|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wishlista Orzeszkowej
Poszukuję:
# Farby do włosów Garnier nr 111 !! # FUTERKA!! Zarówno w formie kurteczki jak i kamizelki, 34-38 najchętniej w ciemnych kolorach # sandałów jezusków, rzymianek, gladiatorek, najchętniej skórzane/zamszowe, brązowe, beżowe, czarne ale inne też rozważę rozm. 38/39 # balerinek czarnych 38/39 # szortów 36/38 we wszelkich kolorach i fasonach # grubych kryjących rajstop w ciemnych kolorach (brąz, czerń, butelkowa zieleń, granat, śliwka etc.) # paska plecionego złotego i brązowego # kaszkietu w męskim stylu, w ciemnych kolorach # torby w stylu boho # spodni narciarskich 36/38 lub ocieplanych bryczesów # kardiganów/rozpinanych sweterków i bolerek we wszelkich kolorach # ciekawych tanktopów/longów # złotych cienkich bransoletek # jeansów dzwonów 36/38 # kapelusza na lato, może być kowbojski ![]() # okularów - much # ubrań w stylu boho/hippie/folk - tunik, sukienek, bluzek, także biżu # ciepłej kurtki, najchętniej typu bomber, w ciemnych kolorach, nie musie być w idealnym stanie bo potrzebuję jej do jazdy konnej, byleby była ciepła i miała kaptur. # rozmaitego sprzętu jeździeckiego (czapraki, derki, bryczesy, także pasze, odżywki i preparaty pielęgnacyjne dla koni) # przyjmę też każdą ilość glukozaminy w dowolnej postaci oraz Therm Line II, tabletek Yasminelle oraz cukierków na gardło i preparatów witaminowych z magnezem (Asmag np.) ![]() Wątek wymiankowy w podpisie ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-17 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wishlista Orzeszkowej
u mnie futerko, szorty
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam rurki rozowe i czarne
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam koszule w kwiaty, szare rurki i zlote branzoletki
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zaktualizowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.