|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() hazard
Taki ot "grzeszny wątek"
![]() Czy Wizażanki uprawiają hazard ![]() ![]() gracie na pieniądze czy "for fun"? I jeszcze pytanie (głupie nie głupie), może uważanie, że to coś złego? Skoro zaczęłam temat to wypowiem się o sobie. Od czasu do czasu zagram częściej for fun niż na pieniądze, ale zdarzało się i tak. Zapraszam do dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: hazard
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie fajna sprawa , mam w rodzinie bliskiej hazardzistke(ciocia moja) - mieszkanie przepuscila , wszystkie oszczednosci, dlugow wiecej ma niz wlosow na glowie -leczy sie obecnie .
Ja to tylko zdrapki lubie ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
![]() Ja czasem zagram w totolotka (czy jak to teraz nazywa się? Lotto) ale tylko wtedy,kiedy jest kumulacja i kiedy ta kumulacja mi się zbiegnie w czasie z deprechą ![]() To pewnie nie jest żaden hazard ![]() Hazardzitów nie potępiam ![]() W ogóle łatwo jest się uzależnić. Jak sądzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kiedy w grę wchodzi już uzależnienie to zaczyna być to problem. Nie fajna sprawa... Ale ja mam na myśli takie granie od czasu do czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja nie hazarduję, o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak byłam mała to grałam z tatą i kuzynem w pokera na zapałki
![]() ![]() no i co mam święto (urodiny, dzien kobiet itp) dostaje lotka.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zdarza mi sie robic kuponiki- pilka nozna u roznych bukmacherow.. o ile to mozna nazwac hazardem
![]() pozatym ruletka... oj.. ciezka sprawa ![]() a co do sposobu gry... - pieniadze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja raz na trzy miesiące gram ze znajomymi w pokera.Najpierw były to żetony a teraz gramy na grosze ( 1gr ,2gr i 5 gr).Zabawa przednia,a satysfakcja jeszcze większa,szczególnie jak się wychodzi z woreczkiem miedziaków
![]() Taka forma hazardu całkowicie mi wystarcza ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Od hazardu bardzo łatwo się uzależnić. Moim zdaniem łatwiej niż od papierosów czy alkoholu, a i skutki są gorsze (moim zdaniem).
Znam osobę uzależnioną od hazardu, najbardziej współczuję jego rodzinie, bo wszyscy muszą płacić za niego kredyty, a on sam popadł w jakąś depresję i zamiast spróbować się z tego wyciągnąć, rzucił pracę i nie robi nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam hazard, ale nigdy nie na poważne kwoty.
Odkąd pamiętam zawsze o coś grałam - o pokemony, kredki z piórnika, karty telefoniczne ![]() Potem były gry w karty - poker, makao... Był również kości ![]() Chciałabym pójść kiedyś w przyszłości do kasyna, jednak wiem, że mam za dużo oleju w głowie, żeby przepuścić tam jakiekolwiek pieniądze, więc to chyba będzie tylko wycieczka w snach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ja tylko zdrapki czasem
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja grałam kiedys troche na maszynach, tż mnie nauczył i gralismy razem, tyle ze on przegrywał duże sumy a nie wygrywał nic...
Ja jak wygrałam to 100 to wypłacałam a on grał dalej i oczywiscie wszystko przepadało. Ale na szczescie wycofali maszyny i malo gdzie sa, a do kasyna na szczescie mam daleko. Teraz znowu wprowadzaja to paskudztwo i juz 20 zł przegrałam :[ Ale ja tam wole grac jak wiem ze cos moge wygrac a nie stracic :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.