![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię EDM, Body Shop, Bourjois, Loreal, Yves Rocher, WAXWĄTEK NIEAKTUALNY Przepraszam, ale nie mam już czasu na długie negocjacje na Wizażu oraz na czekanie po kilka dni lub nawet tydzień na odpowiedzi ![]() Witam ![]() Zaznaczam, że interesują mnie rzeczy tylko z mojej wishlisty ![]() WISH NAJBARDZIEJ ZALEŻY MI NA: Molinard Habanita Guerlain Shalimar Givenchy Organza Kenzo Jungle Elephant DKNY Black Cashmere Viktor&Rolf Flowerbomb Givenchy Organza Indecence Agent Provocateur - Agent Provocateur TM Angel BARDZO CHĘTNIE WEZMĘ: ChD Addict ChD Hypnotic Poison Bvlgari Jasmin Noir Lancome Hypnose Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice Cacharel Noa Perle CHĘTNIE WEZMĘ: Dsquared2 She Wood Dsquared2 She Wood Velvet Forest Wood Fréderic Malle Musc Ravageur YSL NU ChD Tendre Poison Olivier Durbano Amethyst Olivier Durbano Black Tourmaline Molinard Vanille Patchouli TM Alien * będę rozpatrywać propozycje innych zapachów PODKŁADY/ODSYPKI: Pixie Cover De Luxe, odcienie: Tinkerbell 3 (lub 2), Ayperi 3 EDM intensive, odcienie: Neutral (Olive), Light Martian (Olive) * szukam także czarnych lakierów do paznokci ale tylko niektórych firm (BEZ formaldehydu, toluenu, ftalanu dwubutylu, kamfory w składzie) NA WYMIANĘ MAM: (kolorem bladoniebieskim zaznaczam rzeczy już niedostępne/wymienione) PIELĘGNACJA: 1) YVES ROCHER mleczko do ciała o zapachu bzu Pur desir de lilas (NOWE, nieużywane, tylko raz otworzone w celu powąchania) 2) OLAY Complete krem do skóry wrażliwej na dzień SPF 15 (zużycie około 50%) 3) WAX L'biotica jedwab do włosów (zużycie ciężko określić ze względu na nieprzezroczyste opakowanie, wydaje mi się że zostało około 50-60%; nakrętka jest uszkodzona - ma pęknięcie) KOLORÓWKA: 4) THE BODY SHOP błyszczyk o smaku owocowym, odcień 04 (chyba owoc granatu) 6,5 ml (napoczęty z jednej strony), kupiony w Anglii 5) podkład EDM Original Glo odcień BEIGE NEUTRAL, zostało około 60% z opakowania big 6) puder LOREAL True Match odcień C2/K2 (jasny), zużycie mniejsze niż 10%. W środku lusterko i gąbeczka. 7) podkład BOURJOIS Le nu vous va si bien nawilżająco-matujący, odcień 53 peche subtile. Zostało około 60% 8) Dr Irena Eris Lirene puder kryjący w kremie, odcień 02 jasny, zużycie około 50% 9) RIMMEL cień do powiek czarny/ciemnografitowy, zużycie około 10% DOKŁADKA (ZDJĘCIA - POST NR 35) BURBERRY BRIT edp - około 88-89 ml (w testerze 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu) - (UWAGA oddam tylko za Agent Provocateur AP, Dior Poison klasyczny, Lancome Hypnose, Dior Addict lub Molinard Habanita) próbka ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey ok. 1 ml Edytowane przez Cherokee Rose Czas edycji: 2010-09-04 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię EDM, Body Shop, Bourjois, Loreal, Yves Rocher, WAX
coś u mnie za jedwab wax?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
nie wiem czy się nie wcinam
![]() z Twojej wish listy miałabym angel i hypnose(możliwe odlewki do ustalenia) i troche próbek mnie interesowałaby podkład lirene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Perfume Lover
|
Witam
A mozna spodziewac sie jeszcze u Ciebie jakichs dokladek? Bo mam kilka probek z wymienionych przez Ciebie zapachow (+ wiele innych w moim watku) przy czym Addicta moglabym nawet zrobic porzadna odlewke, ale no nic w Twoim kramiku nie wpadlo mi w oko Mam: Molinard Habanita Givenchy Organza Kenzo Jungle Elephant ChD Addict TM Alien Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podlad loreala?
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję że się dogadamy ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- u Ciebie znalazłam 2 rzeczy: -TENDRE POISON ChD Eau de toilette ze 100ml zostalo jakis 1cm czyli pewnie z 4ml -POISON ChD EDT 30ml maly ubytek ok 2 cm tylko że 4ml tendre poison to dla mnie za mało... z kolei Tobie chyba by się nie opłacało oddawać tak dużej pojemności klasycznego poison a jak Ty uważasz? ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- rinoa_woman niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no nie wim tendre jest w ciezkim flakonie wiec z kolei wysylka drozej wychodzi ale nic na sile
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
Witam
Szukam albo innych probek, odlewek perfum, albo pędzli do makijazu, ew. pudrow rozswietlajacych i brazujacych ze sredniej polki. (oczywiscie wtedy odlewka Addicta bylaby konkretnie duza zeby sie i Tobie oplacalo ![]() Pozdrawiam
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za edm beige neutral ? odpisz proszę u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za balsam [bez]?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mam większość z poszukiwanych przez Ciebie zapachów - czy EDM Original Glo odcień BEIGE NEUTRAL jest raczej ciemny czy jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1) YVES ROCHER mleczko do ciała o zapachu bzu Pur desir de lilas (NOWE, nieużywane, tylko raz otworzone w celu powąchania)
) WAX L'biotica jedwab do włosów (zużycie ciężko określić ze względu na nieprzezroczyste opakowanie, wydaje mi się że zostało około 50-60%; nakrętka jest uszkodzona - ma pęknięcie) ??
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ksesia niestety nic
guniagusia, nie wiem czy zauważyłaś, ale w Twoim wątku napisałam że przemyślałam sprawę i zgadzam się na Twoją propozycję ![]() może być tylko tendre za puder loreala. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hmm ja dopiero w poniedzialek wracam do domu i jeszcze zerkne na te perfumki czy napewno zostalo tyle
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:55 ---------- moze nie trzymaj specjalnie bo ja nie mam 100% pewnosci zeby sie wymienic .. chcialabym jeszcze chwile na zastanowienie
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Tak byłabym zainteresowana
![]() 5) podkład EDM Original Glo odcień BEIGE NEUTRAL, zostało około 60% z opakowania big 6) puder LOREAL True Match odcień C2/K2 (jasny), zużycie mniejsze niż 10%. W środku lusterko i gąbeczka ewentualnie 1) YVES ROCHER mleczko do ciała o zapachu bzu Pur desir de lilas (NOWE, nieużywane, tylko raz otworzone w celu powąchania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić próbki:
Molinard Habanita Guerlain Shalimar Kenzo Jungle Elephant DKNY Black Cashmere Givenchy Organza Indecence Agent Provocateur - Agent Provocateur TM Angel Bvlgari Jasmin Noir YSL NU i masę innych zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Z pudru jednak zrezygnuję. Z pozostałych mogę zrobić próbki - wielkość zależy od zapachu, ale zazwyczaj od około 0,5 do 1ml. Kenzo mogę więcej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.