|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Moja nowa wish:)
NIEAKTUALNE
BRAZY BEZE POSZUKUJE sweterki koszulki bluzeczki szaliki itd PORTFELIK XXL pilne CIUSZKI: sukienki czarne sweterki KARDIGANY ![]() trench czarny haleczki koszulki do spania itp M-L-XL zalezy od firmy loooong topy szare granat czarne biale grafit bordo pudrowe CIEPLE SZALIKI GRUBE DLUGIE bezowe brazowe zestawy zeli balsamow itp na drobne prezenty dla znajomych meskie/damskie KOSMETYKI: wszystko z vichy )podklad nawilzajacy za clinique oddam wiele tusze do rzes dior lancome odzywki maski szampony do wlosow zniszczonych ![]() bazy z silikonem dax ![]() ZELE DO KAPIELI plyny do hig intymnej mydelka slicznie pachnace w plynie NAOMI CAMBEL CAT DELUXE pelingi najchetniej joanny owocowe gruboziarniste[/CENTER]
Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-12-17 o 19:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja nowa wish:)
mam szarą torbę z nine west w wątku, a poza nim kilka odżywek do włosów zniszczonych
|
|
|
|
|
#3 |
|
:)
|
poszukujesz sukienek
ja mam poza wątkiem spódnicę dzinsową z podwyższonym stanem (pod sam biust) i szelki do niej ale kolor niebieski - dzinsowy jakbyś była zainteresowana to daj znać
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie m.in sukienki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

)

- dzinsowy