|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wish:)
niaktualne
![]() ![]() Estee Lauder Advanced BRAZY BEZE POSZUKUJE sweterki koszulki bluzeczki itd koszulki basic H&M ![]() ![]() TUNIKI CZARNE SUKIENKI LETNIE ZWIEWNE SUKIENKI STROJE KĄPIELOWE!!!!!wszystkie ![]() ![]() JEANSY LEGINSY TREGGINSY TYLKO Z TYLLY WEJLI ROZ M loong topy topy koronkowe sweterki koszulki z falbankami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOSMETYKI MALE ILOSCI PERFUM W ORGINALNYCH FLASZKACH miniatury ![]() PUDRY SYPKIE NAJCHETNIEJ LOREAL YSL ESTEE LAUDER MAYBELINE LOREAL!!!!! bazy tusze linery lakiery szampony odzywki itd ![]() tusze do rzes dior lancome clinique bazy z silikonem DAX NAOMI CAMBEL CAT DELUXE/AT NIGHT Gosh cienie sypkie brazy beze itp maseczki w saszetkach jednorazowych do twarzy stop rak krem na noc nawilzajaco odzywczy zele uv Vichy, Norma Teint !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! i wszystko o czym zapomnialam ![]() NIM NAPISZESZ ZERKNIJ CZY COS U MNIE WIDZISZ TYLKO ZA COS EXTRA MOGE POSZUKAC POZA WATKIEM
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2015-02-23 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wish:)
mam bzika na punkcie dodatkow z MANGO sporo z przedsprzedazy mam ale jesli ktos ma wzor ktorego nie posiadam oddam wiele
![]() poszukam poza watkami ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2015-02-23 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pomylka
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
tunika ma 60x2, z tym ze to kroj nietoperza, ja nosilam ją z paskiem bo wtedy przeslicznie sie prezentuje. no i jako sukienke a nie tunike.
perfumy sa w oryginalnym flakonie, są oryginalne ![]() wstawie fotke oczywiscie, z tym ze jeszcze prosilabym wymiarki bluzy w biuscie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.