![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymianka listopad: Shiseido, elf, p2, inglot, revlon, max factor, essence, avon,
WYMIANKA NIEAKTUALNA
Na wymiankę: (czerwony rezerwacja, szary wymienione) 1. Szminka ELF Mineral Lipstick kolor natural nymph (nie używana, swatch) 2. Szminka Inglot 318 (nie używana, swatch) 3. Revlon ColorStay Ultimte Lipcolor 020 (użyta 2-3 razy) 4. Lipfinity Max Factor kolor 120 HOT (użyty 2 razy) 5. shiseido hydro-powder eye shadow H3 Tiger Eye (użyty 2-3 razy, zużycie znikome, bez pacynki i opakowania) 6. Avon SuperShock gel liner czarny w wersji koronkowej (raz temperowany) 7. essence set do brwi (użyty kilka razy jako cień, opakowanie lekko przybrudzone wypadek z klejem DUO) REZERWACJA SweetButterfly 8. Avon precision glimmer kolor dune (jedna próba) 9. Golden Rose metallic z nowej kolekcji 08 nowy 10. P2 color victim 190 fancy raz użyty 11. Miss sporty 410? czekoladowy kolor, nowy 12. Elf kolor wrzosowy Mod Mauve REZERWACJA Dokładka 13. Matrix Essentials sleek look iron smoother - preparat prostujący i chroniący włosy przed ciepłem (zużycia 1/3 zaznaczone na zdjęciu) 14. Syoss Frbre-Cream Strong Hold- krem do stylizacji (użyty 2-3 razy wiec jak nowy, produkt bardzo wydajny, kupiony w wakacje) REZERWACJA SweetButterfly 15. Avon True colours cocoa dreams (uzyty 2 razy najjaśniejszy cień) REZERWACJA 16. Elf contouring blushed/bronzed (zastanawiam się nad jego wymianką, Róż użyty 2-3 razy, bronzer tylko swatch) 17. Golden Rose 325 raz użyty błękit 18. Elf Mint - 2 razy użyty miętówka 19. Inglot Techno UV Coat zużycie 1/5 20. Golden Rose 329 raz użyty turkus 21. Inglot nr 21 - piękna czerwień 1/2 buteleczki 22. Classics Charming 61 zużycie 1/4 kolor nude REZERWACJA SweetButterfly 23/24. Avon podkład matujący x 2 (kolor nude zużycie 1/3, kolor medium beige zużycie 1/4) Dokładka II ostatnie zdjęcie 25. Avon szminka "pump it up peach" (użyta kilka razy, w realu kolor jaśniejszy niż na zdjęciu) 26. Essence kredka Longlasting 10 Almost Famous (użyta 2 razy) 27.Golden Rose Liquid concealer kolor 01 (żużycie 1/3) 28.Inglot Pressed Powder YSM odcień YXL1 - nowy z kartonikiem i gąbeczką, zawiera lekkie drobinki rozświetlające, nie brokat. Dla mnie za ciemny 29. Odsypki pudrów ok. 5 g w woreczkach: essence 50's Girls translucent loose powder kryolan anty-shine powder Edytowane przez christiee06 Czas edycji: 2011-12-14 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka listopad: Shiseido, elf, p2, inglot, revlon, max factor, essence, avon
hej
![]() Cos za szminki i shiseido ??
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka listopad: Shiseido, elf, p2, inglot, revlon, max factor, essence, avon
cos za:
1. Szminka ELF Mineral Lipstick kolor natural nymph (nie używana, swatch) 2. Szminka Inglot 318 (nie używana, swatch) oraz lakier elfa? zajrzyj do obu watkow i odpisz u mnie
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś za 4. Lipfinity Max Factor kolor 120 HOT (użyty 2 razy) ?
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Bardzo chętnie ![]()
wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648376 *** ![]() Edytowane przez vacabon Czas edycji: 2011-11-07 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos za pomadki? lub essence do brwi?
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- A za ktoras ze szminek bys cos znalazla, jesli bys sie nie wymienila z poprzedniczka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ok, więc lipfinity za podkład YR
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie mam ich juz. spodobalo mi sie u ciebie kilka rzeczy, nie wybralabys czegos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
shiseido hydro- wiem,ze zarezerwowane,ale moze .. jak chcesz mozesz dobrac pare rzeczy albo Elf bronzer/roz moze za jakies moje kosmetyki bo dorzucilam. check out
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
póki co nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
podkład jest w negocjacjach (i raczej poleci na wymianę), więc może faktycznie za masełko? jeśli chcesz to mogę wstawić zdjęcie ile go jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
hej. wiesz co widze ze w watku masz roz elfa, chciaabym zapytac czy masz moze jakis inny roz poza watkiem? sam roz bez bronzera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zalatwilam sobie cien do brwi, ale bardzo mi sie podoba u Ciebie z dokladki
16. Elf contouring blushed/bronzed (zastanawiam się nad jego wymianką, Róż użyty 2-3 razy, bronzer tylko swatch) ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Mam, ale niestety troche pokruszony ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
W twoim wątku podobają mi się:
3. Revlon ColorStay Ultimte Lipcolor 020 (użyta 2-3 razy) 7. essence set do brwi 14. Syoss Frbre-Cream Strong Hold 16. Elf contouring blushed/bronzed 22. Classics Charming 61 zużycie 1/4 kolor nude Masło już zostało wymienione, może znajdziesz coś innego ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic niestety nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej,
Coś u mnie za cienie z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1320759968 błyszczyk z Revlona: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1320668070 i pisałaś, że masz czarną kredkę? Z jakiej firmy? W ogóle widzisz coś u mnie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Na ten moment niestety nie.
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
niestety nic..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej ![]() Elf contouring blushed/bronzed |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
OK, dziękuję, zapraszam na PW
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Nauszniki są nowe, tylko przymierzone, nosi się je tak, że ten cienki pasek nie jest na czubku głowy tylko z tyłu, jeżeli nie zrozumiałaś to mogę podesłać zdjęcie :P
Co do haremek, będzie je ciężko zmierzyć bo w biodrach są one luźne, taka już uroda haremek.. Ale spróbuję je jakoś zmierzyć i podam Ci wymiary jutro :P
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się 4 lakiery (3 Golden Rose i P2) Może coś za nie znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Niestety Bioderma juz zarezerwowana
![]() cos innego za Elfa ? ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Zrobilam dokladke kolorowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.