![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() odnowiony watek zajrzyj wartoodpisujcie w watku ciuszkowym dziekuje Mam na wymianę pare ciekawych kosmetykow. Wszystkie są nie przesterminowane , maja dluga date ważności. Sa to kosmetzki nowe i uzwane. Serdecznie zapraszam SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1 perfum z wanilia szary lakier do panokci matowy jasny braz lakier do panokci matowy blyszczyk kolor bez (cielisty ) lampa solarna Twarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczy ![]() ![]() ![]() Usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - paleta szminek widac na zdjeciu 80% moze wiecej Paznokcie ![]() -tipsy bezbarwne - obcinacz do tipsow ozdoba 100% nowe siwy brokat naklejki na paznocie kwiatki Wszystkie lakiery sa dobre i nie zaschniete -ados roz do zdobien paznokci 35 -safari roz 50% -obcinacz do paznoci w opakowanie bez nozyczek polamaly sie a tamto nowe -virtual jako cielisty 60% -beauty bialy 75% -misss selene mini bezbarwny z brokatem nowy -beauty granat czy to fiolet nowy -miss selene mini cielisty 20% oddam kto chce gratis -ados czerwony brokat do zdobien 40% -cantane szybkoschnacy bezbarwny ze zlotym brokatem nowy -avon preparat aby paznocie szybciej wyschly oddam gratis kto chce 20% -fiolet miss selene mini 30% -top flex roz80% i inne -branzoletka bardzo ciężka nowa dostałam ja ale mi się nie podoba ![]() starozytny wzor kolor złoty -kosmetyczka badz piornik nie wiem nowa zobacz sama gratis drugi piornik moze go ktos dopierze -czarne kosmetyczki w złote kwiatki mala i duza nowe -okulary dla mezczyzny za drobnostke -podrozny przyzd do paznokci -rozowy portwel w paski jak nowy plus jensowy plus w serduszka - walki małe 36 szt -duze 4 szt Edytowane przez 1990paulinka Czas edycji: 2010-10-19 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zajrzyj warto
Coś za blyszczyk bell i puder z rimella?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na targowisku można mieć tylko 1 wątek + 1 "szukam", zamknij jeden, zanim zrobią to moderatorzy. Zapraszam do lektury regulaminu targowiska.
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z bursztynem obraczka obraczka rozaniec -opisy niektorych produktow w poscie pierwszym Edytowane przez 1990paulinka Czas edycji: 2010-09-20 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje korektor pod oczy i ta kosmetyczka
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
Rimmel puder mineralny ivory astor tusz dodajacy objętosc korektor pod ocvzy avon nowy ten w tubce |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jakie pudry Cie dokladniej interesują, bo wiekszosci juz nie mam?
![]() |
#9 |
BAN stały
|
opisy wyzej
astor perfekt stay 24h ivory 100 ok80% moze wiecej z wymianki nie moj kolor korektor recover rimmel 2/3 opakowania opakowanie popekane Edytowane przez 1990paulinka Czas edycji: 2010-09-22 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 1990paulinka Czas edycji: 2010-09-20 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Niczego nie znalazłam, poza tym ponownie przypominam o regulaminie.
Napisz w pierwszym poście któregoś z wątków "nieaktualne" i nie pisz już w nim.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jest troche zniszczona
moze co do niej dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430260
khol ciemno zielony wzamian za puder rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454054
tuszu szukam ale tylko nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ale ona jest troche zniszczona
co proponujesz? ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- oki mi by pasowalo jeszcze wyptrzylam meybelin pogrubiajaca maskare |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podtrzymuję pierwsze zdanie. Niestety.
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
moze tera cos znjdziesz?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
A nie masz jakiś ciuszków poza wątkiem na wymianę ?
Chyba ze masz lakier taki kolor jak chanel 505 (kolor greige) i miętowy ![]()
[reebok_c]538730[/reebok_c] Edytowane przez Ciki Czas edycji: 2010-08-03 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454066
zajrzyj i odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a wiec ja od ciebie chce
Rimmel mineralnz puder kolor ivory 50% korektor pod ocyz avon nowy meybeline colossal volum40% avon spectra lash 3 w 1 30% meybeline lash stiletto 40% za torebke biala korale biale puder brazujacy Revlon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.