![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka - listopad 2011
Zapraszam do wymiany
![]() NIE WYSYŁAM ZA GRANICĘ ! NIE ODMIENIAM SIĘ ! ZAPACHY: około 15 ml - Salvatore Ferragmo - Incanto Heaven Mgiełka Victoria`s Secret - spun Sugar and Warm Vanilla - stan wyjściowy 250 ml, użyta kilka razy - może 20 ml wypsikane ![]() KOSMETYKI: Tusz Helena Rubbinstein Lash Queen Fatal Black - użyty kilka razy. Gdyby ktoś chciał wypróbować. Tusz Margaret Astor Big & Beautiful Boom Volume Lash - czarny, raz użyty. Tusz Gosh Wonder Volume - czarny, raz użyty. Paletka Sleek Sparkle 569 znikome zużycie jednego cienia, reszta w zasadzie nie była ruszana...za coś, co mnie skusi ![]() Paletka Sleek Storm - średnie zużycie jednego cienia, reszta wypróbowana ![]() DODAJĘ... Paletka cieni H&M - turkus, roż, fiolet, złoto, biały, jasny niebieski, żółty, szary, czarny, lawendowy. Użyty tylko do sprawdzenia kolorów. Popularny maczek Clinique - fresh bloom 01 peony - zużycie - środkowy odcień z wgłębieniem ![]() Limitowana paletka rozświetlaczy i cieni do oczu w jednym Glam Stars Eyelights - ArtDeco odcienie lekki fiolet, fiolet i delikatny róż (on lekko użyty) - za coś ekstra ! Rozświetlacz Sleek - Sun Goddess zerowe zużycie Uniwersalny kosmetyk z Kobo - jako cień i róż na kości policzkowe candyfloss zerowe zużycie Ives Rocher - Shimmery touch Blush - brun dore 40 - minimalne zużycie, niewidoczne. Mgiełka w spray`u utrwalająca makijaż - Sephora ! Błyszczyk Bourjois 3D Cosmic Effet nr 23 Framboise Magnific Cienie MAC - 4 ( Złoty, granat, jasny beż, rdzawy) kolory: TEMPTING, PHLOOF!, MYTHOLOGY, DEEP TRUTH - 3 w trakcie wymianki z rousse Paletka cieni BeYu - cienie poczwórne Fun&style numer 52, 2 kolory szarości oraz kolor biały z drobinkami, brak jednego cienia, czyli są 3 Cień do powiek Yves Rocher, Amande vanille, numer 70, Luminelle. Cień do powiek w kredce Avon eye shimmers true colour, kolor powder blue Matujący kremowy mus Lirene Design your style 20+ - do 2013 ważny (użyty raz) błyszczyk BeYu - crystal lip gloss 23 różowy z pięknymi rozświetlającymi drobinkami, użyty kilka razy. Garnier - UltraLift Pro X 40+ - Przeciwzmarszczkowy roll-on liftingujący 50 ml, dwa razy użyty DOKŁADKA Paletka 20 cieni - bez nazwy, raz użyte, najróżniejsze odcienie. DRUKARKA HP 3745 Deskjet - gdyby komuś się przydała ![]() WYMIENIONE Avon, Extraordinary EDP - raz użyte - wymienione z rousse Tusz Lancome Hypnose Onyx czarny - wymienione z biedronka około 15 ml lub mniej Cacharel - Amor Amor [/B] -wymieniona z platekrozy ![]() Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży, Couleurs Nature YVES ROCHER - RAZ UŻYTA ! - wymieniona- z V like Victoria Balsam do ciała 50 ml - L by LOLITA LEMPICKA -wymieniony z platekrozy ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44930906 odpisz u mnie ![]() ![]() zwariowany świat makijażu ![]() Edytowane przez zwariowany świat makijażu Czas edycji: 2011-11-26 o 22:13 Powód: duża dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka - listopad 2011
cześć
![]() poza wątkiem mam cień steam może zainteresuję Cię wymianka cien za cien ? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cienie MAC - 4 ( Złoty, granat, jasny beż, rdzawy) kolory: TEMPTING, PHLOOF!, MYTHOLOGY, DEEP TRUTHCienie MAC - 4 ( Złoty, granat, jasny beż, rdzawy) kolory: TEMPTING, PHLOOF!, MYTHOLOGY, DEEP TRUTH
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za czwórkę macową (rozumiem ze to 4 w paletce, czy osobne cienie?)?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Cś za : Tusz Lancome Hypnose Onyx czarny ?
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za deep truth, ploof!?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
HB już niestety wymieniony (jest zaznaczone w wątku), za to podkład Sephora jak najbardziej na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ten OPI to miniaturka, więc żeby wyrównało się z cieniem to musiałabyś sobie jeszcze coś u mnie dobrać
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
Tusz Lancome Hypnose Onyx czarny mac PHLOOF mac TEMPTING ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- mac PHLOOF za lumiere? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- a masz paletke do nich? bo moze za 4 wtedy cos byc jeszcze u mnie wziela np drugi podklad lumiere? one sa baaaaaaaardzo podobne odcieniami do siebie ok a paletke masz moze...? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- to jednak rezygnuje, dzięki ![]() Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-11-06 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Emilka i Kama = niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
czego poszukujesz za cienie mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
tylko ze ja sie pytalam czego szukasz a nie co znajdziesz u mnie
![]() no nic, niewazne. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Hej, podobają mi się cienie MAC, z wyjątkiem Deep Truth (bo jego już mam)
![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-08 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
i jak z tym cieniem za opika?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
mnie interesował ploof albo deep truth
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
i jak z wymianką? Jesteś nadal zainteresowana?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś za mgiełkę utrwalającą makijaż z Sephory?
moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572318 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-12 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oo jaka dokładka,faktycznie:
A widzisz coś u mnie za? około 15 ml lub mniej Cacharel - Amor Amor Jak coś widzisz to proszę napisz,wiem,że dopiero co się wymieniałyśmy,ale jak coś to możemy odłożyć i wymienić się za jakiś czas ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.