![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Paznokcie, pielęgnacja, kolorówka, zapachy ostatni wątek- częstujcie się !!
ZAPRASZAM
Osoby poniżej 15 przekupek wysyłaja jako pierwsze Wysylka listem poleconym lub paczką ekonomiczna NAJPILNIEJ SZUKAM: KAMIENIE, SWAROVSKIE,SREBRO DO WYROBU BIZUTERII NOWE :SZAMPONY, PEELIGI DO CIALA,ODZYWKI W SPRAYU, CIENIE PALETKI INGLOT, ARTDECO KRYOLAN FIXER SPRAY KOSMETYKI MAC PEDZLE SEPHORA , INGLOT ładne zapachy RESZTA W LISCIE SZUKAM ZESTAW OZDÓB DO PAZNOKCI FORMY DO TIPSÓW nOWY PEDZELEK DO PAZNOKCI KSIAZKA WSZYSTKO O PAZNOKCIACH ACETON CLEANER KLEJ DO TIPSÓW OZDOBY PEDZELEK QUICK FINISH PRIMER OLIWKA TIPSY CLEANER ZUZYCIA ZAZNACZONE CZARNA KRESKĄ
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paznokcie, pielęgnacja, kolorówka, zapachy ostatni wątek- częstujcie się !!
1.Nowy żel pod prysznic Dove KWC
2.Nowy żel pod prysznic nievea KWC 3.Raz testowany żel do mycia twarzy 400ml VICHY NORMADERM KWC 4.nowy szampon joanna 5.Nowy balsam ujędrniający ST.IVES 6.2 RAZY UZYTY NIBEA MY SILHOUETTE ! LEKKO USZCZERBIONA ZATYCZKA KWCcynamonowaania 7. EVELINE - termoaktywne serum wyszczuplające. Poj. 250 ml. NOWE. cynamonowaania 8.MASŁO MINERAL CARE - o zapachu Grejpfruta. Poj. 300 ml. Raz użyty. KWC 9.NOWA MASECZKA PLANET SPA MAROKANSKA RÓŻA KWC 10.NOWY KREM NAWILZAJACO OPALAJACY 11.NOWA MASECZKA SAKE I RYZ blondessa 12.BIELENDA Ideal Skin - seria profesjonalna. Maseczka antybakteryjna z zieloną glinką. Poj. 175 ml / użyta ok 3 razy. Bardzo małe zużycie. 13.Nowy balsam z drobinkami 14.krem do ciała marakuja 15.Nowy delikatny peeling do ciala z UK 16.DEMETER OLEJEK DO BIUSTU nowy pojemność: 100 ml Olejek do pielęgnacji biustu w czasie, gdy karmimy piersią. Pielęgnuje i odpręża piersi. Wspomaga funkcje wydzielania mleka dzięki wyciągom z ziół o działaniu uspokajającym. Wzmacniająca tkankę łączną esencja z zioła skrzypu zapobiega już podczas ciąży powstawaniu rozstępów na piersi i brzuchu. 17.18.ODZYWKI DO WŁOSÓW 19.OLEJEK DO CIALA 20.ODZYWKA DO WŁOSÓW 21.KREM PRO ZIAJA DO MASAZU blondessa ZUZYCIA NA FOTO 22.NOWY KREM SALLY HANSEN DO SKÓREK 23.NOWY PEELING DO RAK I STOP Z OLIWKĄ 24.TESTOWANY KREM DO RAK Z ROSSMANA SWIETNY NA ZIME 25.THE BODY SHOP - serum ochronne z aloesem. Poj. 30 ml / zostało więcej niż połowa. KWC 26.nowy kremowy zel do hig intymnej
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-28 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paznokcie, pielęgnacja, kolorówka, zapachy ostatni wątek- częstujcie się !!
1.Maybelline superstay uzyty kilka razy odcien dark
2.Lancaster Infinite Bronze Cool Shimmer Blush Stick jak na foto zostało ok połowy śliczne pachnie 3.podklad w musie uzyty kilka razy LP z uk 4.Ziemia egipska IKOS nie zamyka sie tzn zamyka ale nie " lata zamkniecie" bo jest urwane ubytek jakies 35% ale jeszcze całe mnóstwo zostało IKOS KWC 5.dream matte mouse carmel 6..RIMMEL Lasting FINISH MINERALS - puder mineralny. Kolor 201 Classic BEIGE. Poj. 6,5 g / raz wypróbowany. Minimalne zużycie. kwc 7.CLINIQUE perfectly real makeup. Podkład. Kolor SHADE 14. Poj. 30 ml / została ok. połowa podkładu. KWC 8.podklad joko zuzycie do kreski kolor beige Joko, Perfect Match Hydro - Lifting Complex Make Up (Podkład nawilżająco - liftingujący) 9.korektor orilame uzyty 3 razy cynamonowaania
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.SALLY HANSEN - podwójny błyszczyk. CLEAR NUDE. Poj. 5,6 ml / oba kolory użyte dwa razy.
2.Avon paleta 8-iu błyszczyków. Kolor PINKS. Małe zużycie - widoczne na zdjęciu. 3.H&M Pacific Passion in Tobago. Błyszczyk. Raz użyty. Prawie nowy. 4.Helena Rubinstein, Full Kiss - Cream Gloss Plump Lips tester uzyty ze 2 razy 5.błyszczyk spehora ok 50% 6.Błyszczyk Lancome Juicy Tubes P.U.R.E., wyjściowo 15 ml, smak mandarynki, ubytek góra 20% KWC 7. Błyszczyk Lancome JT Smoothie, Fruity Pop uzyty ze 2 razy KWC 8.SEPHORA - błyszczyk. Jasno różowy z drobinkami. Zostało ok 3/4. 9.błyszczyk maybelline ok 3/4 10.MAYBELLINE Shiny Licious błyszczyk owocowy. Kolor 808 Peche melba. Użyty ok. 2 razy. Prawie cały. 11.zalotka sephora 12.blyszczyk maybelline ok 1/2 13.podklad rimmel 14.avene 15.aquolina zuzyecie zaznaczone na foto 16.testowana edt mango fm
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-12-02 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oczęta
1.odzywka do brwi i rzes uzyta kilka razy 2.błyszczyk + always perfumetka tetsowane 3.SEPHORA - odżywka do rzęs - świeci w ultrafiolecie połowa opakowania 4.5.6 kredki do owczków avon-żelowa, avon z cieniem i the body shop cienie 1.JOKO Virtual - cień wypiekany lava, kolor 307. Raz użyty. kwc 2.Orzechowy Cien oriflame 3.cien sypki nyx 4.cien manhattan 5.cien zielony hean 6.7 cienie lovely 8.podwójne cienie inglot freedom 9.Paletka 3 cieni NYX KWC NYX 10.iNGLOT Freedo paletka 2 cieni odcienie brazu KWC 11,Nowy pigment stalowy nyx KWC NYX PIGMENT 12.Gruba metaliczna kredka sephora KWC 13.Cien sypki złota oliwka kryolan KWC 14.cienie poczwórne GOSH 15.podakład 16.CIENIE PIERRERENE 17.podwójne cienie sephora grafit z białym 18.Mapka inglot 19.Cien w musie avon 20.Podwójne cienie rimmel KWC 21.Cien w musie DIOR 472 Queen Of Green EYE SHOW KWC 22.granatowy cien manhattan 23.Cien revlon różowy z efektem tafli 24.Zalotka sephora
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-28 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Matchmaker full coverage PINK 3/4 SAMPLA
2.CONFIDENCE FIN. OK 1/3 S. 3.Lenora ok 1/3 s 4.EGM baza pod cienie 5.Pure petal minimalist foundation ok pol sampelka jak na foto 6.7.8.9 (2-3 razy większe niż sampel) Piękne odsypki cieni mineralnych duże niestety niepamiętam nazwy ani firmy świetne są za coś fajnego 10.Pure Luxe FAWN BEIGE 11,12.Kolejne duże odsypki cieni mineralnych (2-3 razy większe niż sampel) niepamietam nazw i kolorów
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-26 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.TEELIGHTY ZAPACHOWE grapefruit i truskawaka kochana1989
2.SWIECZKA 3.Piekny srebrny pierscien z bursztynem rozm ok 18 4.srebrne kolczyki z kamieniem 5.Srebrny łąńcuszek 6.Bransoletka srebrna 7.Bransoletka srebrna z ametystami 8.Kolczyki z kryształków swarovskiego,cytrynu i srebra 9.Komplecik kolczyki + zawieszka z kryształków swarovskiego 16mm + srebro 10.Srebrny płaski szerszy łancuszek 11.Srebrna bransoletka z różyczek 12.Posrebrzana bransoletka hand made
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-28 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.bransoletka z kwiatuszków srebro
2.z różyczek srebro 3.bransoletka srebro+złoto z delfinkami na kostke 4.Kolczyki srebro + kryształ 5.Kolczyki srebro + onyx 6.kolczyki srebro + kryształ 7.pedzel do rózu sephora 8.Zestaw do depilacji woskiem-podgrzewacz ,2 nowe woski, pol oliwki po depilacji ana761 DOKADKA pierścionek z ametystem lawendowym lekko oksydowany Wielkość kamienia: 1,2 x 0,6 cm Wielkość oprawy: 2,1 x 1,0 cm Rozmiar jubilerski 17 / średnica wewnętrzna 18,00 mm Srebro próby 925 za cos super bo byl bardzo drogi NOWy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-12-02 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ZA COŚ FAJNEGO MOGE ZROBIĆ ODLEWKI
AMOR AMOR max 10ml MOSCHINO GLAMOUR max 15ml ARMANI DIAMONDS max 10ml DKNY BE DELICIOUS max 25ml odlewki za coś super nie musze ich robic i tylkojesli masz atomizerki bo ja nie posiadam ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wymienione
cynamonowaania nivea cellulit eveline korektor ori kochana1989 teelighty zel dove i nivea odzywka do rzes sweterek gorset/koszulka blondessa krem pro sake i ryz bambusowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
można już?
![]() 1.Nowy żel pod prysznic Dove 2.Nowy żel pod prysznic nievea 3.Raz testowany żel do mycia twarzy 400ml VICHY NORMADERM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za pędzel do różu sephora?
Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1.Nowy żel pod prysznic Dove 3.Raz testowany żel do mycia twarzy 400ml VICHY NORMADERM krem opalajacy do twarzy
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok 18 -18,5 mm jeden ma bliżej 18mm drugi 18.5 mm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to możemy wymienić
ja daje: obydwa srebrne pierścionki z cyrkoniami oraz odżywkę sh a Ty mi kremy nivea i eveline oraz korektor oriflame ![]() Pasuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety tym razem nic nie widzę
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- ![]() Tak naprawdę to sama nie wiem coś co wpadnie mi w oko, ale zawsze chętnie paletki z Inglota 3-5 kolorów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znajdę. Pozdrawiam.
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
szukam zapachu z yves rocher chętnie
Ode l'Amour -Woda toaletowa Piwonia yr i lakiery do paznokci. jeśli coś posiadasz to z miłą chęcia ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ehh Muciu jak ja Ci zazdoroszczę tylu kosmetyków
![]() podoba mi się u Ciebie : zalotka sephora avon paletka 8 cieni sephora - odżywka do rzęs kredka do oczy żelowa avon podwójne cienie sephora oraz podklad maybelline super stay . mogę wymienić na ciuszki .może coś znajdziesz ? ![]() a poza wątkiem z twojej wish mam : eyeliner nowy piling do ciała -joanna naturia odżywka do włosów - avon (mały ubytek ) nie jest w sprayu ale bez spłukiwania biały lakier do paznokci odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
coś u mnie za te dwie piękne bransolety srebrne z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1290787806 1.bransoletka z kwiatuszków srebro 2.z różyczek srebro i jeszcze ew za ten duzy cudny pierscień z bursztynem? prócz wątku ze srebrnem mam jeszcze do przerobienia takie coś: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=482387 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
ja napiszę, co mi się podoba u ciebie a ty napisz na co się godzisz;
odżywki do włosów (Celia, Gliss), peeling do rąk i stóp, serum The Body Shop, podkład Joko i Rimmel, i cała kolorówka: cienie, minerały; lumpek:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484768 książki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485961 Edytowane przez izabelinka Czas edycji: 2010-11-28 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wybacz ale całkowicie nie opłaca mi się oddać nowego CK czy telefonu za rzeczy które mi sięu Ciebie podobają nic innego nie znajdziesz?
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- a ja wiem , też zaopatruję się w reni-nails i to co ty masz nowe mogę kupić z przesyłką za 94zł a perfumy 50ml są zazwyczaj tylko ciut tańsze niż 100, nigdy nie o połowę...
![]() |
#29 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
co jest nA ŚRODKOWYM ZDJĘCIU razem z Lancasterem?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485961 ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- napisz co chcesz i za co, bo ja się zaczynam gubić Edytowane przez izabelinka Czas edycji: 2010-11-28 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Muciu,
jeżeli ktoś jest zainteresowany to wymieniaj - też czekam na odpowiedź Kochanej więc w tej chwili nie mogę Ci dać jednoznacznej odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Muciu, nie kalkuluje mi się taka wymiana - dwa zapachy za używane srebro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.