|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zapachy do wymiany: Fendi Donna (zestaw) NOWY, i Marc Jacobs Blush
Witam
![]() wymienię na inne zapachy: FENDI, Donna, zestaw EDT 50 ml + Balsam do ciała 125 ml, NOWY nieużywany, w oryginalnym opakowaniu FENDI, przywieziony ze Stanów; MARC JACOBS, Blush, EDP 50 ml, użyty kilkakrotnie przeze mnie, również ze Stanów; OPIS: Zapach Fendi Donna został wylansowany w 1985 roku. Jest to pierwsza kompozycja zapachowa sygnowana nazwiskiem Fendi. Niezwykle kobieca kompozycja została stworzona z myślą o eleganckich, młodych kobietach, które są świadome swojego stylu. Kwiatowo - szyprowe nuty zapachowe tworzą elegancką mieszankę wspomnień, nastrojów i wyobraźni. Nuta główna: bułgarska róża, ylang-ylang, jaśmin. Nuta środkowa: florencki irys, gałka muszkatołowa, paczula, wetiwer, drzewo sandałowe, drzewo cedrowe. Nuta podstawowa: amber, piżmo, mirra, mech dębowy. Fendi Donna to zapach, który uwydatnia zmysłowość i pasję w każdej kobiecie. MARC JACOBS Blush (opis zaczerpnęłam z Wizażu ![]() Ultra delikatny i kobiecy zapach słynnego projektanta. Nowoczesna kompozycja złożona z nastepujących nut: jaśmin, bergamotka, frezja, kwiat pomarańczy, piżmo, drzewo kaszmirowe i sandałowe. Kompozycja zamknięta w prostym flakoniku w odcieniu delikatnego różu, zapewne ze względu na nazwę. Nuty zapachowe: nuta głowy: jaśminowy nektar, świeży akord nuta serca: bergamotka, jasmin gwiaździsty, różowa frezja, kwiat pomarańczy, japońskie kapryfolium nuta bazy: rózowe piżmo, drzewo kaszmirowe, drzewo sandałowe. Jeżeli chodzi o wymianę to jestem otwarta na propozycje, oby nie były to zbyt popularne i dostępne zapachy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy do wymiany: Fendi Donna (zestaw) NOWY, i Marc Jacobs Blush
znajdziesz cos za MARC JACOBS Blush?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
jestem zainteresowana Fendi, zapraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś u mnie za FENDI?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Albo u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Jestem zainteresowana zapachem MARC JACOBS Blush. Zapraszam do mnie, może coś Ci wpadnie w oko ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
oddam caly watek za fendi oczywiscie
![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-12-16 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Jestem zaskoczona tak duzym zainteresowaniem Fendi, jak go kiedys chcialam wymienic to nikt sie nawet nie zajaknal ;-) Tez bardzo cenie ten zapach, ale niestety mnie migrenuje... Zatem ja wpadlam tutaj po Blush ;-) Moze zainteresuje Cie Cabotine Sensuelle Gresa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Ja rezygnuję.
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.