![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
YES CHARMS, Benefit TIMEX80 i dłuuuga wishlista!!!
Zapraszam do nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26531877 Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-25 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja nowa wymiana Clarins OPI Benefit Guerlain Sensous Noir i dłuuuga wishlist
hej,
coś u mnie za męską wodę Benetton?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja nowa wymiana Clarins OPI Benefit Guerlain Sensous Noir i dłuuuga wishlist
coś u mnie za lakiery i fioletową kredkę sephora?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
'Ubrania i próbki
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-21 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ubrania 2
Dokładam: sweter tommy Hilfiger w romby Szal kaszmirowy amarantowy - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości - Bezrękawnik na koszulę fioletowy w romby stan idealny - Szal beżowy z indyjskim wzorem - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-01 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kamikaze, wink - nic nie znalazłam ale polecam się na przyszłość
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-21 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
Męskie perfumy Versace Blue Jeans ok połowa z 75 ml - Perfumy Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml oddam TYLKO za perfumy lub kosmetyki z listy. - Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki - Rozświetlacz - bronzer w kremie Sephora w metalowym breloku z edycji limitowanej – chłodny beż ?)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej, coś za nerkę lacoste? to taka na biodra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moge prosić zdjęcie nerki z lacosty? mam flowerbomba.
odpisz u mnie.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za estee sensous noir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nerkę widać na fotce z dużym koszem, w razie gdybyśmy miały się wymienić dokładne zdjęcia mogę dosłać na maila.
Wasze wątki przejrzę pewnie dopiero jutro. ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Madzialenn, masz zwykłego FB czy intense? Jaka pojemność? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja po nerkę
![]()
![]() |
#13 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja bym chętnie jakiś rozświetlacz przyjęła - bo akurat szukam
![]() Zapraszam,może akutar coś Ci w oko wpadnie. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Uzunia, masz same cuda ale akurat żadnej z tych rzeczy nie potrzebuję
![]() mhm0808 - odpisałam u Ciebie, ewentualnie korektor Clarins. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;ja bardziej myślałam o Beneficie That Gal lub Sephorowym breloczku,także raczej Clarinsa nie oddam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
- Pigment rozświetlający MAC kolor MELON (złoto - różowy pyłek), zużycie minimalne
cos u mnie?
![]() |
#17 |
perfumove love
|
Ja po Sensuous Noir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej zainteresowalo mnie pare drobiazgow szczegolnie 2 pary kolczykow na ostatniom foto moze znajdziesz cos u mnie?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather INGLOT amc sliczny rozswietlacz HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hot_summer - masz wiadomość prywatną
![]() U reszty dziewczyn na razie nic nie znalazłam ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś za:
Cień Sephora - kolor ten sam, mat, nieużywany (kupiłam je na imprezę ale zmieniłam koncepcję makijażu) Odp w moim wątku proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Yolcia, nic nie znalazłam
![]() --- Dokładam - Pudełko podróżne do ochrony Meteorków w transporcie - nawet go nie wypróbowałam W ciuchach: sweter tommy Hilfiger w romby XS stan bdb Szal kaszmirowy amarantowy - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości - Bezrękawnik na koszulę fioletowy w romby stan idealny - Szal beżowy z indyjskim wzorem - nowy, nie używany, leży w szafie od gwiazki 100 kaszmir, więc na coś o podobnej wartości - Tunika - sweter Benetton noszony 1 raz, dość ekstrawagancki krój (bufka na biodrach) XS Zapraszam też do nowego wątku męskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- Flakon po YSL Belle d’Opium (resztka na dnie) KRYOLAN - nowy szary matowy liner - Benefit żółty korektor Lemon Aid zużycie ok. 10% (max. 15%) - Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" - Rozświetlacz - bronzer w kremie Sephora w metalowym breloku z edycji limitowanej – chłodny beż - Zielony korektor w pędzelku Avene zużycie ok. 10-15% - Clarins maseczka rozświetlająca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5%
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
misianka, nic nie znalazłam
![]() Ceith - odpisane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
Zapraszam także po nówki z wątku ubraniowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za kilka rzeczy? podobają mi sie 2 zapaszki i kilka rzeczy kolorowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Gomra, nic nie znalazłam, dziękuję za zainteresowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.