|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gillette Venus Breeze
hej.
wymienię maszynkę Venus z dwoma wkładami, nowiutka, nieużywana, nieodpakowywana. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- zapomniałam napisać, że są to maszynki z tym specjalnym żelem, nie potrzeba pianki ani żadnych kremów do golenia ![]()
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " ![]() ![]() 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2010-11-25 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gillette Venus Breeze
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to może u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnnie?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
:)
|
i ja tez bym ją przygarneła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
witajcie Dziewczęta
![]() odpowiadam hurtowo i przepraszam, ze dopiero teraz. znalazłam 4 rzeczy... u Słonika- zel Bioderma Sebium u Muci- maseczka bielendy ideal skin u Shirinn podkład Revlon Colorstay mineral mousse u Entroducing- czarna bokserka z żabotem Denim Co. pozostałym bardzo dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.