![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ostatnia wymianka-zabierajcie szybko
NIEAKTUALNE
Ze starego watku duużo już wymieniłam i chciałabym skończyć z wymiankami Zaczynam studia podyplomowe i nie będe miała juz na to czasu NOSZĘ ROZM L, WIĘC NIE PROPONUJCIE MI MNIEJSZYCH!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Obecnie szukam podgrzewacza do wosku, kosmetyki olay regenerist lub total efects, kosmetyki avon anev, loreal kod młodości, młynka do pieprzu stolnicy tupperware wszystkiego z tupperware ![]() kolczyki srebrne, duże srebrne komplety-naszyjnik,kolczyki szerokie bransoletki kolorowe naszyjniki, np typu mnóstwo koralików spódnicy dżinsowej, prostej sukienek jesiennych do kolan lub dłuższych koszuli czarnej i fioletowej-body kolorowych rajstop kryjących rozm 4 Niebieskie nerdy, zerówki, nowe dokładam suszarko-lokówkę Bran creation, nowa z gwarancją Wielofunkcyjne nakładki : http://www.braun.com/medialib/images...smallbrush.jpg Mała okrągła szczotka Mała okrągła szczotka do układania włosów, o średnicy 18 mm. idealna do tworzenia średniej wielkości loków i fal. http://www.braun.com/medialib/images...t-bigbrush.jpg Duża okrągła szczotka Duża okrągła szczotka do profesjonalnego układania włosów, o średnicy 38 mm. Metalowe paski umożliwiają równomierne rozłożenie temperatury. Idealna do tworzenia dużych loków i stylizacji delikatnych fal; także dla gęstszych włosów. http://www.braun.com/medialib/images...lumefinger.jpg Nakładka zwiększająca puszystość Ta łatwa w montażu nakładka powoli unosi włosy u nasady, nadając fryzurze puszystość. Aby osiągnąć najlepsze rezultaty, należy przesuwać nakładkę okrężnym ruchem, zataczając niewielkie koła. Ikonki załączonych zdjęć Nowy czarny pasek na gumie Nowa biżuteria z Avonu, duże kolczyki i wisior kobaltowy nietoperz m/l złoty nietoperz, m, małe plamki na ściągaczu z tyłu biały nietoperz raz ubrany, z metki xl ale wg mnie to m Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-28 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnia wymianka-zabierajcie szybko
Bluzki
1. dwie bluzeczko na ramiączkach, rozm L, stan idealny 2. Tunika Zara, pudrowy róż, ładniejszy niż na zdjęciu, L-XL 3.Koszula w kartkę M/L 4. Koszula w kratę M/L 5.Sweter w romby rozm L 6.Bluzka z Zebrą, A|Wear rozm L, przyda jej się spotkanie z golarką ![]() 7.Szary long Loog pachy 47 pas 38 dł 68 mocno się naciąga 8.Nietoperzowaty Long z cekinami, stan idealny, M-L 9. Kardigan w zebrę, 42, ale zwęzany na 40 (można rozpruć) nie oddam łatwo 10. tunika Pimkie rozm 40/42 za coś fajnego ![]() Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-21 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
1. fioletowa, gumowana góra, rozm M-XL 2. Sukienka Gorge, M-L, nowa 3. Niebieska sukienka z koralami na ramiączkachh, L, fajna do kozaków 4. długa sukienka H&M, M-L 5. Sukienka bez pleców M-L 6. Ogrodniczka, z metki M, ja ze swoim L tez wchodzę 7. ROZMIAR Z METKI "L",DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA 100 CM,SZEROKOŚĆ W BIUŚCIE 44 CM X 2, DŁUGOŚĆ RĘKAWA ZEWNĘTRZNA 57 CM,DŁUGOŚĆ RĘKAWA WEWNĘTRZNA 44 CM 8.bandażowa sukienka, taka jak na zdjęciu, tylko bez rekawów i w kolorze czekoladowym, rozm L 9. dżinsowa szmizjerka, stan idealny, raz ubrana, rozm L, ale to małe L, pachy 43, biodra 49, dł 86 10. dżinsowa szmizjerka, boska M/L, stan idealny za cos ekstra pachy 47 talia 43 dł88 Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-20 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Okrycia wierzchnie
Żakiet, rozm L. plam,y to wina aparatu Kurtka Fishbone L, z futerkiem, śliczna Szary sweterek z bufiastymi rekawami 3/4. rozm L Nowe Levis'y, rozm 32 ale wg mnie to takie większe 40 Kurtka OTL, czarna, stan bdb, była droga ![]() Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-11 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Duża czarna torba, stan dbd
Dwa kalendarze na 2011 r. oczywiście nowe torba Avent, użyta dwa razy, stan jak nowa
Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-26 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Buty
rozm 40 Kozaki czarne, ocieplane 41 brązowe, raz ubrane, 40, na teraz Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-09-16 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki - wszystkie nowe
1. Dodający blasku szampon z odżywką do każdego rodzaju włosów, Avon,50ml 2 szt 2. Krem na dzień moc nawilżenia, 10 ml 3. Dotleniająca mgiełka do twarzy z formułą Optimals Oxygen Boost, oriflame 4. Marmurkowy róż, avon 5. Oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska róża 6. Dokładam loreal true match roll on, kolor N4, używany kilka razy-wgłębienie na środku na ok 1mm, dla chętnych real foto Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-15 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Los powtórzony-opowiadanie I miłość była w getcie 100 dni po ślubie Księga motyli Dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą Kruchość porcelany Dwa domki na kółkach Edytowane przez lagowianka Czas edycji: 2010-10-13 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos za palete?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;podoba mi się tunika z drugiej fotki;mam w wątku prostą dżinsową spódnicę z Cubusa - zajrzyj proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
za pol paletki
![]() lub SHISEIDO 6,5g kolor playful pink B6 nowy raz uzylam delikatnie albo cos z watku
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w takim razie rezygnuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
5.Sweter w romby rozm L + paleta cieni
![]() cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a mi sie wciaz podoba paletka
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ale który róż? Bo mam 2x Diora we wątku
![]() Spódnica jest na mnie za duża,ja noszę 36/38 a ponadto jest elastyczna. Także zależy od obwodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za palete?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
wymiana z kamikaze59
hustawka, komplet dzieciecy, long szary, naszyjnik,nietoperz za kozaki i torebkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za palete? oddam duzooooooo
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja jestem wciąż chętna na kardigan w zebrę
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za paletkę i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1284474081 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
38
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.