|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Viva La Juicy - Juicy Couture
Czy któraś z Was miała już przyjemność (bądź nie
) wąchać najnowszy wytwór firmy Juicy Couture ? Koleżanka wybiera się do UK i mam chętkę dać jej kasę, aby mi ten Viva La Juicy kupiła tam. W Polsce na razie go nie ma, oprócz wielgachnego testera bez korka na allegro. Ostatnio byłam w Douglasie, który ma wyłączność na perfumy JC i pytałam się jednej z pań konsultantek, kiedy się spodziewają nowego zapachu. Odpowiedziała mi, że jak wyjdzie (sic!), to na pewno będą je mieli. Nie ma to jak przeogromna wiedza tych pań !Klasyczne Juicy Couture jest niezłe obiektywnie rzecz biorąc, ale to zupełnie nie mój typ zapachu - za dużo tuberozy, czy tam gardenii. Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie ! Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2009-02-08 o 11:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Viva La Juicy - Juicy Couture
Tutaj wpis kama kama z wątku ostatnio testowałam o Viva La Juicy
Ja testowałam raz pobieżnie Viva La Juicy i o ile pierwsze nuty były obłędne, owocowe, to w szybkim czasie stał się płaski, w tle pobrzmiewała cicho nuta podobna w moim odczuciu do Escada Moon Sparkle.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ewa ! Chociaz dalej ciężko powiedzieć, ale chyba zaryzykuję
Najwyżej wystawię ma targowisku
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem bardzo ciekawa tego zapachu. Pierwszy Juicy Couture kompletnie mi nie podszedl. Nie wiem co w nim takiego jest, ze mnie po prostu denerwuje i wydaje mi sie kompletnie nie-perfumeryjnym wyrobem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
I kolejny potencjalny kusiciel
.Pierws zy zapach bardzo mi się podoba,przewinęła się przez moje ręce butleka ale miałam wrażenie,że jendak do mnie nia pasuje.Ciekawa jestem tego nowego,wydaje mi się że to mój klimat.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie za tydzień o tej porze już będzie tu moja opinia na temat Vivy
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieje, ze niedlugo bedzie juz ten zapach w Douglasie. Wydawalo mi sie zreszta, ze moze juz jest, ale to by chyba za szybko bylo, bo nie zdazyli jeszcze wyrpomowac porzadnie pierwszego. BTw nie pamietam, kiedy mial u nas premiere...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
jak wachalas Amor amor to prawie taki sam zapach, slodki, nic na tyle ciekawego by wydac 300zl, zdaniem mojej znajomej Juicy Couture > Viva
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kobietki musze przyznac ze kupilam je calkiem w ciemno ale to byla najtrafniejsza decyzja jaka moza podjac!! Wiec smialo moge powiedziec ze polecam!! Fakt cena daje do myslenia i tez faktem jest to tez sa dosc truno dostepne ale la chcacego nic trudnego ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! A mnie niestety do tej pory nie udało się przetestować Vivy, ale jest szansa, że za jakieś 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie dostałam próbkę 'Viva La Juicy' . Skądś już znałam ten zapach choć dopiero się pojawił . Jak dla mnie bomba .! Teraz tylko zamówić ... ;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

) wąchać najnowszy wytwór firmy Juicy Couture ? Koleżanka wybiera się do UK i mam chętkę dać jej kasę, aby mi ten Viva La Juicy kupiła tam. W Polsce na razie go nie ma, oprócz wielgachnego testera bez korka na allegro. Ostatnio byłam w Douglasie, który ma wyłączność na perfumy JC i pytałam się jednej z pań konsultantek, kiedy się spodziewają nowego zapachu. Odpowiedziała mi, że jak wyjdzie (sic!), to na pewno będą je mieli. Nie ma to jak przeogromna wiedza tych pań !

.Pierws zy zapach bardzo mi się podoba,przewinęła się przez moje ręce butleka ale miałam wrażenie,że jendak do mnie nia pasuje.Ciekawa jestem tego nowego,wydaje mi się że to mój klimat.

Ja mam nadzieje, ze niedlugo bedzie juz ten zapach w Douglasie. Wydawalo mi sie zreszta, ze moze juz jest, ale to by chyba za szybko bylo, bo nie zdazyli jeszcze wyrpomowac porzadnie pierwszego. BTw nie pamietam, kiedy mial u nas premiere...