![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
★★★ super wymianka rozmiary od xs do xl ★★★watek nie aktualny !!!!!!!!!
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-12-10 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ★★★ super wymianka rozmiary od xs do xl ★★★
*
biała bokserka stan db rozmiar 38/40 * czerwony portfelik * czarna z serduszkiem w paseczki rozmiar z metki 42-44 ale to jest nie wiecej niz 40 ![]() * na ramiaczkach szara z ptaszkiem :P ma 3 plamy tak jakby po wybielaczu ale nie wiadac bardzo przy noszeniu gdyz sie akurt tak uklada ze nie widac ![]() ODDAM ZA DROBIAZG !!!! * zielona bokserka rozmiar 36/38/40 * ZESTAW 5 SUKIENEK ROZM. 38-40 1. BIAŁA Z KWIATEM ROZM 40 ODDAM ZA DROBIAZG !!!! stan db, szer. pod pachami: 100cm długość: 92cm 2. BORDOWA ROZM 40 ODDAM ZA DROBIAZG !!!! stan bdb, *szer. pod pachami: 100cm długość: 130cm 3. BŁĘKITNA SUKIENKA ODDAM ZA DROBIAZG !!!! rozmiar 38-40 stan bdb,rozporki po bokach i zapinana na zamek *szer. pod pachami: 88cm długość: 130cm 4. SZARA SUKIENKA W RÓŻE 38-40 ODDAM ZA DROBIAZG !!!! stan bdb, *szer. pod pachami: 88cm długość: 125cm 5. fioletowej w grochy brak * różowe korale * żółta opaska z kokardką * biała opaska z kokardką - przybrudzona * dzinsowa spodniczka, stan bdb, rozm. z matki L ale w mnie to M szer w pasie: 84cm (biodrowka) szer w pupie: 98-100cm dł. całkowita: 29cm * szare lakierowane czółenka rozmiar to standardowe 38 stan widoczny na foto
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-13 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
torebka nowa
* torebka w kratke * spódniczka rozmiar 36-38 leci do konewka i kwiat * bermudy rozmiar 38 * dwie sukienki w rozm 36-38 1. BŁĘKITNA ROZM 36-38 ODDAM ZA DROBIAZG !!!! stan Bdb, rozporki po bokach *szer. pod pachami: 80-88cm długość: 118cm 2. FIOLETOWA ROZM 36-38 ODDAM ZA DROBIAZG !!!! stan Bdb *szer. pod pachami: 80-100cm długość: 135cm *
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-20 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jensowe spodnie firmy DOROTHY PERKINS, rozmiar z metki 40, stan DB- (widoczny na foto) *szer. w pasie: 82cm *szer w biodrach: 92cm *długość: 102cm *wys. stanu: 23cm * spódniczka, wymiary:fimy papaya, rozmiar z metki 12 (40), stan db (widoczny na foto) długość całkowita: 76cm szerokość w pasie :82-84cm szerokość w pupie:92-100cm * dzinsowa spódniczka, fimy next, rozmiar z metki 12 (40), stan bdb (widoczny na foto) wymiary: długość całkowita: 60cm szerokość w pasie :80cm szerokość w pupie:96-100cm * Koszula w paseczki rozmiar z metki 14(42) stan bdb (widoczny na foto) rękaw 3/4 szer.pod pachami: 106cm długość calkowita: 60cm * Koszulo-sweterek 2w1 rozmiar z metki 36/38, stan db (widoczny na foto) szer.bez rozciagania: 84cm długość calkowita: 64cm długość rękawa od pachy: 48cm * biały zakiecik firmy deep, rozmiar z metki s ale wg mnie to M i małe L, stan oceniam na db, pod pachami niewielkie przebarwienia, swietnie si eprezentuje, na zdjeciu pomiety za co przepraszam, jest z lnu, gdzieś wsadzilam od niego pasek, jak znajde to dozuce przy wymiance. * bezowa torebka, mam ja z wymianki jednak nie przypadla mi do gustu, stan dst, w kilku miejscach male plamki od dlugopisu, oraz popekana w niektorych miejsach * zółty pasek, stan widoczny na foto rozmiar od xs-l
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-13 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*
czarne SZPILKI GRACELAND ROZM 39 ale według mnie to bardziej 40 stan bdb, jedynie widoczne zniszczenie to leciutko zdarte czubki, przy noszeniu nie widoczne oraz obcasy które po 2 noszeniach się zdarły i zmieniły kolor na rdzawy, poza tym stan idealny rozmiar buta 39, długość całkowita buta:29cm wysokość obcasa: 10cm * biała spódniczka wymiary:rozmiar 34/36 stan db (widoczny na foto) długość całkowita: 32cm szerokość w pasie :78cm ¤ szeroki brązowy pasek pasek z dużą brązową klamrą,
stan paska oceniam na bdb, jedyny mankament to ślad po kleju (widoczny na foto) wymiary: szerokość: 7cm długość bez klamry: 110cm ¤ jensowe spodnie firmy NEXT, ODDAM ZA DROBIAZG !!!! w kolorze brązowym rozmiar z metki 40, db(widoczny na foto) *szer. w pasie: 78-80cm *szer w biodrach: 96cm *długość: 97cm *wys. stanu: 24cm ¤ jensowe spodnie firmy dorothy perkins, ODDAM ZA DROBIAZG !!!! rozmiar z metki 40, stan dst (widoczny na foto) *szer. w pasie: 84cm *szer w biodrach: 96cm *długość: 104cm *wys. stanu: 22cm ¤ granatowa bluza marks&spencer ODDAM ZA DROBIAZG !!!! rozmiar z metki 12(40) stan bdb (widoczny na foto) szer.pod pachami: 104cm długość calkowita: 60cm długość rękawa od pachy: 48cm *
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-30 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
¤
jensowe spodnie firmy diva, rozmiar z metki 38, ale na pewno jest to 34/36 stan bdb. *szer. w pasie: 62cm *szer w biodrach: 88cm *długość: 106cm *wys. stanu: 24cm ¤ Czerwona bluzeczka w korony rozmiar na metce M ale wg. mnie S-M stan bdb *długość: 53cm *szer. pod pachami: 76-86cm ¤ BRAZOWA SPODNICZKA ROZMIAR 36/38/40/42 stan bardzo dobry, wymiary: długość całkowita: 40cm szerokość: 72cm ---> 140cm maksymalnie ¤ FIOLETOWA Bluzeczka CHEROKEE rozmiar na metce 38 ale wg. mnie 38/40 stan idealny, miałam na sobie tylko raz. *długość: 65cm *szer. pod pachami: 100cm wymiary bez rozciągania! ¤ Różowy żakiet angielskiej firmy ATMOSPHERE rozmiar 36 stan db,plami od atramentu na rękawie, (widoczne na foto) *szer pod pachami: 80cm *długość: 61cm * staniczek firmy CLOSER with evie rozmiar z metki 32A (70A), stan bdb. * staniczek błękitny w brązowe kropeczki rozmiar z metki 36D (80D), stan bdb. * brązowe drewniane korale * biała spodniczka papaya , brak jednego guzika przy kieszonce, stan db, rozmiar z metki 10
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-13 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
¤
Brązowy żakiet w stylu militarnym angielskiej firmy DENIM Co rozmiar 44 (16) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 59cm *długość rękawa: 61cm ¤ Brązowy żakiet w pionowe paski rozmiar 12 (40) stan bdb, *szer pod pachami: 100cm *długość: 57cm *długość rękawa: 63cm ¤ dzinsowa kurteczka firmy new look stan bdb rozmiar 36/38 (164-170) stan bdb, *szer pod pachami: 80-84cm *długość: 57cm *długość rękawa: 62cm ¤ spodnie jeansowe *szer. w pasie: 78-80cm rozmiar 38 stan db, widoczny na foto *szer w biodrach: 92cm
*długość: 97cm *wys. stanu: 19cm ¤ OLIWKOWA BOKSERKA rozmiar M-L leci do konewka i kwiat ¤ CzARNA koszula rozmiar 38 na mniejszy biust ¤ bluzeczka z krotkim rekawem, rozmiar 36-38-40 zmechacona ¤ czarny sweterek rozmiar ok 42 zmechacony troche i ma mala plamke na rekawie * biały polar w stylu retro, troche zszarzal ale mysle ze jakis wybielacz i bedzie cacy, odrazu mowie ze nie piore go przed wysylka bo nie wiem jak go uprac. rozmiar z metki L ake bedzie dobry tez na wieksze M, latwo nie oddam bo byl drogi ![]()
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-09 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*
PLASTIKOWY KIELISZEK DO LIQUIDU Z POKRYWKĄ nowe! posiadam 2szt! * SZKLANY KIELISZEK DO LIQUIDU 1szt. * POLERKA 3 STRONNA DOSKONAŁA ZARÓWNO DO POLEROWANIA PAZNOKCI NATURALNYCH JAK I TIPSÓW ŻELOWYCH I AKRYLOWYCH ślady po cenach, można je usunąć bez problemu pod ciepłą wodą. nowe! zostały 2szt! * przezroczyste korale * sexy haleczka george, san bdb rozmiar z metki 36 (8) * granatowa bluzeczka, rozmiar z metki 40, stan db * czyścik pędzla sun flower - 150ml - posiadam 3 sztuki * 1x akryl biały sun flower 30g (zostało ok 28g) 1x akryl sun flower przezroczysty 30g (zostało ok 15g) * 1x akryl róż sun flower 30g (zostało ok 28g) 1x akryl róż sun flower 30g (zostało ok 15g)
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-04 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
PUDEŁKO NA TIPSY
NA 100 SZT - Z PRZEGRÓDKĄ NA KLEJ posiadam 4szt! * minioweczka firmy MOTO rozmiar 40 ale wg mnie jest to 36/38, zapinana na 4 guziczki szerokość w pasie: 82-84cm (niska biodrowka) długość calkowita: 25cm * biala bluzeczka Basics rozmiar z mteki 36 ale moim zdaniem jest to xxs/xs/s stan db, szer pod pachami:72cm długość calkowita:65cm * zielone korale * okulary, kilka rysek i brakuje jednej silikonowej poduszeczki na nos. * elegancka spodnica rozmiar 40, recznie na chwile wszysty zamek, trzeba wypruc i wszyc mniejszy, przy wzrosci 160cm sięga przed kolanko ![]() * czarna koszula lycra rozmiar 40, stan db, na zdjeciu przebarwienia ale to wina aparatu
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-20 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
*
błekitne materiałowe spodnie,stan db-, to rozmiar z metki 40, ale to nie jest taki rozmiar, obstawiam pomiedzy 36 a 38, gdzieniegdzie ma kilka maluśkich plamek nie wiekszych niz 1mm wymiary: szer w pasie: 76cm szer w pupie: 86cm dł całkowita: 103cm (sa do spodu podłożone na ok 4-5cm) wys. stanu z przodu: 20cm * fajna bluzeczka z kolorowym nadrukiem, stan dst, ODDAM ZA DROBIAZG !!!! poniewaz ma przebarwienia pod pachami, ja jej nie nosilam tylko siostra :P rozmiar z metki 12-13 lat wg. mnie bedzie dobra na rozmia xs-s * słodka różowa bluzeczka, stan bdb, rozmiar zmetki na 150cm bedzie dobra na S/ i małe M dł: 72cm szer: 80cm * rózowe spodnieki 3/4 stan bdb, kolor nie jest tak intensywny jak na zdjeciu rozmiar jak na moje oko 36 szer w pasie: 72cm szer w pupie: 84-86cm dł calkowita: 72cm wys. stanu: 22cm * różowe spodenki krotkie, rozmiar z metki 12-13 lat ODDAM ZA DROBIAZG !!!! beda dobre na xs-s, stan db. szer w pasie: 70cm szer w pupie: 88cm dł calkowita: 27cm wys. stanu: 24cm * dzisnowe krotkie spodenki, stan dst (widoczny na foto) ODDAM ZA DROBIAZG !!!! rozmiar z metki 8, były skracane szer w pasie: 74cm szer w pupie: 84cm dł. calkowita: 37cm wys. stanu: 21cm
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-08-22 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
*
białe spodnie, stan bdb, rozmiar z metki 36, ale na 38 tez powinny byc ok. szer w pasie: 80cm szer w pupie: 94cm wys stanu: 20cm dł. calkowita: 92cm * czarna bluzeczka CHEROKEE rozm z metki 36, ale napewno jest to 38/40 stan dst. szer pod pachami: 90cm (bez rozciagania) dł calkowita: 60cm * czarny cienki golfik F&F rozm z metki L, ale obstawiam przy XL stan dst, widoczny na foto, przebarwienie pod jedna pacha. szer pod pachami: 100 dł. calkowita: 62cm * świetny szary golfik PILOT, rękaw 3/4 stan db, rozmiar zmetki 8, bedzie dobry na XS/S szer pod pachami: 76cm dł calkowita: 65cm * biała koszula, rozmiar z metki 40, ale byla ciut zwęzana, stan db, przebawienia pod pachami, wystarczy wrzucic w wybielacz i po klopocie, troszke wyplowialy kolor szer pod pachami: 100cm dł calkowita: 55cm * czarna koszulka CHEROKEE rozmiar z metki 38, stan db, wg mnie 40 szer pod pachami: 90cm dł. calkowita: 54cm * czarne szpilki, kupione w ccc, rozmiar to standardowe 38, stan widoczny na foto (moim zdaniem db), fleki beda niebawem do wymiany, lekkie otarcia na obcasac i troszke zdrapane czubki, na stopie prezentują się super.
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-30 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
*
czarna koszulka, stan dst-, lekko przeswitujaca, rozm 40/42, przebarwienia pod pachami, szre pod pachami :93cm (bez rozciagania) dł. calkowita: 60cm * brazowa bokserka CHEROKEE rozm. z metki 40, ale napewno to 34/36 stan db, szer pod pachami: 70cm (bez rozciagania) dł. calkowita: 57cm * słodka rozowa bluzeczka na regulowanych ramiączkach stan dst zmechacona, rozm. z metki 38-40 szer pod pachami:80cm (bez rozciagania) dł. bez ramiaczek: 47cm * czarna bluzka z materialu takiego jak bluza, stan db, rozmiar z metki 40, wg mnie 40-42 szer. pod pachami: 86cm (bez rozciagania) dł. calkowita: 60cm * bluzka ecru w zlote paseczki, stan dst-. zmechacona, na rakewach byly wszyste jakies smeiszne troczki ktore obcielam i kawalek jest widoczny jeszcze :P rozm 38/40 szer. pod pachami: 83cm (bez rozciagania) dł. calkowita: 55cm * zwykła czarna bluzka z długim rekawem, stan dst rozm 38 szer pod pachami:84cm (bez rozciagania) dł. calkowita:55cm * czarne sandałki, miałam je tylko 3 razy na nogach ale sa dość zniszczone obcasy, bardzo się pozdzierała skora na całej wysokości obcasów rozmiar to standardowe 38 * czarna kurteczka firmy New Look, zdjęcie rozjaśnione celowo, stan kurtki oceniam na db- już nie jest taka czarna, najlepiej nie na duzy biust, idealna przy wzroscie 160 i mniej. rozmiar 38/40 * 1x akryl satyna przezroczysty 6g (nowy nie otwierane) 2x akryl biały 6g (nowe nie otwierane) * 2x akryl satyna biały 6g (nowe nie otwierane) 1x akryl satyna biały zostało ok. 3g
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-10-31 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
*
ŻEL UV BUDUJĄCY – BIAŁY Sun FLOWER 7G NOWY !Kryjący żel UV- biały do malowania końcówek "french" i do innych zdobień paznokci sztucznych, świetnie nadaje się na formę, gdyż jest gęsty. Nie stosować bezpośrednio na płytkę. Zaleca się stosowanie żelu podkładowego (Bonder UV) utwardzać w lampie od 2 do 5 min w zależności od ilości żarówek. Zaleca się stosowanie dwóch cienkich warstw zamiast jednej grubej w celu uzyskania pokrycia kolorem. Dokładnie wymieszać przed użyciem aby rozprowadzić pigment, który może osadzać się na dnie. * Intensywna regeneracja Garnier Regenerujące mleczko do ciała. została okolo połowa. * DOVE Summer Glow Opalizujący Balsam do Ciała ciemna karnacja 250 ml została około połowa. * fajny brązowy pasek, stan idealny, mam go z wymianki ale do niczego mi nie pasuje, rozmiar z metki S szerokosc: 9cm dł. calkowita:105cm leci do konewka i kwiat * szara sweterkowa sukieneczka, stan db, zmechacona gdzieniegdzie, bardzo duzy dekolt, rozmiar z metki 12 (40) ale moim zdaniem jest troche wieksza, długość do kolan przy wzroscie 160cm * rozowe majteczki, prawie nowe przymierzane i wyprane jak na moje oko rozm s/m * czerwone majteczki, prawie nowe przymierzane i wyprane jak na moje oko rozm s/m * pomarańczowe stringi, prawie nowe przymierzane i wyprane jak na moje oko rozm s/m * czerwono czarne majteczki w groszki,mialam je na sobie raz ale sa za duze, rozmiar M/L * różowe stringi, używane ze 2 razy i wyprane, rozmiar s/m
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-09 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE MESKIE ODDAM ZA DROBIAZG !!!!
* jeansy zapinane na guziki, stan db, *szerokość: 86cm *długość: 97cm *wys. stanu: 25cm * jeansy zapinane na guziki, stan db, FIRMY BOOT FIT *szerokość: 80cm *długość: 115cm *wys. stanu: 27cm * jeansy zapinane na guzik i zamek, stan db, FIRMY BIG BLUE *szerokość: 78cm *długość: 100cm *wys. stanu: 28cm * dzinsy zapinane na guziki, stan db,wytarcia na kolanach FIRMY LEVIS *szerokość: 76cm *długość: 113cm *wys. stanu: 28cm _________________________ ________________________ * dzinsowa spodniczka, stan bdb, rozmiar z metki 40 * 5 lakierów połyskujących, kolory widoczne na foto, niewiele uzywane firmy lemax * kolorowe tipsy w pudelkach ok 100szt, 2 pudelka po ok 200szt (rozowe i fioletowe -pierwsze i drugie od prawej na gorze)
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-11-27 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
*
nowe klapki drewniaki, rozmiar to standardowe 38 * żółte czółenka stan widoczny na foto, miałam je na sobie kilka razy, bardzo wygodne, czubki zdrapane i troszke obcasy zarysowane ale przy chodzeniu nie zwraca sie na to uwagi rozmiar standardowe 38 * czarne niskie czółenka, w srodku wkładka troche sie powyginala ![]() rozmiar standardowe 38, stan widoczny na foto * czarno czerwone stringi, przymierzane tylko, rozm s/m * stringi z dziecmi, mialam na sobie tylko raz, rozm s/m * czarne majteczki w czerwone kropeczki, tylko przymierzane rozm m/l * czarne majtki, tylko przymierzane moim zdaniem rozmiar wieksze m
Edytowane przez madziareczka Czas edycji: 2010-09-06 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279024364
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1279024542 cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze dla siebie
pozdrawiam
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy? :-*
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1279024680 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1279024680 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279024364 podasz mi wymiary normalanie tak? jak leza. a nie tak ile maja w obwodzie
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
hej,coś u mnie za; śliczny biały sweterek CUBUS
rozmiar M, stan db, ma zaszyta dziure na dole zaznaczone na foto i aceton ? odp u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za czarne bermudy spodenki firmy DIVERSE
stan Bdb, rozmiar z metki 12 czyli nasze 40/42 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
brązowa bombka new look rozmiar z metki 10 (38) ale bedzie dobre zarówno na 36 jak i 40 stan db, skulkowana pod pachami szer pod pachami: 90cm długość calkowita: 57cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za
NOWY AKRYL SUN FLOWER BIAŁY 6g System Akrylowy Classic * NOWY AKRYL SUN FLOWER BIAŁY 6g System Akrylowy Satyna POLERKA 3 STRONNA czarna eleganka bluzeczka ala koszula, zapinana na ozdobne guziczki, wiazana w pasie, stan db, rozmiar 38 (10) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
hej cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1279024083 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279024083 ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- wiesz co buty wolałabym na inne wymienić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- interesowałyby mnie 2 akryle ![]() ![]() chyba, że masz jakaś listę wish ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- okej mogę oddać buciki i tą wodę z avonu, napiszę Ci co jeszcze wpadło mi w oko PUDEŁKO NA TIPSY SZKLANY KIELISZEK DO LIQUIDU no i te akryle ![]() napisz co możesz oddać za buty i wodę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.