimo mocnego nasycenia informacjami dobrze się czyta - urzekają opisy związane z króliczką autorki - Frygą. nr 7Koty. Encyklopedia hodowcy. Poradnik Mam od kilku lat kota, kiedy do nas trafił szukałam jakiejś książki na temat żywienia, pielęgnacji, zachowań kota itd. Wybór w każdej księgarni jest ogromny, ale tak naprawdę ciężko jest znaleźć książkę, która by w wyczerpujący sposób opisywała jak postępować z kotem pod każdym tym względem. Wybrałam tą książkę i jestem zadowolona. Bardzo wiele cennych rad, rzeczowa, fachowa, jednym słowem bardzo dobra książka. - to opinia jedej z internautek, całkocicie się z nia zgadzam. Książeczka nowa w celujacym stanie nr 8 Słownik ortograficzny - ponad 40 000 haseł! + zasady pisowni i interpunkcji Wydawnictwo: ART-GRAF Oprawa: twardaLiczba stron: 670Format: 10.0x14.0cmWaga: 460 g nr 9 Nick Hornby "Wierność w stereo" Powieść Nicka Hornby`ego - pełna pokoleniowego snobizmu, uczuć i wyrzutów sumienia - jest książką, której się nie zapomina. Smutną, śmieszną i prawdziwą. Natychmiast po opublikowaniu stała się powieścią kultową, błyskawicznie uzyskała miano "klasyka". W wakacje br . na ekrany kin wszedł film Przeboje i podboje, który nakręcono na jej podstawie. Opisuje cierpienia egoistycznego Roba, który rozwa ża znaczenie kobiet, seksu i Abbey Road. Gdy okoliczności zmuszają go do zastanowienia się nad tym, czym jest samotność, przystosowa nie, niepowodzenia i śmierć - poznajemy prawdziwe przesłanie tej książki. nr 10 Saga Cienie z przeszłosci - tom 1 "Inga" Inga Svartdal, córka właściciela bogatego dworu, przyszła na świat w tragicznych okolicznościach: jej matka przypłaciła urodzenie dziecka własnym życiem. Ojciec od początku winą za śmierć ukochanej żony obarczał Ingę i nigdy jej tego nie wybaczył, a w końcu, kiedy córka skończyła osiemnaście lat, wydał ją za mąż za swojego sąsiada i przyjaciela, ponad pięćdziesięcioletniego Nielsa. Nic nie wskazuje na to, by Niels poślubił ją z potrzeby serca. Chodziło mu o to, że obecność żony może się stać przykrywką dla spraw, które on sam za wszelką cenę chciałby ukryć przed oczyma ludzi. Niels ma dwie dorosłe córki, z których starsza, Gudrun, okazuje Indze jawną nienawiść. Zewsząd czają się dramatyczne tajemnice z przeszłości, rodowe waśnie, domagające się zemsty, budzące grozę wydarzenia w rodzinie męża, powtarzane szeptem plotki. Inga nie należy do osób, które załamywałyby się pod naporem przeciwności. Zwłaszcza że nieoczekiwanie zjawia się miłość - prawdziwa i piękna... Taki jest początek opowieści, która wypełni 13 tomów sagi "Cienie z przeszłości", autorstwa norweskiej pisarki Torill Thorup. Saga napisana jest znakomicie. Opowiada przede wszystkim o miłości, niezwykłej i często gwałtownej, o wielkich namiętnościach, nad którymi ludzie nie zawsze potrafią panować, o tym, co w człowieku dobre, ale i o mrocznych zakamarkach jego duszy, o zazdrości, niepohamowanym pożądaniu i zemście, czasem do ostatniej kropli krwi. To naprawdę frapująca i piękna lektura na jesienne i zimowe wieczory. Edytowane przez 201705250937 Czas edycji: 2010-09-03 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Pisałaś do mnie wcześniej o dwie rzeczy, a widzę u Ciebie nowe i spodobała mi się ta bluzeczka orsay i sweterek z pierwszego postu.
![]() Jeśli dalej jesteś zainteresowana to mogłabyś podać mi wymiary tej bluzeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie ten sweterek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281651060
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
O! widzę !
![]() ![]() Edytowane przez Tosa Czas edycji: 2010-08-13 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
yyy o co pytasz u mnie? bo z linku otwiera mi się zdjęcie nie mojego ciuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie te dwie rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1281651597 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281685485 w jakim stanie jest bluza? na niej najbardziej mi zależy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ok mozemy sie wymienic
![]() tylko jaka dl sweterka jest
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
sukienka tez jest nowa i kosztowała mnie 139 zł
![]() ![]() mogę Cie jeszcze prosic o wymiary bluzy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
tak wymieniamy sie
![]() a widzisz cos jeszcze za golfik szary podaj adres na PW ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- ok ![]() to ja u Ciebie sweterek reportek i golfik a Ty u mnie kopertowka i bluzka house
![]() |
#22 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Zainteresowana jestem w takiej kolejności:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1281825734 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1281615312 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281822882 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ty chciałaś ode mnie błyszczyk maybelline itd.... a masz może jakies kosmetyki na wymiane, albo dodatki lub torebki ?
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Kochanie masz za małe rozmiarki jak na mnie.
![]() może masz jeszcze jakieś dodatki lub buty poza wątkiem ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21371976 moooja wymianka ciuszkowa. ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21794817 ekspress wymianka. ![]() zapraszam na strony pierwsze. pudrowy róż, marynarski styl, mp4 i wiele innych ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281826860 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281685485 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281865979 Nie będziesz robiła dokładki? Bo nie wiem czy jestem do końca przekonana do tych rzeczy a i chciałabym zdjęcie bluzy na kimś jeśli to nie problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
za podkłady tylko inne podkłady poszukujemy
a filtr potrzebujemy do akwarium 100l zewnetrznego a Ty jakie masz?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy jest możliwość zdjęcia na osobie tej bluzeczki? Czy ona się ciągnie trochę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.