|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
różności :-)
Wątek NIEAKTUALNY
Witam ![]() Dawno mnie tu nie było, ale okoliczności zmuszają mnie do stworzenia nowego wątku ;-) Na razie jest ubogo, ale będą dokładki ![]() Kilka zasad: - osoba z [znacznie] mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza - polecony priorytet lub polecony ekonomiczny (do ustalenia) - odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie AKTUALIZACJA: jeżeli coś znajdę, to odpiszę u Ciebie, jeżeli nie - napiszę o tym tylko tu, u siebie. przepraszam za zmianę. - dokładnie opisuję kosmetyki, nie oszukuję i oczekuję uczciwości i szczerości Szukam: - kremu nawilżającego - jasnego podkładu (np. Bourjois Healthy Mix, Pharmaceris, Inglot) - kremu do rąk ;p - maseczki Dermika Satysfakcja (różana) - mogą być jakieś odlewki perfum (ale nie każda, zastrzegam, że mogę być wybredna) - świeżych (!) lakierów do paznokci, najlepiej w odcieniu bordo/maliny Pierre Rene - pudru sypkiego - miceli - i innych ;p WYMIENIĘ: 2. Perfumy Bourjois Clin d'oeil Sweet Kiss, pochodzą z wymianki, ok. 60/75 ml, słoodki zapach 3. Minerały: UWAGA, minerały są też wpisane na wątku 'mineralny wymiankowy', zastrzegam, że mogą stąd zniknąć niespodziewanie Struny: - Lumiere Sunrise Body Shimmer - EDM Pearl Mint, mało: Vicky's Radiant Creation, Champagne, Aussie Perk Me Up - Earthen Glow Minerals (nie wiem czy istnieją jeszcze?) Starlight Clear Glow, białe błyszczące coś ;-), wykończeniówka High Def Pro, ale mało ![]() - Sassy Minerals podkład, Golden Fair Sample pudełkowe: - EDM: Natural Reflections Medium Bronzer i Golden Tan, Kaolin Powder Soft Bronze,1/2 cienia Sunset Voyage, 1/2 eyelinera Smokey, podkład Olive Fair intensive (raczej stara formuła), podkład Perfect o-glo, korektor Pick Me Up Ivory Odsypki: - EDM fawn o-glo 4. próbka jasnego podkładu L'oreal Infaillible 015 porcelaine 10ml, kupiona na allegro jakiś miesiąc temu, allegro - nie jestem pewna jej daty produkcji/ważności :/ 5. korektor różowy Pixie ''odlewka'' w pudełku samplowym wielkości EDM ] OLAY Complete - Emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, cera tłusta/mieszana, SPF 15, 100 ml (teraz pewnie 99 ml), krem zakupiony dziś (mam paragon), użyty raz, niestety mnie podrażnia ![]() ![]() Balsam do ciała Sephora - grenadine and pineapple (różowe opakowanie) - użyty kilka razy. Kupiony pół roku temu. 100/150 ml (lepiej zaniżyć niż zawyżyć, nie chce być posądzona o oszukiwanie ![]() O.P.I. lakier do paznokci, kupiony pod koniec grudnia 2010 w Douglasie, odcień 'a little rosti at this' TUTAJ zdjęcie, lakier użyty kilkanaście razy. Może komuś spasuje, mnie się nie spodobał ![]() 1. Baza pod podkład Yves Rocher - Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży Kolor: jasny róż (właściwie jak beż ;-)) Baza zakupiona 4 miesiące temu. Z 15 ml zostało ok. 12 ml. W poniedziałek mogę wstawić zdjęcia. TU opis producenta wstepna rezerwacja wymienione wyslane 2.03.2011
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2011-04-18 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: różności :-)
Nie widzę czerwonego napisu krzyczącego "nie pisać", więc spróbuję
![]() Coś u mnie za: 2. OLAY Complete - Emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, cera tłusta/mieszana, SPF 15 ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Za podkład razem z przesyłką zapłaciłam 45zł. Nic innego w wątku nie widzisz? Mam krem do rąk, a widzę, że szukasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja w tym kremie do rąk nie wyczuwam żadnego zapachu
![]() ![]() Podkład kupiłam na allegro, dałam 45zł z przesyłką, teraz sprzedają go taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za OPI?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za lakier opi i balsam sephory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej, interesuje mnie baza, lakier opi...moze znajdziesz cos z listy ponizej??
mam jeszcze nowe ubrania w razie czego ![]() Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Bioderma photoderm AKN mat spf 40 Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Essence mulit aciotn false lashes mascara COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm Esssence eyeshadow topcoat srebrno-turkusowy H&M smoky eyeshadow (perła, srebro, szarosc, czarny) ELF mineral booster , sheer EDM probki, sample jasnych podkladów -intensive foundation (golden fair x 3, fawn niewiele) -matte foundation ( fair 1 caly sample – pudeleczko) Missha real signature nr 13 milky begie missha perfect cover nr 23 LRP effaclar m 2 x 5ml nówki Clinique superdefense spf 25 15ml w słoiczku lucy minerals. lucy light cream light corry cosmetics mica free/ pale begie Lumiere VV veena velvet edm golden fair blusche butterscotch toffe sheer satin meow, flawless feline : 0 edm fawn intensive |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Słonik i RoOxAnKaA, odpisane u Was ![]() EDIT: misianko, na razie lakier jest w negocjacjach, ale jakby co to się zgłoszę do Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to ja chętnie poczekam, aż przetrzepiesz swoje zbiory, bo byłabym chętna na większą wymianę w razie czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam Cię bardzo za zamieszanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Za Lactacyd dałam 15zł
![]() Nie doradzę Ci w sprawie podkładu, bo HM z Bourjois nigdy nie miałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- Pasowałaby mi taka wymiana - krem za Lactacyd ![]() ![]() Mnie mimo, że mam tłustą cerę kusi ten podkład HM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś za balsam?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To co cię interesowało u mnie zostało już wymienione, ale zainteresowały mnie u ciebie próbki BB Cream. Dysponujesz jakimiś do wymiany ? Jeśli tak, to czy znalazłabyś coś u mnie w zamian ?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, jakie skarby
![]() byłabym zainteresowana: Struny: - Lucy Minerals Cream, Light - mała odsypka korektora EDM Lavender - LaurEss Luminous (chyba rozświetlacz lub wykończeniówka, nie ma nachalnych drobinek), podkład Gentle Ivory elemental - Lumiere podkłady: Fair Light Neutral luminesse, Fair Beige veena velvet, Fair Neutral veena velvet Sample pudełkowe: - Lumiere cień Wild Orchid Odsypki mogę zrobić ;-): - EDM Natural Reflections Light (ale niezbyt duża ![]() - EDM Natural (rozświetlacz) ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- hmmm, nie zgadzam się :P uważam, że powinnam Ci jeszcze coś dołożyć, żeby było sprawiedliwie ![]() połowę takiej maseczki do rąk: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ak.html&next=1 albo prawie cały taki krem do rąk: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...am.html&next=1 i do tego dołożyłabym Tobie jeszcze próbki kremów nawilżających do twarzy oraz próbkę 9 ml micela isipharma hmm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki chętnie przygarnę .Wstępnie interesuje mnie baza pod podkład a może masz poza wątkiem próbki perfum?
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Nie spieszy się, czekam na odpowiedź.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A tych już nie masz ?
Lanvin Jeanne
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To interesowałoby mnie
Lanvin Jeanne Kenzo Flower - ale tylko na kilka-psikow Moschino Glamour 1,5 ml (jest 1 ml) Casmir Chopard 1ml Chanel no 5 ile mogłabyś mi odlać? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Tak wiem. 3 ml ok a baza też ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.