|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Głupie uczucie, wracające jak bumerang
.
Edytowane przez LaBellePerle Czas edycji: 2011-02-10 o 21:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Głupie uczucie, wracające jak bumerang
Na lepszą na pewno.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
nie.
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW, a nie wydaje Ci się, że powinien żywcem do nieba iść, gdzie czekają na niego najpiękniejsze hurysy? Bo może juz taki z niego "Belmondo" że na wniebostapienie zasługuje, a Ty tylko mu kula u nogi jesteś?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
O matko.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zawiało niską samooceną..
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No.
![]() Tak jeszcze myślę, że najlepiej będzie jak Ollencja czym prędzej rzuci gościa dla jego dobra. Po co ma się chłopak męczyć, skoro tylko palcem skinie, a lepszą będzie miał.
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Musisz mnieć strasznie niską samoocene. Popracuj nad tym....jak mi TŻ mówi że nie wie co ja w nim widze, i że nie przypuszczał że taki ktoś jak ja na niego zwróci uwage,to od razu mu mówię żeby nie miał tak niskiej samooceny.
Jak z Toba jest to znaczy że jesteś jego warta, a on nie jest warty innej
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Mój mąż w tej chwili jest na kontrakcie, pracuje po 60 godzin tygodniowo, (w Wigilię, święta, Sylwester, Nowy Rok), wyjechał we wrześniu, wróci w listopadzie. Ja nawet w połowie taka dobra, pracowita i ambitna nie jestem.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;22720728]Mój mąż w tej chwili jest na kontrakcie, pracuje po 60 godzin tygodniowo, (w Wigilię, święta, Sylwester, Nowy Rok), wyjechał we wrześniu, wróci w listopadzie. Ja nawet w połowie taka dobra, pracowita i ambitna nie jestem.[/QUOTE]
czyli co? Uważasz że jest zwyczajnie głupi że z Tobą "tkwi"? Bo najwyraźniej na to wychodzi, że jest zwykłym matołem i dlatego z Tobą tkwi, zamiast fikać koziołki co wieczór z inną "Lindą Evangelistą z 5 doktoratami i prezesurą w Hong Kongijskiej korporacji"
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego ale jak słuchałam najnowszej piosenki Natali Kukulskiej z filmu Och karol 2
to sobie pomyslałam ..... jak można mieć tak tak niską samoocenę, kompromitowac się i takie bzdury wyć (bo nie spiewać) do faceta http://www.youtube.com/watch?v=uTC0qeYKhxY
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-10-17 o 19:14 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Chyba kogoś dopadła jesienna chandra?
Dziewczyno skoro Twój TŻ jest z Tobą, układa Wam się to znaczy, że jest mu z Tobą dobrze..Nie potrzebuje "lepszej" bo takowej nie ma, jesteś nią Ty! Nos w góre
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Przyznam szczerze, że jako małolata miałam takie pomysły. Z wiekiem się wyleczyłam. A może z wiekiem stałam się pewniejsza siebie?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam takich myśli. Gdybym je miała - pewnie nie byłabym w związku. To destrukcyjne myśli, wybij je sobie z głowy.
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Niiie! Jestem najlepsza, taka akuratna
![]() ![]() A tak na powaznie to owszem, czasem mnie ukluje zazdrosc gdy spacerujemy sobie np razem a obok nas przechodzi jakaś długonoga, pociągająca, seksowna, idealna wręcz piękność, ale to wszystko. Chyba normalne uczucie ![]() Nigdy w zyciu nie pomyslalam, ze moj chlopak ZASLUGUJE NA KOGOS LEPSZEGO, LADNIEJSZEGO. Nawet mi to absurdalnie brzmi :P |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
" ja do Tż - i tak wymienisz mnie na lepszy model..
Tż - lepszego nie znajde. Ewentualnie młodszy aaale i tak nie bede szukał" Tż już spotkał tą najlepszą dla siebie - mnie i nie mam takich myśli
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Kiedys myslalam, ze tak.
Dzis juz wiem, ze nie. Jestem dla niego najlepsza. Bo niby jaka inna wytrzymalaby z takim durniem, burakiem i draniem? No coż, ale go kocham ;D
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
No jak to, ma farta, że ma mnie
![]() ![]() Autorko- z jakim to bóstwem się umawiasz? |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
nie
to znaczy, docinam mu czasem, żeby znalazł sobie tępą blondynę (bo sama mam ciemne włosy, a i Tżtowi raczej podobają się szatynki) bez studiów (bo często się na mnie za moje wolnomyślicielstwo wkurza), no ale mu tego nie życzę ![]() wyznaję zasadę, że masz taki związek i takiego partnetra/partnerkę, na jakiego/jaką zasługujesz.
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ja moze nie myśle, ze lepszą, bo drugiej takiej cierpliwej moze mu się nie udać znaleźć, ale na pewno czasem myślę, ze powinnien mieć dziewczynę o nieco innym charakterze. Bo czasem [nawet często] jesteśmy jak woda i ogień. Inaczej myślimy, inaczej chcemy, inaczej na świat patrzymy. I czasem ciężko nam jest dojśc do porozumienia
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyczajenie
|
Czemu masz taką niską samoocenę... przecież nie musisz byc ósmym cudem świata, by byc kimś bardzo wartościowym.
Dbaj o siebie (intelektualnie i wizualnie) i nie daj sobie wmówic, że jesteś jakaś nie dzisiejsza. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o to, to racja sama również mam takie odczucia. Ja jestem również wyjątkowo cierpliwa i bardzo wyrozumiała, a prawda jest taka że mój facet powinien mocnego kopa w d** zarobic, może wtedy by się zmienił i przestał odstawiac chopki galopki. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że nie! Ja się bardzo lubię, wiem, że mam fajny charakter podobam się sobie, więc dlaczego miałby zasługiwać na inną?
PO za tym nie ma lepszej! w sęsie takim, że ja z nikim nie konkuruje. Każda kobieta (każdy człowiek) ma w sobie inwidualne cechy które sprawiają, że jest wyjątkowy, musi tylko je umieć pokazać innym ludziom. Dlatego jak mogę być np lepsza od mojej przyjaciółki albo ona ode mnie? Wygląd tak samo nie sprawia, że ktoś jest lepszy od kogoś. Mojemu TŻ podobają się brunetki na nigdy nie był z blondynką. Za to mój kumpel ma świra na punkcie blond włosów. Dlatego jak np. blondynka która jest prześliczna może być lepsza ode mnie np. Nie może bo znajdą się osoby którym ja się bardziej spodobam niż ona i na odwrót. Przestań więc konkurować z innymi ludźmi, skup się na sobie i po pracuj nad lubieniem siebie, nad wyeksponowaniem twoich najlepszych cech w wyglądzie i w charakterze
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
A ja Ciebie rozumiem - i jak dziewczyny dobrze zauważyły jest to związane z niska samooceną. Może nie chodzi o wygląd - dbam o siebie i daje mi to poczucie że jestem dla niego atrakcyjna. Chodzi bardziej o moje zachowanie. On - typ spokojny, opanowany, nigdy nie krzyczy, nie robi głupstw - w moich oczach ideał - a ja- wiecznie wybuchowa imprezowiczka. Czasami mnie taki dół złapie że byłby szczęśliwszy ze spokojna, dobrą żona która i obidek mu ugotuje i uśmiechnie się ładnie itp. Oj jak się tego wyzbyć?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#27 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ot, typowa para ![]() Cytat:
U nas też tak jest. O gotowaniu nawet nie mówię, bo odmówiłam go kategorycznie Tak jak dziewczyny mówią: nie ma lepszej. Jeśli już to po prostu inna. Poza tym kto powiedział, ze ta inna, która teoretycznie wydawałaby się dla niego ideałem, tak naprawdę by do niego pasowała? Może właśnie ta nasza inność ich przyciąga? Btw: przypomniał mi sie taki fragment z Kasi i Tomka, gdy tytułowi bohaterzy są na obiedzie u mamy Kasi. Rozmowa toczy się na temat wiosennych czy jesiennych porządków [mniejsza z tym jakich]. Kasia nie wydaje sie zbyt zainteresowana tą tematyka. [Mama Kasi]: Tomku, przepraszam cię, ze nie potrafiłam jej odpowiednio wychować. [Tomek]: Ale ja nie jestem z pani córką dlatego, że jest porządnicka i akuratna. [Mama Kasi]: A dlaczego? [Tomek]: Dlatego, ze bardzo podoba mi się jej tyłek. ![]() ![]() ![]() Sam tekst może dla niektórych nieco uprzedmiotawiający, ale przypomina, mi że muszę mieć coś w sobie co mojego TZ do mnie przyciąga
|
|||
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale trudno sie wyzbyc wizji mojego męża z idealna żoną |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
wiem, wiem...
|
|
|
|
|
#30 |
|
astro-loszka
|
Nie.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

aaale i tak nie bede szukał"