|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Bohaterka czy wariatka?
http://dziecko.onet.pl/55402,0,7,sce...1,artykul.html
14 dzieci, wszystkie in vitro, samotna matka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bohaterka czy wariatka?
Z jednej strony bohaterka bo trzeba mieć nie lada odwagę by wychować tyle dzieci, ale z drugiej strony wariatka bo kto godzi się na tyle dzieci? trzeba je za co coś wykarmić, ubrać potem posłać do szkoły, skąd na to brać pieniądze? co zrobi jak dzieci zaczną pytać gdzie jest tata, wychowywać się bez ojca nie jest jednak za fajnie. Ja bym raczej się na takie coś nie zdecydowała.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23204390]http://dziecko.onet.pl/55402,0,7,sce...1,artykul.html
14 dzieci, wszystkie in vitro, samotna matka...[/QUOTE] to ta co się kreuje na ANEGLINĘ JOYLIE ![]() nie dość,że zrobiła sobie sporo operacji plastycznych to jeszcze narobiła dzieci,aby upodobnić się do idolki .Załącznik 3528243 Załącznik 3528244 dla mnie to wariatka,taka sama jak KOBIETA KOT Załącznik 3528215 ,tylko w innym wydaniu uważam,że osobom o skłonnościach psychiatrycznych powinni zabronić stosowania metody in vitro. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-12 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nie depcze krokusów
|
Wariatka.
![]() |
![]() |
#5 |
... choć nie Westwood
|
To i to, z przewagą, dużą przewagą podkreślam, wariatki.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam mieszane uczucia i nie wiem czy kobeta kierowala sie dobrymi intencjami.
Wariatka ![]() Niestety obawiam się ,że wszytsko mozna kupić i żle sie to skończy dla ludzkości . Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-11-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie bohaterka
![]() Możliwe, że ma jakieś zachwiania psychiczne... bardzo możliwe ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wariatka. Czy przed zastosowaniem metody in vitro nie ma obowiązku przeprowadzac jakichś badań psychologicznych?
![]() Jakie to niesprawiedliwe, że normalne pary nie mogące mieć dzieci, maja nierzadko problemy z uzyskaniem zgody na adopcję, a każda wariatka ze sprawną macicą może sobie zrobić dziecko bez żadnego problemu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie ta kobieta jest wariatką! uważam że na 100% ma zaburzenia emocjonalne i te dzieci nie będą z nią szczęśliwe! A tymbardziej bez ojca i to pewnie kazde z innego (?) [edit]/zwracam honor, doczytałam i były chłopak jest ojcem wszystkich o fuck....
CZYTAJ SKŁAD ! ! ! ![]() Edytowane przez BJean Czas edycji: 2010-11-12 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam takie dziwne wrażenie, że nic z tego co ta kobieta powiedziała w wywiadzie nie jest prawdą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Taa...Druga Agelina Jolie.
Zdrowa psychicznie to ona na pewno nie jest, coś tam na pewno pod kopułką ma nierówno i to nawet nie rozchodzi się o chęć posiadania tylu dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ona jak ona
wariatami to byli lekarze którzy do tego dopuścili jednostce to ja się nie dziwię że czasem odbije.. ale żeby takiej liczbie osób przy czym poza nią reszta z nich to lekarze etc? No trochę przegięcie...
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23204390]http://dziecko.onet.pl/55402,0,7,sce...1,artykul.html
14 dzieci, wszystkie in vitro, samotna matka...[/QUOTE] A co w tym bohaterskiego ![]() W przypadku tej pani, to wg mnie wrecz naciagaczka - jesli wierzyc plotkom, ze chciala brac udzial w reality show o niej i osmioraczkach ![]() Nie mam nic przeciwko wieloletnim rodzinom, bo to nie moja brocha, ale w przypadku tej pani mam najdelikatniej mowiac watpliwosci.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jejuuu przeczytałam tytuł wątku " herbatka czy wariatka " juz mi sen na łeb sie rzuca
![]() dla mnie ? wariatka a ogladacie może serial na TLC 2+8 ? serial o wielodzietnej rodzinie
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ta kobieta jest chora, to nie to że ma 14 dzieci.
Ona jest psycho fanką angeliny jolie z tego co wiem, ona nie ma na te dzieci pieniędzy i była sprawa że mają je jej odebrać. ŻADNA TAM BOHATERKA, jak narobię sobie bachorów po 20,choć nie mam na nie pieniędzy.. to będzie kretynizm nie wyczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Wariatka, chciała mieć dużą rodzinę to co szóstka dzieci to mało?!
Musiala podać się jeszcze jednemu in vitro?! I co dalej? Jakoś nie chce mi się wierzyć że to tak całkiem z miłości raczej skłaniałabym się ku temu że chciala aby o niej świat usłyszał....stąd te wywiady, występy w tv....
![]() |
#17 |
BAN stały
|
zdecydowanie to wariatka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziwię się że jeszcze ma siły żeby sobie na fitness iść
![]() Patrząc na moją szwagierkę która ma trójkę dzieci i jak ciężko cały ten bajzelek ogarnąć, dzieci chorują itp. - to podziwiam- jest to dla mnie bohaterstwo. Co do tej pani - mam mocno mieszane uczucia - napewno cos nie do końca z nią w porządku. Studentka psychologii ( wątpię żeby zaczęła pracę w tym kierunku i w jakimkolwiek wogóle) ?? I to ze jedna nianię - też trudno mi w to uwierzyć. Na 14 dzieci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Wariatka. Rozumiem, że można bardzo pragnąc macierzyństwa, rodziny itd. ale 14 dzieci na głowie jednej osoby (plus ta niania) to chyba trochę chore jest. Nie wierze, że ta kobieta jest w stanie dobrze wychować taką gromadę dzieci, jak również mam wątpliwości, czy aby ma równo pod sufitem.
Kurcze, niejedną normalną parę zwyczajnie nie stać na in-vitro i jak czytam takie rzeczy to mnie coś trafia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No ale może od początku miała plan - urodzić i zrobić na tym kokosy ( w sensie aż taka gromadka = zaciekawienie mediów, no ale na jak dlugo ?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dla mnie wariatka. Szkoda dzieci
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
babka ma problemy psychiczne, kreuje się na Andżelinę, a kiedyś czytałam gdzieś tam (nie pamiętam
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Też kiedyś czytałam,ze szanowna pani matka inkasuje kasę za wywiady a potem myk do chirurga dalej przerabiać się na Jolie,jeżeli to prawda to szkoda dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ciekawe skad kase ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bohaterka to ona by była jakby stworzyła dom 14 skrzywdzonym przez los dzieciom. .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-13 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam zwisa i powiewa, ile ktos ma dzieci, dopoki nie prowadzi to do zadnych patologii; a ta pani jest wg mnie takim przypadkiem.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.