![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
❤❤❤ Wszystkowątek XS/S/M ubrania buty 39-40 kosmetyki biżuteria ❤❤❤ Grudzień:)
Proszę o zamknięcie wątku
![]() ![]() ![]() Bardzo proszę o zamieszczanie opisów!! Staram się odpisywać wszystkim - jeśli długo się nie odzywam - przypomnij się Rzeczy wystawiam na innym portalu więc mogę usuwać Nie robię zdjęć na sobie - proś o wymiary Wysyłam poleconym ekonomicznym - będę o to prosiła również Ciebie Nie wysyłam za granicę! Nie zawsze pakuję w koperty bąbelkowe - ale dbam o odpowiednie zabezpieczenie paczki Chętnie oddam kilka rzeczy za coś co bardzo mi się spodoba ![]() Dużo rzeczy oddam za drobiazg!!!! Zawsze jestem chętna na: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOSTĘPNE ZAREZERWOWANE WYMIENIONE Rzeczy na wymianę do #22 postu!!
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-06-22 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ❤❤❤ Wszystkowątek XS/S/M ubrania buty 39-40 kosmetyki biżuteria ❤❤❤ Grudzień:)
![]() ![]() Rozmiar z metki 12 dł całkowita 83cm dł od pachy do dołu 60cm szerokość między pachami 42cm pas 37cm Kwiatowy wzór, z zipem przez całą długość (przód), krój bombki. Jest śliczna! Gdyby nie to, że jest na mnie za duża za nic bym jej nie oddała (a nie opłaca bawić się w zwężanie ![]() Dostałam ją od kuzynki z Anglii, nie trafiła z rozmiarem. Nie mam metek, więc na 100% nie wiem czy jest nowa, aczkolwiek ma przypiętą żyłkę. Oddam tylko za coś konkretnego i w moim rozmiarze! Proszę o rozsądne propozycje ![]()
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-01 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: ❤❤❤ Wszystkowątek XS/S/M ubrania buty 39-40 kosmetyki biżuteria ❤❤❤ Grudzień:)
Tuniko-sukienka H&M XS
taliowana! morska zieleń stan bardzo dobry dł całkowita szerokość między pachami Bluzka Topshop ze złotym tygrysem z metki 12 ja nosiłam jako over przy S
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-06-11 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() rozmiar M, będzie dobra też na S z tyłu ma gumkę, przez co fajnie dopasowuje się do figury
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-06-05 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Sukienka Promod
przerabiana na XS/S szerokość między pachami 37-38cm talia 34cm długość 64cm
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-20 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() Rozmiar S idealna na lato, na plażę szerokość między pachami 36cm długość od pachy 61cm: kolor taki jak na pierwszym zdjęciu
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-20 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() Rękawy długie z możliwością podpięcia 2 rzędy guzików Taliowana Na kieszonce haft, niewidoczny w zasadzie Głęboka czerń Idealna do zestawów sportowych jak i eleganckich
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Kamizelka Atmosphere,z metki 40, ale będzie dobra na 38-42, 100% akryl
przyda jej się golenie baaardzo wybredna nie będę, gdyż u mnie tylko leży szerokość między pachami 48cm długość całkowita przód 56cm (przez środek) długość całkowita tył 35cm (przez środek) Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Bluza NIKE, z metki L (dziecięce) dobra na S
mam ją z wymianki, zakupiłam inną, ta jest mi już zbędna szerokość między pachami 46cm dł rękawa 49cm (po wewnętrznej str) długość całkowita 53cm (przez środek) ![]() Dobra na XS/S Bardziej beżowa a nie szara wymiary dla mocno zainteresowanych, gdyż głęboko spakowana
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-05 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jeansy z metki XS
Miałam je na sobie kilka-kilkanaście razy, ale ich stan oceniam na bdb-. Minus za lekko wytarte (ale nie przetarte) nogawki (od zawijania). Starałam się to uchwycić na zdjęciu. pas 32-33cm stan 18cm dł nogawki od kroku 81cm szer nogawki 17cm
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Szare spodnie Springfield
rozm 34 - nie będę wybredna pas 34cm, biodra 42cm, dł nogawki wewn 85cm, stan 19cm, szer nogawki 17cm
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() jedyna wada to zniszczone to coś z tyłu oddaje je z bólem serca, bo już ledwo się w nie wciskam pas 33,5cm, biodra 43cm, dł nogawki wewn 5cm, stan 17cm, szer nogawki 23cm
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-22 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Malinowa dzianinowa, śliczny kolor, Reserved S
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Długi rozpinany sweter w warkocze C&A z metki S
Mam go z wymiany i ani razu go nie założyłam, jakoś źle się czuję w tej długości, a szkoda bo jest naprawdę fajny. Kolor to taki melanż - biel i beż, duże guziki na zatrzaski i dość spory kołnierz. szerokość między pachami 43cm długość całkowita (od ramienia) 77cm długość rękawa 45cm
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Sandałki na niskiej koturnie 39
mają kilka wad, więc nie będę wybredna więcej info dla zainteresowanych
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Botki beżowe na niskim obcasie 39,
mają lekko pozdzierane obcasy, fleki jeszcze dadzą radę, bardzo wybredna nie będę
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Chanelka czarna
Mam z wymiany ale jednak mi nie "leży" więcej info dla zainteresowanych
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
NOWA Torba włoska, mieści spokojnie A4, nietrafiony prezent
Na jasnym pasku z tyłu ma ciemniejsze przybrudzenie, jakby zafarbowała od reszty materiału. Oczywiście nie widać tego w trakcie noszenia
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-03-29 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Te rzeczy oddam raczej za drobiazg, za pokrycie kosztów wysyłki albo dołożę do większej wymiany
![]() 1. Szczotka gruba Avon NOWA!! 2. Kolczyki biżuteria sztuczna NOWE!! 3. "Złoty" zestaw z cyrkoniami: bransoleta, naszyjnik, kolczyki 4. Naszyjnik (również raczej metalowy) 5. Kolczyki Colloseum NOWE!! 6. Zegarek - CZERWONY!! 7. Lakier essence 115 redvolution - pomalowałam nim raz paznokcie - nie mój kolor
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-04-05 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Te rzeczy oddam raczej za drobiazg, za pokrycie kosztów wysyłki albo dołożę do większej wymiany
![]() 1. Chusta żółta w serduszka - za drobiazg lub dołożę do wymianki 2. Wieszak na chusty - za drobiazg lub dołożę do wymianki 3. PRENATAL DHA bez 3kapsułek 4. Naszyjnik Katherine (łańcuszek już nie jest pierwszej nowości, przywieszka ok) 5. Szampon Timotei Pure Naturalne Oczyszczanie (zużycie do napisu NEW) 6 Moskitiera na okno nowa 7 Bateria do telefonu LGIP-500N używana ale może komuś jeszcze posłuży (mnie już się nie przyda)
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-06 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Te rzeczy oddam za drobiazg lub pokrycie kosztów wysyłki
![]() -Kardigan Atmosphere 8/36, kolor jaśniejszy niż na zdjęciu, z bufkami, rozprucie do zaszycia widoczne na zdjęciu -Zielony sweterek Atmosphere 8/36 -Sweterek w serca lekko zmechacony szerokość między pachami 47cm długość przez środek 62cm -Bluzka z mikrofibry, Gatta, nowa, na XS/XXS, mam do niej kartonowe opakowanie -Pas na talie -Szary sweterek ZARA z metki M z wymianki i również ani razu go nie założyłam - mam inne a ten tylko u mnie leży - może komuś innemu posłuży szerokość między pachami 41cm dł rękawa 48cm, długość całkowita 53cm (od ramienia)
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-04-02 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
BRAK
Kalosze-muszkieterki raczej nie zniszczone, choć jeszcze je przejrzę jeśli będziesz zainteresowana, rozmiar ok40 (sprawdzę) oddaję bo na mnie jednak za duże;/ zdjęcie kradzione ![]()
Wymieniam się Edytowane przez 0Icia Czas edycji: 2013-05-22 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
hej, cos za malinowa bluzke reserved i pudrowa z kieszonka?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
13 Legginsy bezszwowe 2. Wieszak na chusty 2 Kardigan H&M rozm XS ??
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za nausznice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
CORELIPS
|
może u mnie się na coś skusisz?
- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1355053047 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1355052753 biżu - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1355050885 bluzka fuksja - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1355047610 sweterek - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1355052577 gratisowa cekinowa kiecka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za 1. Sweterek na krótki rękaw, cekiny są tak jakby wplecione. NOWY, Z OUTLETU (hurtownia Awanti) rozmiar uniwersalny, ale dobry na S ,
2 Kardigan H&M rozm XS bardzo dobry stan, 4 Bluza NIKE, z metki L (dziecięce) dobra na S mam ją z wymianki, zakupiłam inną, ta jest mi już zbędna ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej
![]() 7 Kardigan Atmosphere 8/36, kolor jaśniejszy niż na zdjęciu, z bufkami, rozprucie do zaszycia widoczne na zdjęciu ??
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Mozesz podac wymiary? Szerokosc biust i pas? Ktore zdjecie lepiej oddaje kolor w realu?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1355053047
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1355052753 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1355050782 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1355047610 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1355046577 ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.