|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Przeróżne rzeczy:*
Zakładam nowy wątek, w którym będzie można znaleźć kosmetyki, książki, zabawki i wiele innych rzeczy.
Stopniowo będę dokładała kolejne przedmioty na wymianę. Jak niektórzy pewnie zauważyli jestem bardzo wybredna. Rzeczy, które prezentuje, bardzo chętnie wymienię na coś innego. Na muzykę: rock, contry, klasyczna Na ciuchy: bardziej eleganckie oraz dodatki Książki: thillery romantyczne, sensacje z domieszką romansu, książki do nauki języków obcych, rozmówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przeróżne rzeczy:*
Mini zestaw firmy ORIFLAME
Zestaw ma jakby dwie przegródki, jest wysuwany. W pierwszej znajdują się cienie do powiem, w drugiej róż, lekki puder( podkład na powieki) oraz błyszczące cienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Szampon WELLA lifetex color protection
Produkt profesjonalny dostępny w salonach fryzjerskich Koszt:45 zl Użyte dwa razy Odżywka WELLA lifetex color protection Produkt profesjonalny dostępny w salonach fryzjerskich Koszt:60 zl Użyte raz, nie widać ubytku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Album na zdjęcia.
telefon Sony Ericsson w200i nie mam do niego sluchawek ani ladowarki ![]() Telefon jest sprawny czasami sam sie potrafi wylaczyc. Niezawodny jezeli chodzi o sluchanie muzyki. Misiek w niebieskim szaliczku Misiek w czerwonym szaliczku książka vademecum z matematyki matura 2009 ksiazka do matmy politechnika gdańska mini zestaw m.in cyrkiel, przenosnik.itp Edytowane przez loczek125 Czas edycji: 2010-09-01 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ksiązki, plakaty
![]() Nora Roberts alias J.D.Robb - Obietnica śmierci Dorota Terakowska - ONO Katarzyna Grochola - Kryształowy anioł LEKSYKON Mitologie świata Paulo Coelho - Pielgrzym Barbara Jasnyk - kaktus w sercu Krystyna Siesicka - Dziewczyna mistrza gry Adam Mickiewicz - Dziady Plakat Zaćmienie Plakat z J. Lo - Plan B Misiek w drewnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Nora Roberts alias J.D.Robb - Obietnica śmierci Dorota Terakowska - ONO?
![]() |
#9 |
:)
|
coś u mnie za zestaw oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Dorota Terakowska - ONO Katarzyna Grochola - Kryształowy anioł Paulo Coelho - Pielgrzym Barbara Jasnyk - kaktus w sercu Krystyna Siesicka - Dziewczyna mistrza gry zerknij też do mojego książkowego kramiku
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Katarzyna Grochola - Kryształowy anioł Nora Roberts alias J.D.Robb - Obietnica śmierci ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Szampon WELLA lifetex color protection Odżywka WELLA lifetex color protection Mini zestaw firmy ORIFLAME? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos w moich watkach za
telefon Sony Ericsson w200i nie mam do niego sluchawek ani ladowarki Dorota Terakowska - ONO Barbara Jasnyk - kaktus w sercu Misiek w drewnie
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dorota Terakowska - ONO
Paulo Coelho - Pielgrzym cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
odżywka WELLA lifetex color protection
Produkt profesjonalny dostępny w salonach fryzjerskich Koszt:60 zl Użyte raz, nie widać ubytku cos za?
![]() |
#17 |
BAN stały
|
cos za telefon i album oddam wiele
odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie jeszcze Mini zestaw firmy ORIFLAME ale to znowu bedzie juz pewnie troche duzo co? Nie masz moze poza watkiem jakiegos pudru w kamieniu jasnego , czy jakis kuleczek brazujacych?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Kochana nie mam pojecie jak prostuje ta prostownica, poniewaz nie uzywalam jej nigdy, dostalam ja w prezencie , ale mialam juz inna i ciagle jej uzywam, a ta uzywala kilka razy moja mama ona ma w miare proste wlosy i jej szybko prostowala, jakiegos cienia poszukam
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnęłabym od Ciebie (precyzuję):
Dorota Terakowska - ONO Katarzyna Grochola - Kryształowy anioł Barbara Jasnyk - kaktus w sercu Nora Roberts alias J.D.Robb - Obietnica śmierci Tylko tak... Trochę szkoda mi oddać cienie za książki, a te pozycje bym za nie "zgarnęła". Więc i Tobie by pewnie było szkoda... Mogę Ci zaproponować inne książki (z poza wątku), może coś wybierzesz jeszcze (oprócz Christie) i zdecydujesz, które od siebie chcesz mi oddać ![]() Stephen King - Cztery pory roku, stan bdb raz czytana, str. 511 Dean Koontz - Korzystaj z nocy, stan db, twarda okładka, str.412 William Wharton - Ptasiek, stan db-, str.278 Stephen King - Ostatni bastion Barta Dawesa, stan db+, str.252 Stanisław Lem - Solaris, stan bdb-, str.240 Dean Koontz - Zmrok, stan db, str. 302 Cecelia Ahern - PS kocham cię, stan bdb-, str. 455 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1283351018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1283351018 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1283351018 Barbara Jasnyk - kaktus w sercu
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś za zestaw oriflime ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mini zestaw firmy ORIFLAME
Zestaw ma jakby dwie przegródki, jest wysuwany. W pierwszej znajdują się cienie do powiem, w drugiej róż, lekki puder( podkład na powieki) oraz błyszczące cienie. znajdziesz coś u mnie ? mogą być ciuszki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nie oddam koszula za ten zestaw ..
może znajdziesz coś innego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.