|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Świąteczny prezent dla muzyka!
Hej
![]() Przejrzałam wiele wątków tego forum, ale żaden z pomysłów nie był do końca trafny.. Chciałabym prosić was o pomysły na świąteczny prezent dla TŻ'ta. ![]() Ma 19, kocha muzykę (słucha ostrzejszej muzyki) lubi śpiewać, baardzo Po za tym dużo ćwiczy, ogląda dużo filmów i sporo korzysta z komputera. Nie lubi czytać książek. Co do perfum boję się, że znów nie trafię (wiele razy mi się nie udało..) Tak więc po za tym ciężko mi wymyśleć inny prezent. Co myślicie o płycie winylowej, a na niej napisany jakiś cytat? Widziałam, że świetnie takie płyty wyglądają na ścianie. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym coś bardziej praktycznego ![]() Czekam na wasze pomysły, no i możecie także pisać o tym co macie zamiar kupić lub już kiedyś kupiłyście swoim drugim połówkom z góry dziękuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Świąteczny prezent dla muzyka!
Jakby grał na gitarze, to mogłabyś kupić np.taką piłeczkę do treningu palców.
Ja bym poszła w stronę komputera. Podkładka pod ręke do myszki /klawiatury, pendrive, dysk zewnętrzny. Może płytę dvd z koncertem ulubionego zespołu? Albo golarkę elektryczną, zależy jakie masz fundusze.
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak nie to, to może jakiś film na DVD, płytę CD ulubionego zespołu (jeśli lubi mieć takie rzeczy)? Perfumy to moim zdaniem kiepski pomysł, to jest coś do czego większość facetów jednak nie przywiązuje wagi i dla mnie taki prezent trochę na siłę Chociaż nie ukrywam, że kupiłabym TŻtowi perfumy gdyby był jakiś zapach który bardzo by się mnie (i jemu oczywiście) podobał, bo wiem że to jest coś czego sam sobie nie kupi ![]() W sumie zawsze możesz coś kupić, a tą płytę winylową jako dodatek - w końcu to niewielki koszt, a pomysł naprawdę fajny (chyba go od Ciebie zgapię ).
Edytowane przez lipcowa87 Czas edycji: 2010-12-05 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ta płyta z koncertem może być całkiem niezła, poszukam czy będą z koncertów np. Nickelback'a lub jakichś polskich, starszych zespołów ; ) co do tej płyty winylowej to wszystko by było okej (jako dodatek) tylko nie wiem czym mogłabym napisać na niej ten cytat żeby sie nie rozmazywało .. eh. XD a coś z elektroniki jeszcze? pendriva ma, dysk też, chciałam słuchawki ale niestety już też je ma .. - .-
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musiałabyś popytać w papierniczych, u mnie w niedużym mieście można było dostać coś takiego i nie kosztowało dużo. A jak nie, to może żelową farbką do szkła (taką do konturów, bo one są gęstsze i się nie rozmazują). O, znalazłam te markery http://www.fxpartner.pl/cat,39,marke...ne.html?page=1A z elektroniki to nie wiem, w sumie tu już się zaczynają wyższe progi cenowe. Zawsze można szukać większego pendriva, lepszych słuchawek ![]() Ale pomyślałam jeszcze o koszulce ulubionego zespołu, w sumie też fajny prezent
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Lipcowa jesteś boska, dziękujęęęę
Płyty najprawdopodobniej jutro do mnie dotrą, także jeszcze te mazaczki kupię i napiszę jaki z tego efekt Co do koszulki to on nie przepada za takim czymś, nawet za takimi z napisami Ale nadal mam kłopot z rzeczą praktyczną.. Może jakiś zestaw kosmetyków? tylko, że to takie banalne :< |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kosmetyków to ja raczej jestem przeciwna, osobiście nie znam faceta który by się z tego ucieszył, to prawie jak dostać skarpetki ![]() Nie wiem co Ci mogę doradzić. Ja mojemu TŻtowi na różne okazje kupowałam: - książki (ale on bardzo lubi, więc to inna historia) - zabawne bokserki (bo też lubi) - coś do ubrania (np. w tym roku na mikołajki dostał fajne ciepłe rękawiczki), koszulę, koszulkę, fajny krawat - ramkę z moim zdjęciem (niezbyt szczęśliwa byłam ale bardzo chciał, więc cóż było zrobić...) Hm, w sumie więcej nie pamiętam. W tym roku dostanie torbę na laptopa, ale to już grubsza kasa na to pójdzie. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
z tym czymś do ubrania właśnie się zastanawiam
myślałam nad koszulką, ale rozmawiałam już wcześniej z wieloma kolegami i oni uważają, że "koszulka nie jest wspaniałym prezentem, ale liczy się gest". Także jestem w kropce.. Myślałam też o pasku do spodni tylko, że to praktycznie też jakiś drobiazg, a chciałabym kupić coś bardziej porządnego. Mam do dyspozycji 50 zł.. w porywach do 70.. : ]
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
w sumie sama tworze muzyke i szczeze ujest wiele gadzetów :
jesli jest gadzetomanem polecam grające koszulki : http://spokogadzet.komputerswiat.pl/...-gitara-wideo/ a jesli lubi inne akcesoria to np.\: sklep z akcesoriami takimi muzycznymi np, jakies naszywki, pieszczochy itd ![]() lub te winyle tez nie sa zlym pomyslem ew. mozna na allegro mozna czegos poszukac jeszcze
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
ta koszulka jest kosmiczna
na pewno spodobałaby mu się jednak prezent właśnie dziś kupiłam (w kooońcu! ) no i cena też jest konkretna niestety.. ; ]
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
własnie co mu kupilas?
![]() ja mojemu , ze sprzetow takich rzeczy nic nie kupuje bo ma prawie wszystko :P a ze wlasnie taki typowy fan gadzetow to kupilam mu neocube, neodymowe kulki i to tego mysle dokupic jakies perfumy i bedzie :P
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
poszłam w stronę tradycyjności i kupiłam koszulę (taką na luzie
) w szeroką kratę Jeszcze w trakcie zakupów wahałam się między padem do komputera, ale jednak wybrałam koszulę : )Co do płyty to madal próbuję ją zdobyć.. Ogólnie większość moich znajomych może i oddałaby kilka płyt nawet za darmo, ale mają do nich ogromny sentyment. Także muszę szukać dalej
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
A w jakim mieście mieszkasz? U mnie są takie hm... sklepy ze starociami, tam często mają różne płyty za śmieszne pieniądze. Chyba we wszystkich większych miastach jest coś takiego.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

).

) no i cena też jest konkretna niestety.. ; ]