|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
h&m , atmo , esprit i inne
hej ! mam kilka rzeczy na wymianę , może któraś z Was znajdzie coś dla siebie
![]() letnia sukienka H&M , rozmiar 36 . Przewiewna z podszewką także nic nie prześwituje ;d sukienka Atmosphere , rozmiar 38 . dla odważnych ![]() spódniczka tiulowa , szyta na miarę , rozmiar 36/38 . na gumce spódnica ESPRIT , rozmiar 38 , nowa ( bez metek) . długość do kolan ![]() koszulka Tom Tailor , rozmiar M , stan idealny ![]() koszulka De Puta Madre , rozmiar S , nowa z metką . Kupiona na allegro , okazała się za mała ![]() Wszystkie rzeczy są w bardzo dobrym stanie , nie zniszczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: h&m , atmo , esprit i inne
spodnie RESERVED , rozmiar S , modny kolor , rybaczki
![]() jeansy Cropp , rozmiar 29/34 . super na zimę . spodnie czarne z połyskiem , rozmiar 38/40 . bluzeczka CHEROKEE , 13-14 lat , wiec takie mocne 38 ... ;p nie używana ![]() kombinezon na zamek , rozmiar 36/38 szorty SCOTCH&SODA , rozmiar XS , różowe , nówki ( z metką) szorty SCOTCH&SODA , rozmiar S , zielone , nówki (z metką ) SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
bluzeczka żółta w szare groszki , rozmiar 38
bluzeczka biała DANHEN , rozmiar 36 bluzeczka biała Liz Claiborne , rozmiar 36 biały kombinezon House , rozmiar S pomarańczowa bluzeczka , rozmiar 36 ZAPRASZAM !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314008800 ?
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314008800 ?? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314010514 różowe lub zielona - podobają mi się i te i te zajrzyj do obu wątków i proszę odp u mnie pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie ma problemu oddam podkład bo mi nie pasuje wogóle
![]() ![]() podaj mi tylko szerokosc w biodrach w pasie i długosc nogawki od kroku ![]() a jaki jest stan tych rybaczek?czy dorzucisz mi do nich ta bluzeczke biała na 13-14 lat ![]()
![]() Edytowane przez edzia1978 Czas edycji: 2011-08-23 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.