|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
ubrania i dodatki - warto zaglądnąć ;)Witam w moim wątku. Zapraszam na moją wymiankę. Zasady takie jak u wszystkich. Mimo mojej krótkiej kariery na wiżażu, zdążyłam się już raz przejechać na jednej " wspaniałej" wizażance, więc przy wysyłkach jestem ostrożna Miałabym jedną przekupkę więcej, gdyby nie LOLLA32. Paczka od niej nie dotarła, telefonów i maili nie odbiera ... Ciuszki wysyłam wyprane. Mimo wszystko, odpisuj u mnie ;-) Poza wątkiem mam pełno " saszetkowych " próbek kosmetyków, kremów, itp. Jak coś to pytajcie ;-)
Edytowane przez lipus89 Czas edycji: 2010-10-11 o 22:52 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ubrania i dodatki - warto zaglądnąć ;)
Poza wątkiem posiadam depilator z Brauna ! W stanie idealnym !
1.Sukienka mała czarna, rozmiar 36, rozciągliwa stan bdb 2.Bluzeczka RIVER ISLAND, rozmiar 8 - czyli małe S zapinana na guziczek z tyłu. Ma małą plamkę - dla zainteresowanych udostępnię zdjęcia 3.Gorset. Założony tylko raz. Dostałam na prezent, ale niestety za mały. Rozmiar 75 C. 36/38. Zapinany za trzy rządki haftek. Sweterki : ) 4. Czerwony. Widać lekkie ślady użytkowania. Aparat coś szwankował więc kolor może wydać się lekko nie wyraźny. Rozmiar z metki 38/ 40. Jednak wydaje, mi się że to raczej S. 5. Biały sweterek. Rozmiar z metki 12. 6. Biały z żółtymi wstawkami przy dekolcie. Rozmiar S/M. Ma z przodu bardzo delikatną plamkę, jeśli potrzeba pstryknę kilka fotek i wyślę. Żółta bluzka, bez ramiączek, ze ściągaczem. Rozmiar uniwersalny, kolor - soczysty zółty - Bluzeczka na regulowanych ramiączkach New Look, kolor bordo, rozmiar z metki 10 - 38. |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Butki - rozmiar 38 - mierzyłam długość wkładki w srodku, na moje oko 24 cm. Na małej szpileczce. Piękne byłam w nich raz, niestety są za małe. Płaszczyk-kurteczka wiosenno/jesienny. Nie ma metki z rozmiarem, ale to raczej M. Sztruksowy. Kolor kremowy. Stan bdb. Torebki - 1. Mała, w delikatną brązową kratę. 2. House, zielona, mieści a4 (włożyłam zeszyt do środka :P) - Oryginalne słuchawki do Samsunga. Nowe - nieużywane. Piękne szpilki. Nowe ! Złoto z fioletem. Buciki na obcasie, zielone. Z odkrytymi palcami rozmiar 38. |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Prześliczna fioletowa sukienka,z rozciągliwego materiału.
Rozmiar raczej uniwersalny, ja nosze M/L i jest ok. Regulowana z tyłu wiązanym paskiem. Regulowane ramiączka. Preparat 3 w 1 do demakijażu twarzy z Vichy nowy ! Krem do cery naczynkowej z dr.Eris. Tylko otworzony, nie używany. Sukienka. Niby jest napisane rozmiar 46 ale zwężałam ją i od paszki do paszki ma 46 cm. Komplet pędzli do makijażu, nowe. ! Bluzka biała z długim rękawem, h&m. Rozmiar S, ale większeeee. Dłuższa bluzka z River Island, rozmiar 14. W paski. Edytowane przez lipus89 Czas edycji: 2010-11-12 o 11:15 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Mam do wymiany białą ekoskórkę Wymienię tylko na inną, ciemniejszą. Rozmiar L/XL Scrub do pięt z Avonu. Użyty 1 raz. Tonik i mleczko z Bielendy. 2 w 1. Użyte 1 raz, do cery naczynkowej i wrażliwej. Portfel typu kopertówka. W środku przegródki na karty i na monety. NOWY ! zdjęcie zapożyczone z neta |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam !
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Butki - rozmiar 38 - mierzyłam długość wkładki w srodku, na moje oko 24 cm. Na małej szpileczce. Piękne byłam w nich raz, niestety są za małe.
cos u mnie? zapraszam do wszystkich 3 wątków... |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Sukienka biała w delikatnie zielone kwiatuszki. Rozmiar uni. Dodałam do niej ramiączka i zielona szarfę w pasie dużooo ładniejsza
coś u mnie?
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za
Preparat 3 w 1 do demakijażu twarzy z Vichy nowy ! Krem do cery naczynkowej z dr.Eris. Tylko otworzony, nie używany. ? |
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka biała w delikatnie zielone kwiatuszki. Rozmiar uni. Dodałam do niej ramiączka i zielona szarfę w pasie dużooo ładniejsza
Coś u mnie? ![]()
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Preparat 3 w 1 do demakijażu twarzy z Vichy nowy ! i scrub Avonu? |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
niestety
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.