![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nu YSL,Lempicka, UrbanDecay,filtry, biochemia, mineraly, kolorowka
Witam wszystkich w nowym watku
![]() Na wstepie chcialam przeprosic te osoby, ktorym przestalam odpisywac w starym watku, ale z przyczyn osobistych nie mialam przez jakis czas mozliwosci korzystania z komputera ![]() Rzeczy do wymiany: Zdjecie 1: * Nu edt YSL 20/30ml * Perelki rozswietlajace Essence *Trojki Clinique 05 blusching nude *Cien Urban Decay goddes *Roz w musie Guerlain Divinora, nr61 bubble blusch *Dior Gloss Show nr 335, ubytek 5% *Vichy, podklad mineralny Aera teint, odcien najjasniejszy - opal, jest 1/3 Zdjecie 2: *Bioderma Photoderm Max Creme Teintee, zuzycie 5% *Avene Creme teintee spf50+, jest 1/3 *Garnier Peeling Solution step 2 - peeling kwasowy w postaci zelu do tradzikowej cery, zawiera 10% kwasu glikolowego i 2% salicylowego *Filtr Avene do miejsc wrazliwych SPF 50+, zuzycie 10% *Sally Hansen, wosk lawendowy do depilacji twarzy Zdjecie 3: *Czworki Isa Dora, odcienie: 35 pearls oraz 56 coffee blends *Miniatura palety Estee Lauder 06 chic plum, niebieski cien jest rozkruszony, ale mozna go uzywac *Sephora, paleta nr 8 sherlock *Inglot, 3 pastelowe cienie [COLOR="#48d1cc"]*[/COLOR]Szminka w kolorze pudrowego rozu z malutkimi drobinkami, Sephora * Szminka w odcieniu krwistej czerwieni Inglot nr 860 Zdjecie 4: *Paleta cieni Urban Decay, uzywany byl brazowy i czarny kilka razy Zdjecie 5 *Brevoxyl, ubytek 5-8% *Maska-zel Floslek do cery z problemami naczyniowymi, nowa *Avene woda termalna 150ml, zostalo 70% Zdjecie 6: * Yves Rocher Marron de noel 18/20ml *L. Lempicka Midnight, odlewka 5ml Zdjecie 7: * sample podkladow, cieni mineralnych, rozowy korektor pixie, czarna baza egm Dokladka 19.09. *Podklad mineralny Lauress Soft tan, formula etheral, pol biga *Chanel Coco mademoiselle EDP 10/20ml, flakonik taki jak na zdjeciu- z mozliwoscia wymiany wkladow. Dokladka 21.09. * Poczworne cienie Clarins, zuzycie nie przekracza 5%, mam do nich welurek Tutaj biochemia Szukam: *tresciwego kremu nawilzajacego do uzywania na noc, ale bez parafiny, najlepiej cos z komsetyki naturalnej, ewentualnie aptecznej,moze byc w probkach lub zastepczym sloiczku *odzywka do wlosow, tylko do wplukiwania *Tusz do rzes. Chetnie Collistar, lancome fatale, iconic, ale rozpatrze kazdy, byle swiezy ![]() *Filtry apteczne SPF50+, najchetniej avene mleczko, emulsja, spray *Zapachy: Miss dior cherie, Idylle, Prada edp, Light blue, Sensuous, Note vanille, in2y, honey&lemon l'occitiane, *Peeling do ciala gruboziarnisty *SVR maska rubialine *apteczna pielegnacja cery naczynkowej, nawilzacze. Chetnie krem rilastil, dr scheller... *szampon TBS, Hipp, odzywki do wlosow/maski *micel *kremy, balsamy z mocznikiem *Produkty lush *masla do ciala, balsamy do ust: tisane, carmex, rosebud *Mineraly *Lure beauty: camphor souffle, colagen&elastin cream - rowniez odlewki *Joppa skin renewal *Polprodukty, naturalna pielegnacja, kwasy, retinoidy *Kapsulki z omega 3 *duze kolczyki, ciekawa bizuteria Mineraly i reszta jutro ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-10-01 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nu YSL,Lempicka, UrbanDecay,filtry, biochemia, mineraly, kolorowka
miejsce na dokladke
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szminka w odcieniu krwistej czerwieni Inglot nr 860, Perelki rozswietlajace Essence, Sephora, paleta nr 8 sherlock, cos u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cos za szmineczke z sephory albo inglota i kulki z essence?
![]()
Wymiana kosmetyczna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489409 Wymiana Ciuchowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489510 Wymiana Książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489607 Pomóżcie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ http://www.pustamiska.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pare rzeczy, znajdziesz coś na wymianę?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hejo.. a ja z zapytaniem o urbanki z fotki numer 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ja z zapytaniem o Nu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za perelki rozswietlajace?
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za Nu edt YSL 20/30ml ?
![]()
#12 |
Raczkowanie
|
u Ciebie podoba mi się Nu edt YSL
![]() EDM obiecałam już innej Wizażance i ma mi dać znać czy na pewno go chce natomiast TBS chętnie oddam, ale chyba nie opłaci Ci się za Nu... ale jakbyś mogła zrobić odlewkę jakieś 4 ml to by było ok ![]() co o tym myślisz? a może masz inny pomysł? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
znalazłabys cos u mnie? podoba mi się pare rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hey! podoba mi się u Ciebie Bioderma Photoderm Max Creme Teintee i podkład Vichy. poza wątkiem mam minerałki, gdybyś chciała
zapraszam najpierw do wątku ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
znajdziesz cos za cienie UD?
czego szukasz? moze mialabym cos poza watkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Brevoxyl, ubytek 5-8%
Avene woda termalna 150ml, zostalo 70% cos u mnie?
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie wczoraj w sprawie trójek Clinique - widzę,że masz też swoje na wymianę,byłabym chętna na nie
![]() ![]() ![]() A który EDM byś chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś za Nu ?
![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
*Trojki Clinique 05 blusching nude *Cien Urban Decay goddes *Dior Gloss Show nr 335, ubytek 5%
#24 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziekuje, ale narazie nic;* Zalezy co konkretnie wypaytrzylas, napisalam Ci w ciuszkowej wymiance, co mi wpadlo w oko ![]() Cytat:
Musze przejrzec wieczorem Twoj watek na spokojnie, bo masz mnostwo ciekawych rzeczy ![]() Narazie nic, ale bede o Tobie pamietac ![]() Niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Kici kici miau miau
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||||
Rozeznanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazlam, pozdrawiam
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bylabym chetna na primer CS ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Niestety nic ![]() Cytat:
![]() odlewki tez mnie interesuja ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Roz w musie Guerlain Divinora, nr61 bubble blusch Dior Gloss Show nr 335, ubytek 5% Vichy, podklad mineralny Aera teint, odcien najjasniejszy - opal, jest 1/3 Mam tylko wątek ciuchowy może coś znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
mam filtr mineralny Avene - ubytek malutki, maznelam sie moze ze 4-5 razy.
mam tusze w watku, innych juz nie, niestety. LUSHa juz calego do oddania tez wystawilam. a odlewki czego? wiec moze Avenka? |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
lemonka nie ma, a z minerałków mogę oddać:
edm: niecałe 3/4 biga pearl mint niecały sampel rozświetlacza natural więcej niż 1/2 sampla pudru golden tan 1/2 sampla korektora intensive fair algi mam też w wątku, fajna maseczka z nich wychodzi ![]() mogę jeszcze zrobić odsypkę peelingu z czarnej porzeczki
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-08-30 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
FEOG Olej kokosowy skwalan bromelaina mydelko lush i tusz avon, gdybys byla sklonna oddac ![]() Cytat:
![]() W moich najbardziej zuzyty najjasniejszy cien, ale jest najwiekszy i nie widac w nim jeszcze dna, zuzycie brazu oceniam na 80% , karmelowego na 95% EDM - fawn Wieczorem dokladnie przestudiuje Twoj watek, ale sadze, ze cos wybiore ![]() Zainteresowaly mnie produkty lush i olejek myjacy. Musze poczytac o tych produktach, odpowiem wieczorem ![]() Cytat:
Tylko miss dior cherie ![]() Niecierpliwa... ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() postaram sie dzisiaj zrobic jakas szczegolowa wish liste ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-08-30 o 16:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.