![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Mnóstwo kosmetyków do włosów ...i nie tylko
NIEAKTUALNE
Włosy: - NIVEA INTENSE REPAIR - odżywka na noc Intensywna Regeneracja - użyłam kilka razy Nivea Hair Care, Intense Repair, Odżywka na noc 'Intensywna regeneracja' - JOICO - odżywka - balsam do włosów grubych,szorstkich,puszac ych się - posiadam próbkę 50ml,którą uzyłam chyba dwa,trzy razy oraz duża butelkę 250ml,w której zostało niewiele odżywki ale na kilka testów na pewno wystarczy(ta jest z wymianki).Odzywka jest bardzo gęsta przez co wydajna. Joico, Moisture Recovery, Treatment Balm (Odżywka-balsam do włosów suchych, grubych lub szorstkich, puszących się) - BIOVAX do włosów suchych i zniszczonych - zostało ok.połowy L'Biotica, Biovax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych - PARACHUTE - olejek kokosowy do włosów - mam 1/2 dużej 500ml butli,termin ważności olejku to koniec listopada 2010. - PANTENE PRO V SPRĘZYSTE LOKI I FALE -odżywka bez spłukiwania NOWA Procter & Gamble, Pantene Pro V Sprężyste Loki i Fale, Odżywka bez spłukiwania - DABUR AMLA olejek do włosów (została połowa) - xyolax - AVON odżywczy spray bez spłukiwania do włosów suchych i łamliwych (raz użyty) - AVON spray termoochronny do stylizacji włosów (raz użyty) - ARTISTE krem do stylizacji włosów (nowy)-zawiera wosk pszczeli, aloes,keratynę,pantenol,w itaminy A+E i filtr UV - ARTISTE odżywka intensywnie regenerująca (raz użyta) - zawiera keratynę,naturalny jedwab,glicerynę i pantenol - GARNIER Naturalna Pielęgnacja szampon do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (zużycie minimalne) - GARNIER Naturalna Pielęgnacja odżywka do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (ok.połowa) - ELSEVE Total Repair 5 - odżywka wypełniająca w kremie (zostało 1/2) - ELSEVE Cement - Ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów (zostało 3/4) - MARION Płyn do włosów kręconych (zostało 3/4) -NIVEA Intense Repair Balsam Intensywna Regeneracja (Nowy) - KULPOL Woda Brzozowa (zostało 3/4) - JOANNA brylantyna w wosku (zużycie minimalne) Ciało: - ZIAJA SOPOT SUN olejek do opalania w sprayu SPF 6 (raz użyty) - AVON CARE nawilżająco - ujędrniający balsam do ciała Kompleks Fito - Firming+ 24 godzinne nawilżenie (raz uzyty) - AVON Pachnąca mgiełka do ciała róża i brzoskwinia (nowa) Twarz: AVON ANEW mini emulsja 15ml z szafirowym kompleksem polipeptydowym - uzyłam dwa razy,jest kartonik Avon, Anew Rejuvenate Night, Sapphire Emulsion (Emulsja z szafirowym kompleksem polipeptydowym na noc) AVON ANEW mini emulsja 15ml ze srebrnym kompleksem polipeptydowym NOWA Avon, Anew Reversalist Night, Sterling Emulsion (Emulsja ze srebrnym kompleksem polipeptydowym na noc)
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2011-01-02 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mnóstwo kosmetyków do włosów ...i nie tylko
Hej
![]() Czy coś u mnie za: A ta odżywka artiste jest do spłukiwania czy bez? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za garnier i nivea krem?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za :
AVON Pachnąca mgiełka do ciała róża i brzoskwinia (nowa)
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A znajdziesz cos u mnie za:
DABUR AMLA olejek do włosów (została połowa) - ARTISTE odżywka intensywnie regenerująca (raz użyta) - zawiera keratynę,naturalny jedwab,glicerynę i pantenol - GARNIER Naturalna Pielęgnacja odżywka do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (ok.połowa)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
cos za wode brzozowa odp u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() - GARNIER Naturalna Pielęgnacja szampon do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (zużycie minimalne) - GARNIER Naturalna Pielęgnacja odżywka do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (ok.połowa) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
hej, coś u mnie?
AVON spray termoochronny do stylizacji włosów (raz użyty) AVON Pachnąca mgiełka do ciała róża i brzoskwinia (nowa) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- MARION Płyn prostujący włosy (ok.połowa) -NIVEA Intense Repair Balsam Intensywna Regeneracja (Nowy) - ELSEVE Cement - Ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów (zostało 3/4) - MARION Płyn prostujący włosy (ok.połowa) - AVON Pachnąca mgiełka do ciała róża i brzoskwinia (nowa) ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moze cs u mnie za
Włosy: - DABUR AMLA olejek do włosów (została połowa) - ARTISTE odżywka intensywnie regenerująca (raz użyta) - zawiera keratynę,naturalny jedwab,glicerynę i pantenol - ELSEVE Total Repair 5 - odżywka wypełniająca w kremie (zostało 3/4) - ELSEVE Cement - Ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów (zostało 3/4) -NIVEA Intense Repair Balsam Intensywna Regeneracja (Nowy) Ciało: - AVON Pachnąca mgiełka do ciała róża i brzoskwinia (nowa)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za
DABUR AMLA olejek do włosów ARTISTE krem do stylizacji włosów ARTISTE odżywka intensywnie regenerująca (raz użyta) MARION Płyn do włosów kręconych KULPOL Woda Brzozowa Mam tylko wątek ciuszkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś u mnie za : - AVON odżywczy spray bez spłukiwania do włosów suchych i łamliwych (raz użyty) lub - AVON spray termoochronny do stylizacji włosów (raz użyty)
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
pojemność tuszu clinique: 14 OZ. / 4g
kolor bręzera: nr-01 i ważne, dopiero teraz zobaczyłam - brązer jest do 2008 roku ![]() czy mimo to jesteś zainteresowana? czy mogłabym coś dołożyć do tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i jeszcze ta odżywka Jantar tez mi sie podoba ![]() zajrzyj do mnie Edytowane przez wiosenka84 Czas edycji: 2010-08-12 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- GARNIER Naturalna Pielęgnacja szampon do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (zużycie minimalne) - KULPOL Woda Brzozowa (zostało 3/4) - ELSEVE Cement - Ceramidy odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów (zostało 3/4) - GARNIER Naturalna Pielęgnacja odżywka do włosów farbowanych z olejkiem araganowym i żurawiną (ok.połowa) najbardziej na szamponie mi zależy
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
faktycznie
![]()
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podbijam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to napisz mi proszę jeszcze jakie pojemności wyjściowe były tych rzeczy.
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- dobra- zapraszam na pw podaj adres ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że wymieniłaś Garniery do farbowanych, bo to moja ulubiona seria. Poza tym niczego nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
zamiast odżywki jest może jeszcze AVON CARE nawilżająco - ujędrniający balsam?
![]() aa, aquolina + tusz może być ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-08-13 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za -NIVEA Intense Repair Balsam Intensywna Regeneracja (Nowy)
i AVON odżywczy spray bez spłukiwania do włosów suchych i łamliwych (raz użyty) ? ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.