![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
>>> Sandały gladiatorki, rajstopy panterkę, kurtkę w kratkę i inne <<<!! Ostatnia dokładka 24.01.2010 w poście #16 !! !! Dokładka 17.01.2010 w postach #9 i #10 !! !! Dokładka 16.01.2010 w postach #12, #14 i #15 !! W poprzednim wątku nie zostawiłam sobie w ogóle miejsca na dokładki i zrobił się straszny bałagan, więc zaczynamy jeszcze raz. Oczywiście wymianki z tamtego wątku są dalej aktualne ![]() Kilka zasad: * zasady ogólne jak u wszystkich * najchętniej wymienię się za coś z wishlisty * zależy mi na szybkiej wymianie, więc mogę oddać kilka rzeczy * noszę ubrania w okolicach S/M góra, dół M, ew. L, więc proszę o nie proponowanie mi ciuchów w rozmiarach XXS czy XXL * chętnie umówię się na osobistą wymiankę w Krakowie lub Limanowej * możecie wklejać linki, numerki, opisy - co kto woli ![]() * ja odpisuję u Ciebie, Ty u mnie * odpisz, nawet jeżeli niczego nie znalazłaś wolne rezerwacja wymienione usuwam po wystawieniu przekupek Aktualnie wymieniam się z:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-27 o 22:21 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: >>> Sandały gladioatorki, rajstopy panterkę, kurtkę w kratkę i inne <<<
Skrócona wishlista:
# czarny obcisły golf # Farba do włosów Garnier nr 111 !! # FUTERKO!! Zarówno w formie kurteczki jak i kamizelki, 34-38 najchętniej w ciemnych kolorach # żele do mycia twarzy, kosmetyki do cery naczynkowej, balsamy brązujące # czarny, grafitowy i popielaty cień do powiek, najlepiej brokatowy lub opalizujący # sandały jezuski/rzymianki/gladiatorki, najchętniej skórzane/zamszowe, brązowe, beżowe, czarne ale inne też rozważę rozm. 38/39 # ciuchy w stylu boho # szorty/bermudy 36/38 we wszelkich kolorach i fasonach Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-05 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Buty:
2. Adidasy z CCC, stan db, normalne ślady użytkowania. Podklejane na noskach. Na zdjęciach nieco zakurzone. 3. Czerwone lakierki na małym obcasie, rozm. 38, mają widoczne na zdjęciu przetarcia na obcasach i noskach stan db + 4. Różowe mokasyny z brązowym sznureczkiem, ze skóry naturalnej, na kaczuszce, fleki do wymiany i przydałoby się im czyszczenie. Rozmiar 37/38 (~24,5 cm). Nie będę wybredna ![]() 5. Białe baletki z eko-skórki rozmiar 38 (ale na 39 też wejdą), przydałoby się im porządne szorowanie i podklejenie nosków. Oddam za drobiazg albo dorzucę do większej wymiany. 6. Glany Bust'a Grip rozmiar 38-39 (zmierzę wkładkę dla zainteresowanych), bardzo ciepłe, stan db - normalne ślady użytkowania (przytarte czuby, pęknięcia skóry na zagięciach), nie ma dziur na wylot ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-16 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Okrycia wierzchnie:
2. Płaszcz jeansowy Wonder Woman, rozm. XS, stan bdb, na wysoką szczupłą osobę(ja mam 170 cm wzrostu/rozm 36 i pasował idealnie). W rzeczywistości nieco ciemniejszy niż na zdjęciu. 3. Śliczny żakiet z oryginalnym kołnieżem; niewielkie bufki na ramionach. Kolor beżowy w lekki melanż, bardzo dobrej jakości materiał, brak śladów użytkowania. Pasuje na osobę ok 160-170 cm wzrostu noszącą rozmiar 34-36. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-16 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Spodnie:
1. Super jeansy firmy VM, szare, fabrycznie przecierane. Zamki w kontrastowym seledynowym kolorze. Dzięki zamkom na dole nogawek można je nosić jako rurki (zapięte) lub jako dzwony (rozpięte). Stan bdb, brak śladów użytkowania.. Rozmiar z metki 34, ale pasują raczej na 36, wymiary: pas 38 cm, biodra 46 cm, długość nogawki od kroku 78 cm. 2. Super jeansy firmy TRAXX UNLIMITED, dzwony, przecierane. Stan db, nogawki lekko postrzępione.. Rozmiar ok 34, wymiary: pas 34,5 cm, biodra 46 cm, długość nogawki od kroku 73 cm. 3. Czarne spodnie firmy Orsay, proste nogawki, biodrówki. Na jednej nogawce biała aplikacja. Materiał delikatny, miły w dotyku, podobny do jeansu. Założone kilka razy, stan bdb. Rozmiar z metki 36, wymiary: obniżony pas 40 cm, biodra 50 cm, długość nogawki od kroku 80 cm 4. Rurki jeansowe firmy Terranova, fabryczne dziury i przetarcia, przetarcia na nogawkach od chodzenia. Rozmiar XS, wymiary: pas 39 cm, biodra 45 cm, długość nogawki od kroku 81 cm Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-04 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Spódnice, sukienki:
1. Super boho spódniczka za kolana z india-shopu, kolor khaki/czekoladowy brąz, modne cieniowanie, z przodu aplikacje z cekinów. Rozmiar uniwersalny - gumka w pasie. Nowa bez metek, tylko przymierzana 2. Super boho spódniczka za kolana z india-shopu, kolor biały. Rozmiar uniwersalny - gumka w pasie. Używana sporadycznie, brak śladów użytkowania 3. Spódniczka zgniłozielona TROLL rozm. M stan bdb - 4. Sukienka turkusowa na ramiączkach, dół w kształcie litery V, rozmiar ok 38., z lejącego się materiału, stan bdb, na zdjęciu ma zawiązane ramiączka 5. Siateczkowa sukienka za kolano, raczej S 6. Bordowa spódniczka za kolano z India-Shopu, kolor ciemniejszy niż na zdjęciu stan bdb 7. Spódnica ołówkowa w kolorze czekolady, pas 33 cm stan bdb Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-07 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Bluzki, sweterki etc.
1. . Top Terranova, rozmiar M, kupiony bez mierzenia i niestety okazał się za luźny. Wewnątrz jest zaszyta dziura(właściwie nie dziura, tylko szew puścił) po metce. Z zewnątrz niczego nie widać ![]() 2. Koszula w niebieskie prążki, rękaw 3/4, podwijane mankiety, zapinana na haftki rozm. L, stan dobry 3. Koszula w różowe i czerwone prążki, rękaw 3/4 wiązany na troczki, rozm. M, stan dobry 4. Różowy podkoszulek z kotem, kot czarno-brokatowy, kolor materiału intensywnie różowy. Materiał nieco sprany. Rozmiar S/M 5. Żółta bluzeczka Clokhouse, rozmiar to jakieś XS/S, ale na M też wejdzie. Elastyczny, jakby sweterkowy materiał, ściągany śliczną tasiemką pod biustem. Dół dopasowany. Kolor bladocytrynowy. Stan bdb nie ma xmakabra 7. Śliczny topik wiązany na szyi, na ramiączkach metalowe wstawki z cyrkoniami. Morski, głęboki kolor. XS/S/małe M 8. Top Vero Moda, z modnymi ćwiekami z przodu. Stan bdb, kolor intensywnie czarny (przebarwienia to wina aparatu). Rozmiar z metki S. Założony kilka razy, raz wyprany. Za coś z wishki najchętniej ![]() 9. Kobaltowy top trn sport, rozmiar z metki to S, ale spokojnie wejdzie na M. Raz wyprany, stan idealny. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-31 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Bluzeczki c.d.:
1-4. Siateczkowy bluzeczki: biała Only, rozmiar jakieś M, Czarna i zielona cieniutkie, ściągane na troczek, XS/S/M i różowa, rozmiar z metki L 5. Pasiaste polo, króciutkie, rozmiar XS/S raczej, chociaż jest elastyczne 6. Super podkoszulek Delicious z nadrukiem kosmonauty w rakiecie. Gruba bawełna, nadruk w dobrym stanie. Białe lamówki przebarwione, na lewym ramieniu malutkie plamki (nie wim, od czego, ja je zamalowywałam markerem). Rozmiar to XS/S, małe M 7. Śliczna bladoróżowa koszulka z nadrukiem, stan bdb, rozmiar do małego M. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-04 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Sweterki, koszula:
1. Moherowy ażurowy golfik ze śliczną tasiemką w pasie, będzie pasować na 34-38. 2. Śliczny sweterek firmy Troll., stan bdb. Różowy w ciemniejsze pasy, dekolt w łódkę. Rozmiar z metki M/L, wymiary: szerokość pod pachami 43 cm, długość od ramienia 60 cm. !! Dokładka 17.01.2010 !! 1. Spódniczka H&M, kolor piaskowy, kwiaty wyszywane, rozmiar z metki 164, będzie dobra na XS/S raczej. Kupiona na allegro, niestety okazała się za mała. Stan bdb- bo gdzieniegdzie ma słabo widoczna plamki. 2. Śliczne szorty - biodrówki, fason lekka bombka, wojskowa zieleń. Rozmiar jakieś S-małe M, stan bdb. Raczej za coś z wish, bo to moje ulubione spodenki ![]() 3. Śliczne damskie bojówki w kolorze khaki, delikatny naturalny materiał idealny na lato. Rozmiar w okolicach S, małego M. Stan bdb-, zamek do naprawy/wymiany. 4. Bermudy GAP khaki, rozmiar z metki to 12 for kids, ale to raczej XS/S, są do nich jeszcze długie nogawki przypinane na zamki. 5. Damskie bojówki, kieszenie z patkami, regulacja szerokości w pasie - wzorowane na wojskowych spodniach. Kolor granatowa czerń, rozmiar z metki 26 6. Bokserka adidas, fajna oddychająca bawełna, dobrze trzyma biust. Stan bdb- sprana. 7. Bluzeczka Vero Moda, rozmiar z metki L, ale pasuje na M. Ściągana tasiemką pod biustem. Stan bdb 8. Uroczy top Terranova, koronkowe ramiączka, aplikacja z motylkami. Rozmiar z metki S, stan bdb. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-17 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
bielizna:
1. Koronkowe szorty, nowe bez metek, rozmiar to raczej S, ew. małe M 2. Bawełniane figi, fajnie wycięte z tyłu, nowe bez metek, rozmiar S 3. Rajstopy w panterkę nie ma - filette i w szkocką kratkę. Rozmiar z metki 158 - 174, jednak ja mam 170 cm wzrostu i są na mnie za krótkie ![]() !! Dokładka 17.01.2010 !! 1. Półgolfik z krótkim rękawem, ciemnoniebieski/granatowy, z przodu lekko błyszczące prążki. Rozmiar na oko S, stan bdb 2. Uroczy top ze śliskiego materiału z falbanką i różyczkami na ramiączkach. Oddam za drobiazg. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-18 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Biżu:
1. Kokardka na rękę, biała w czarne groszki, spora regulacja obwodu. Jedna z części kokardki przybrudzona, może da się to zmyć. 2. Opaska na włosy z dwóch połączonych gumek. Śliczny kobaltowy kolor przeplatany srebrną nitką. Nowa, tylko przymierzona. 3. Naszyjnik z drewnianych korali, spora regulacja, duża kulka ma w rzeczywistości bardziej stonowany, fioletowy kolor. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-04 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
torebki, torby, dodatki:
1. Torba H&M w wojskowym stylu. Na upartego mieści A4, ma mnóstwo kieszonek. Mocny materiał, taki jak na kurtkach - bundeswehrach, dosyć sprany, ale w niczym to nie przeszkadza ![]() 2. Torebeczka z Colloseum, używana dosłownie kilka razy, stan idealny 3. Opalizujący szal z Yves Rocher nie ma sandiczek !! Dokładka 16.01.2010 !! 1. Pasek w moro, nieużywany. 2. Pasek przezroczysty, pcv, z ćwiekami. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-31 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
różności:
1. Bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Iqua BHS-316 (słuchawka, uchwyt na ucho, ładowarka, instrukcję gdzieś posiałam ![]() ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-04 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dokładka
1. Top bawełniany Esprit, rozmiar z metki to L, ale pasuje raczej na M. Stan bdb 3. Super spodenki Sugar&Spice, rozmiar z metki to M, ale bliżej im do L (jakieś 41-42 cm w pasie), super do kozaczków, bez paska. Nowe tylko przymierzone. Raczej za coś z wish nie ma. edithsl 4. Śliczne botki na obcasie, rozmiar 38, z tyłu urocze kokardki. Miałam je kilka razy na nogach, stan właściwie idealny poza minimalnie zarysowanym obcasem i odpadniętym flekiem (drugi też za długo nie pociągnie ![]() ![]() ![]() Wymienię tylko na coś z wishlisty o podobnej wartości, najchętniej na buty na płaskim obcasie - krótkie saszki lub wyższe kozaczki na płaskiej podeszwie. nie ma. edithsl !! Dokładka 16.01.2010 !! 1. Biustonosz 75 C, stan bdb. 2. Biustonosz Lindex/Disney 75 A z Prosiaczkiem! Stan db bo nieco sprany, bardzo wygodny, mięciutki. 3. Kapcie - baletki, mięciutkie, kolor kremowy/waniliowy. Nowe, tylko przymierzone. Będą pasować najlepiej na 37 i 38. Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-18 o 19:56 Powód: wymienione :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
!! Dokładka 16.01.2010 !!
1. Białe bikini wiązane ze sznureczkami, kwiatowe aplikacje w intensywnych odcieniach niebieskiego, na lewej miseczce dodatkowo naszyte cekiny. Wyprułam metki, ale to jakieś 36/38/40 (sznureczki zapewniają dużą regulację). Miseczka B/C na oko. Stan idealny, tylko się w nim opalałam kilka razy. Za coś super ![]() 2. Dwuczęściowy sportowy strój kąpielowy, stan bdb, miejscami minimalnie sprany kolo, po założeniu jest to niewidoczne. Rozmiar z metki 158, ja mam 170 cm wzrostu i małe cycki i się mieszczę bez problemu ![]() 3. Góra od bikinie, kolory nieco żywsze niż na zdjęciu. Stan db, bo lekko zmechacone, oddam za drobiazg. Rozmiar z metki S, miseczka A na oko. 4. Klasyczny jednoczęściowy kostium Adidas, rozmiar raczej uniwersalny, myślę że do L spokojnie. Przód klasyczny, z tyłu odkryte plecy. Stan bdb. Za coś super nie ma mar6 ![]() 5. Czepek lateksowy chyba w ogóle nieużywany, pomiął się od leżenia w szafie, rozprostuje się w trakcie użytkowania. Ładnie profilowany. 6. Okularki na basen, plastikowe + pianka, szkła porysowane ale pod wodą jest to niezauważalne ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-26 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
!! Ostatnia dokładka 24.01.2010 !!
Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-31 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za sandałki CCC?
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ok, jeśli nikt się nie zgłosi, to zapraszam do mnie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
1. Koronkowe szorty, nowe bez metek, rozmiar to raczej S, ew. małe M
2. Bawełniane figi, fajnie wycięte z tyłu, nowe bez metek, rozmiar S 3. Rajstopy w panterkę i w szkocką kratkę. Rozmiar z metki 158 - 174, jednak ja mam 170 cm wzrostu i są na mnie za krótkie tak myślę, że wejdą maksymalnie na 165 cm. Czerwone tylko przymierzone - stan idealny, panterki nowe niemierzone. cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za czarne majtki i panterkowe rajstopy?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic
![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
moze cos za rajstopki panterke?
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- nie. golf nie ma przebarwien. nie wiem dlaczego tak wyszedl na foto ![]() nie wiem tylko czy oplaca mi sie go oddawac za rajstopy?one sa grube czy raczej cienkie> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za obie pary rajstop?? odp u mnie
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
to tak:
*kurtka *koszula w kratkę * spodnie w kratkę * różowa koszulka z kocurem * http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1262598642 * 1. Super boho spódniczka za kolana z india-shopu, kolor khaki/czekoladowy brąz, modne cieniowanie, z przodu aplikacje z cekinów. Rozmiar uniwersalny - gumka w pasie. Nowa bez metek, tylko przymierzana jaką posiada dł??
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś za rajstopy?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
hmm... no ja mogę wymienić się za koszulę, pasowałoby Tobie? a może mogłabyś mi coś jeszcze do niej dorzucić?
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- podam jutrook? A u Ciebie podoba mi sie jeszcze http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1262600825 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.