![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ... Kolekcja na wydanie ...Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-11-03 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ... Kolekcja na wydanie ...
Tego szukam :
Dla Tż-eta r. M/L nawet XL zależy jaka rozmiarów-ka. - koszulek - bluz - spodni -plecaka oryginalnego Dla siebie : - chust szali - małej torebki na pasku - torebki dużej A4 - płaszczyka na zimę za miodowy oddam wszystko! - kozaczków 39r. - trampek z cekinami 39r. - perfum za CK one lub In2You oddam wszystko! - bluz - misiowej japan bluzy Dla Nas : - gier planszowych - gier planszowych erotycznych ![]() - pada usb - gier na PS2 za CRASHA oddam wiele ! - pendraiva - mp3, mp4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tego szukam :
cdn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy są wartościowe i nie oddam łatwo:
- komixy NIE MA ksesia - H&M kwiatowe NIE MA touchmeiamfamous - Włoska koszulo bluza na zamek raz ubrana - platformy 39r. maja małe obtarcie na boku po zapastowaniu nie widać - Rzymianki 39r. ćwieki można zdjąć - depilator rowenta tylko raz wypróbowany to jednak nie dla mnie ![]() - Tunika Reserved -Tuba AMISU - SKÓRA NATURALNA gruba. Kurteczka z metki to M ja mysle że to taka L.eczka. Kosztowała mnie sporo bo 489zł wiec oddam za coś o podobnej wartości. No i jest tez bardzo cięzka więc przesyłka tez będzie mnie kosztowac Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-11-02 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy są wartościowe i nie oddam łatwo: cdn. - Orsay Tunika o pięknym kolorze - Raz ubrana czarna tunika - Płaszczyk normalne ślady użytkowania pasek od wewnątrz poniszczony. za inny płaszczyk lub coś z wish. - Fishbone nigdy nie noszone. Ale grzebałam cos przy guziku bo były za małe lecz nic nie wygrzebałam niestety ![]() ![]() tam gdzie pasek 40cm stan z przodu 18cm pupa 47cm dł. całkowita 99cm szer. nogawki na dole 14cm - zip atmo - bombka troll (kokardka osobno) - czarne śliskie spodnie (odpadła guzik ale przyszyty nowy jak się zapnie nic nie widać) - Biała z kobita tylko mierzona - koszulka DENIM Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy są wartościowe i nie oddam łatwo: cdn..
- Nowe body NIE MA touchmeiamfamous - T-shirt New Yorker - peep toe 39r. świerzo wymienione fleki - RESERVED tylko mierzona - ORSAY 2 razy ubrana - koszula z żabotem r.36 -nowa bransoleta MOTOROLA V3 re w pełni sprawna stan idealny (miała go moja mama) simlock złamany więc śmiało można korzystać z każdej sieci. - ładowarka - zestaw słuchawkowy - dodatkowa bateria Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-29 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy mają jakieś małe wady :
- Fishbone 39r. maja zielona plamkę od mazaka (może się oczyści nie próbowałam) - sznureczki są zawiązane na supełki ktoś o mocnych nerwach je rozwiąże. H&M r.38 - miodowe rajstopy są zszyte w kroku - koszula jest obcięta na skos jak widać F&F - łańcuszek przerwany srebrny reszta jest okej ale posrebrzane albo pozłacane - Deep bluza ma maleńkie dziurki - pasiak lekko zmechacony - saszki 39r. czubki jak widać - kowbojki czubki jak widać 39r. - torebka zamek popsuty Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-04 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy mają jakieś małe wady cdn.
- Croop ma rozdarcie na szwie wystarczy zaszyć i nic nie będzie widać - Kurteczka zimowa ma 1centymetrowe rozcięcie na rękawie - H&M spódnica nigdy nie noszona siostra po złości rozdarła podszewkę ![]() - rurki czarne toche sprane i maja luzem guzika trzeba zrobić ![]() - spodnie latex lekko starte na pupie 40r. - maja maleńka łatkę - mają zaszycie w kroku 38r. wymiary: - torebka nie ma wad ale widać znaczne ślady użytkowaniatam gdzie pasek 40cm pupa 48cm dł. nogawki od kroku 80cm szer. nogawki na dole 18cm -saszki 39r. ale maja zdarte pięty Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cała reszta jaką mam:
- czarna koszula nocna S/M - slipy męskie M - staniki rozmiarów-ka na fotce - strój tylko mierzony 38r. - Nowe kolczyki muszelki - trzy paski - Książka POLECAM ![]() - guziki po 10 z koloru - krwisto czerwony lakier tylko testowany - cekinowe pumy 39r. 100% oryginalne kupywane rok temu w berlinie za 99euro oddam łatwo bo są jak widać dość "zmęczone" pasta gratis! Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-12 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cała reszta jaką mam cdn.
- bokserka różowa - bokserka pasiak - sweterek golf jest brązowy - koszulka z kobieta niebieska - bluza zamszowa brązowa - bluza polarowa - bluza zamszowa ruda - Bluza zamszowa z numerem - biała księżniczka - jeansowa Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- malinowy polar jest milusi w dotyku - siwa jak nowa - niebieska sportowa - zamszowa brązowa z różem - zamszowa różowa - bluza różowa z kapturem - bluza czerwona z kapturem - niebieska polarowa - malinowa polarowa ze stójką - Czerwona w numery Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
- koturny zamszowe brązowe 39r. - czółenka 39r. - saszki raz ubrane na wiosnę 39r (nie świeca się tak) - kremowe czółenka 38r. - koszula w różowe pasy - pomarańczowe mokasyny - śliska biała koszula - koszula w konie - koszula w pasy - beżowa AMISU r. 36 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- koszula r.38 - czarna z dziwnymi rękawami XS - ZIP tunika xxl - cekinowa na szyje - psiak zielony - biała z motylem tylko mierzona - H&M żółta 36r. - różowa japońska - bokserka zielona - bokserka next Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
- nowa biała tunika - top pudrowy fishbone - top żółty - 3 na jedno ramie - neonówka - marynarka kilka razy ubrana brązowa - marynara r.40 -Mycha na podczerwień laserowa świeci na czerwono ![]() Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-13 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
- mini jeansowa r.40 - elegancka siwa - atmo pasiak - next kamizelka - sweterek żółto-zielony - golf - nietoper - morska S raz ubrana - beżowa - czarna łódka dekold Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-15 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
- biała z wstawką cekinową - niebieska w kwiaty - brązowa - siwo różowa raz ubrana - biodrówki rybaczki w paseczki r.38 - kremowe biodrówki rybaczki w paseczki ledwo widoczne r.40 - VERO MODA czarne spodnie r.38 - bojówki r.40 szer. (tam gdzie pasek) 44cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 27cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 49cm dł. całkowita 61cm - jeansy bez kieszeni r.40 r.40 szer. (tam gdzie pasek) 41cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 50cm dł. całkowita 95cm - dresowe czerwone uni. Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- jeansy r.40 stan dobry r.40 szer. (tam gdzie pasek) 43cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 22cm - sztruksowe czarne z wysokim stanem r.40 - satynowe r.38 - białe jak nowe jeansowe rybaczki r.38 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Męskie:
- siwa koszulka r. M . Śliska od pachy do pachy 55cm dł. całkowita 75cm . Z ludzikiem od pachy do pachy 57cm dł. całkowita 78cm . Biała Koszula od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 76cm . Bluzka od pachy do pachy 52c dł. całkowita 66cm rekaw od pachy 56cm . NOWA! Smog od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 75cm - FISHBONE New Yorker 32/34 ( leciutkie otarcia w kroku pokazane na fot) pas : 42cm stan z przodu : 28cm stan z tyłu: 38cm nogawka od kroku: 86cm szer. nogawki na dole: 22cm pupa:56cm Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-05 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Elektryka:
. Motorolka stan wizualny idealny.Nie wiem co jej jest ale przestała ładować baterie i coś szwankuje baterie trzeba ładować w innym tel. . Sony ericson stan wizualny taki jak widać ... ogólnie to działa pamiętam że lekko dżojstyk szwankował i coś w głośniku chrapało :P brak ładowarki . Samsung. wizualny b.dobry. Ale pewnego dnia się wyłączył i juz nie chce się włączyć. . NOWE słuchawki do NOKI. . Łącze na podczerwień do komputera i telefonu. . Prostownica ogólnie działa. Chodź czasami cos tam w kablu nie styka nie wiem nie znam się może wystarczy tylko dokręcić śrubkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
.Męskie
- Sztruksy gruby fajny materiał kolor ciemny brąz r.35/34 pas 45cm - jeansy z wstawkami czerwieni gdzie nie gdzie r.W 33 L34stan z przodu 28cm stan z tyłu 36cm nogawka od kroku mierzona 82cm dł całkowita 107cm pas 45cm stan z przodu 28cm stan z tyłu 36cm nogawka od kroku mierzona 86cm dł całkowita 109cm - Jeansy jasne proste (maja lekko obtarte na dole nogawki) r.35 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-21 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- botki zamszowe z kokardkami 39r.
- botki alla skóra trochę zmęczone r.39 - nietoperz REPORTERA uni. - FISHBONE New Yorker NOWE! (bez metek) tylko mierzone r.28 ( inne jeansy o podobnej wartości 149zł) - Pumpy New Yorker raz ubrane r.M - AMISU bokserka z dżetami M - Satynowa koszula nocna M -ciepły długi long Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-10-29 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za komiksy?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
posiadam trampki z cekinów takie jak poszukujesz
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Wiem, wiem nikle mam szanse ale zapytam, znajdziesz cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1286265705
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.