|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
♥ 4you ♥ ciuszki, biżu, kosmetyki... • Nieaktualny !!! Muszę zrezygnować jednak na razie z wymian, nie mam na to ani czasu ani zbytnio kasy.. w nowym roku wrócę na Ciuchlandię =) pozdrawiam Witam ![]() ![]() ♥ Ja odpisuję u Ciebie więc proszę Ty odpisuj u mnie. ♥ Wysyłam listem poleconym tego samego oczekuję od Cb, zaraz po nadaniu paczki mogę przesłać skan nadania. ♥ Rzeczy są pogięte bo są w pudle, nie prasuję! Wszystkie są już wyprane. ♥ O szczegóły, rozm. zdj. pytać. ♥ Po wymianie opisy oraz zdj. usuwam i w to miejsce dodaję nową rzecz. ♥ Nie odmieniam się. ♥ Wysyłam raz w tyg. bo nie mam czasu na chodzenie cały czas na pocztę. ♥ Nie ukrywam wad. ♥ w trakcie wymiany ♥ oddam bez większego marudzenia, za drobnostkę noo to by było chyba tyle ![]() Zapraszam do wymiany ! ☺ Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-12-02 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥ 4you ♥ ciuszki, biżu, kosmetyki... •
♥ Fioletowa bokserka z dużym nadrukiem
stan bdb. kilka razy założona -- L ♥ Bluzka w paski, raz założona. --M ♥ Turkusowa bluzka na grubych ramiączkach BCBG MAXAZRIA Rozm. S ♥ Biała bluzka z małpką Justice Rozm. z metki (XL 16) - - M/L ♥ Czarna bluzka Express Rozm. M ♥ Czarna sukienka na ramiączkach blu heaven Rozm. M ♥ Brązowa bluzka, rękaw 3/4 Bo-Len Rozm. M/L ♥ Sportowa bluzka asics Rozm. L ♥ Biała bluzka z długim rękawem Sogoss Rozm. M/L Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
♥ Różowa bluzka George
Rozm. L/XL ♥ Turkusowa bluzka, rękaw 3/4 Monsoon Rozm. M ♥ Biała bluzka, dekolt łódka, rękaw 3/4 New Look Rozm. M/L ♥ Bluzka polo biała Bm Casual Rozm. M/L ♥ Różowa bluzka na ramiączkach PLACE Rozm. z metki (XL 14) - - M/L ♥Spódnico-spodenki w kwiaty hawajskie Limited Too Rozm. z metki (14) - - L ♥ Brązowe spodenki, stan db. mało używane. ♥ Białe spodenki, tylko przymierzone - nowe ♥ Zielone spodenki z żabką Limited Too Rozm. z metki (L 14) ale raczej jest to M ♥ Czarne spodenki MANX Rozm. S Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
♥ Jeans'owe rybaczki z wzorem z boku.
Justice. Rozm. 16 - M/L w pasie: 37cmx2 dług.: 71 cm Stan idealny, założone dwa razy na chwile. ♥ Kurtka założona 2 razy XL - ale ja myśle, że L Piżamy:
♥ Satynowe spodnie - L/XL. Stan db. w kroku mała dziurka da się zszyć. ♥ Różowe w małpki, stan db. mała plamka na kolanie chyba z atramentu ale tak to są super. Rozm. S/M ♥ W kratkę, z tyłu napis Ilinois - trochę zdrapany. Stan db, ciepłe. Rozm. L/XL ♥ Różowe oraz niebieskie rajstopy cienkie. Nowe. ♥ Staniki: • zielony:34/75 - stan bdb (typu push-up) (z wymiany, tylko przymierzony) • czerwony: 36/80 - nowy (typu push-up ( z wymiany, tylko przymierzony) • niebieski - 34/75 - 2 razy założony push-up • biały - 34/75 -parę razy założony push up ♥ Czarne buty płaskie, z kwiatkiem z boku. Nowe- raz ubrane Rozm. 41 Szpilki srebne ♥ 2 pary rozm. 40 - tylko na inne buty Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-12-02 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
♥ Diabełek z ruszającymi " klejnotami" - ale chyba trzeba baterie wymienić.
♥ Paski: • Żółty • Czarny • Szeroki szary • W krateczkę • Różowy • Szeroki czarny na gumce ♥ Discman ♥ Aparat ♥ Radio z słuchawkami ♥ Małe gumeczki kolorowe ♥ Wisior z dużym kamieniem ♥ Łańcuszek z motylkiem ♥ Złoty ♥ Portfel ♥ Bransoletka z zawieszkami ♥ Bransoletka jakaś z rzemykami ♥ Czerwony duży pierścionek ♥ Płyty: • Aaron Carter • Giga Attack •Domino - Bravo Dance • Loa Falkman - Meta Roos • Popowy zawrót głowy • Kate Ryan, Groove Coverage, Lutricia McNeal - Oliwia • Kolędy i pastorałki • Angielski ze słuchu • Tatu • Rudi Schuberth - Świąteczna Biesiada • 20 najpiękniejszych kolęd polskich i światowych • Papież nadziei • HipHopowy wypas sylwestrowy • HipHop Mania • Kolędy • Chichuahua - Tina • HipHop = Bravo • HipHop Mania 2 • HipHop 12 - Bravo • Wilki • HipHop Mania 3 • Ewelina Flinta • Mezo - Bravo • Ryszard Rynkowski - Złote przeboje • Polskie seriale • Gorące rytmy latynoskie • Król pokornego serca - Jan Paweł II • Blue Cafe • Popcorn - to Cię kręci • Hip Hop - Bravo • Kayah • Britney Spears Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-12-02 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
♥ Resztę bd dodawać w przyszłym tyg.
Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
♥
Edytowane przez niewolno19 Czas edycji: 2010-11-27 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
♥
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
♥
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.