![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NYX, Inglot, Revlon, Bourjois, ELF, minerałki i inne! Zapraszam;)
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymiany ze mną ![]() Aktualnie nie mam określonej wishlisty ![]() ![]()
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-08-06 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NYX, Inglot, Revlon, Bourjois, ELF, minerałki i inne! Zapraszam;)
1. Płaski pędzel do podkładu z włosia syntetycznego. Użyty 2 razy, wyprany.
2. Nowy podkład Rimmel Lasting Finish 25h. Odcień Soft Beige. 3. Nowa maskara Rimmel The Max Bold Curves. Odcień 001 Black. 4. Nowa paletka Rimmel Glam'eyes Trio Eyeshadow. Kolor 624 LYNX. 5. Maybelline Khol Expess. Kredka do oczu w kolorze złotym. Zużycie minimalne.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-10 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
6. Pomadka NYX w kolorze nude, odcień REA. Wypróbowana raz. nie ma.
7. Truskawkowy błyszczyk Essence.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie produkty Everyday Minerals.
8. Korektor Morning (w opakowaniu po Kaolin Powder Soft Bronze). nie ma. 9. Róż/brązer Waffle Cone. 10. Róż Theme Park. 11. Cień Gigner Peach. 12. Cień All Spice (duże opakowanie). nie ma. 13. Korektor Sunlight (idealny na zaczerwienienia). nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-10 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
14. Paletka z lustereczkiem Bourjois. Nowa.
15. L'Oreal Color Minerals, odcień 09 - Topaz Shimmer. Nowy. nie ma. 16. Magnetyczna paletka PRO 3 Inglot z dwoma wkładami. Kolory widoczne na zdjęciach, numerki także. nie ma białego cienia! nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-10 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
17. REVLON - Skinlights Face Illuminator, odcień 02 Bronze Light. Zużycie testowe.
18. PAESE - podkład Long Cover Fluid, odcień 01 jasny beż. Pozostało 25/30 ml. 19. Lirene - fluid rozświetlający. Po terminie, ale idealny na spróbowanie koloru. Odcień tiramisu 109. 20. Max Factor - Second Skin Foundation, odcień 045 Warm Almong. Pozostało około 27/30 ml (zużycie minimalne). 21. ELF - Tinted Moisturizer SPF 15, krem koloryzujący, odcień Rosy Beige. Zużycie testowe.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
22. Baza pod cienie Revlon vital radiance. Użyta dwa razy.
23. MAKE UP FOR EVER - SENS'EYES. Produkt do demakijażu oczu wrażliwych. Pojemność 25 ml. NOWY. Opakowanie po boku pękło i zakleiłam je taśmą.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podkłady mineralne Lucy Minerals.
24. Odcień Light Medium. nie ma. 25. Odcień Golden Medium. 26. Odcień Medium. 27. Odcień Creamy Bisque (przesypany do pojemniczka). nie ma.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
28. AVON - puder sypki Personal Match. Dość jasny odcień. Pozostała połowa.
29. Róż angielskiej firmy. Bardzo dobra pigmentacja. Użyty kilka razy.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
30. Sally Hansen - Hard as Wraps, Hard as Nails. Pozostało na wypróbowanie.
31. Lakier do paznokci Eveline - kolor 386. 31. Lakier do paznokci Bourjois - kolor 09 Lilas Sucre. 33. Lakier do paznokci Wibo - kolor 279. 34. Lakier do paznokci Golden Rose Classics - kolor 147.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
35. Woda perfumowana Donna La Rive - 90 ml. Ubytek testowy.
36. Woda toaletowa Casual Cutie - Oriflame. Ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 30 ml. 37. Spray do ciała - The Body Shop - OCEANUS - 100 ml. Brak kilku psików. 38. Pur Blanca - Avon. Pojemność wyjściowa 30 ml, brakuje kilku ml. 39. Woda toaletowa Wish of happiness - Oriflame. Ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50 ml.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
40. BB CREAM - Missha Perfect Cover, odcień 21. Pozostało 2/3. nie ma.
41. Eveline, Slim Extreme 3D. Termoaktywne serum wyszczuplające. Użyte 3 razy. 42. Eveline, Slim Extreme 3D. Serum przecie rozstępom. Użyte 3 razy. 43. Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up'. 44. Farba do włosów SANOTINT LIGHT jest w 100% nowa, oryginalnie zapakowana. Odcień: 75 Golden Chestnut. Idealna dla alergików i kobiet w ciąży.
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-03-05 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
12
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
13
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
14
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
6. Pomadka NYX w kolorze nude, odcień REA. Wypróbowana raz.
13. Korektor Sunlight (idealny na zaczerwienienia). wymiana? odpisz u mnie
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie skosny pędzelek do eyelinera
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cois u mnie za
1. Płaski pędzel do podkładu z włosia syntetycznego. Użyty 2 razy, wyprany. 3. Pędzelek do ust. 4. Pędzel płaski do nakładania cieni. 16. Magnetyczna paletka PRO 3 Inglot z dwoma wkładami. Kolory widoczne na zdjęciach, numerki także. 17. REVLON - Skinlights Face Illuminator, odcień 02 Bronze Light. Zużycie testowe.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
20. Max Factor - Second Skin Foundation, odcień 045 Warm Almong. Pozostało około 27/30 ml (zużycie minimalne). ??
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
coś za
Pędzel płaski do nakładania cieni. Pędzel do różu Everyday Minerals. Pędzelek skośny do eyelinera. Odcień Light Medium. Odcień Creamy Bisque (przesypany do pojemniczka). cienie inglot biały Cień All Spice (duże opakowanie). Korektor Sunlight (idealny na zaczerwienienia). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie jeszzcze
16. Magnetyczna paletka PRO 3 Inglot z dwoma wkładami. Kolory widoczne na zdjęciach, numerki także. 18. PAESE - podkład Long Cover Fluid, odcień 01 jasny beż. Pozostało 25/30 ml. odpisz u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podwumowujac podob a mi sie
1. Płaski pędzel do podkładu z włosia syntetycznego. Użyty 2 razy, wyprany. 3. Pędzelek do ust. 4. Pędzel płaski do nakładania cieni. 16. Magnetyczna paletka PRO 3 Inglot z dwoma wkładami. Kolory widoczne na zdjęciach, numerki także. 17. REVLON - Skinlights Face Illuminator, odcień 02 Bronze Light. Zużycie testowe. Baza pod cienie Revlon vital radiance. Użyta dwa razy. 5. Pędzel do różu Everyday Minerals.
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej coś za
20. Max Factor - Second Skin Foundation, odcień 045 Warm Almong. Pozostało około 27/30 ml (zużycie minimalne).
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
5. Pędzel do różu Everyday Minerals. pomadkę NYX Rhea |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oddam powyższe rzeczy za moją listę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie rzeczy jakie mnie interesuja u Ciebie to
6. Pomadka NYX w kolorze nude, odcień REA. Wypróbowana raz. 13. Korektor Sunlight (idealny na zaczerwienienia). 16. Magnetyczna paletka PRO 3 Inglot z dwoma wkładami. Kolory widoczne na zdjęciach, numerki także. 18. PAESE - podkład Long Cover Fluid, odcień 01 jasny beż. Pozostało 25/30 ml. 40. BB CREAM - Missha Perfect Cover, odcień 21. Pozostało 2/3. moge poszukac rzeczy poza watkiem, tylko napisz co Cie interesuje odpisz u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.