|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Lipiec : raz, dwa, trzy - szukam :)nieaktualne Witam, Z racji zbliżającej się (mam nadzieję) zmiany w moim życiu, chciałabym skompletować moją garderobę do końca w kierunku tejże zmiany. Szukam ubrań w rozmiarze 38/40 W jednolitych barwach W kolorach bieli, czerni, czerwieni, brązu, fioletu, pudrowego różu O długości od ramienia nie krótszej niż 65 cm Szukam: - wszelkich bluzek z falbankami, żabotami - bluzek/ tunik z szyfonu, satyny, mgiełek z podkoszulkami - bluzek/ tunik koszulowych - bluzek/tunik/ tunik dzianinowych w paski - tunik dzianinowych/sukienek jesienno-zimowych -czerwonego kardiganu dłuższego - zwykłych białych tunik jednolitych - balerin w rozm. 41 oraz innego eleganckiego obuwia - parasola w ładny wesoły deseń - srebrnej bransoletki - długich srebrnych (kolor) kolczyków - zegarka na rękę w kolorze srebra -szkatułki na biżuterię - skrzynki na herbatę z przegródkami Poniższe zdjęcia prezentują fason oraz kolor poszukiwanych rzeczy – nie muszą to być akurat te. W najbliższym czasie dokładka – także proszę o propozycję a na pewno się dogadamy.
![]() Razem już 10 lat ![]() 1.07.2012 Willkommen in Deutschland ![]() 29.09.2012 Ślub Cywilny ![]() 7.09.2013 Ślub Kościelny ![]() 25.08.2014 Marika ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 88Ekaterina88 Czas edycji: 2011-09-01 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec : raz, dwa, trzy - szukam :)
właśnie robię wielka dokładke ciuszków w twoim rozmiarze, za ok pół godz powinnam skonczyc
zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w wątku ciuszkowym srebro, a może i z ubrań z najdziesz coś dla siebie. Zapraszam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.