|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Płaszczyka, kozaków w zamian za nowe buty trekkingowe NOTTON
NIEAKTUALNY
Witam Mam do oddania buty do trekkingu firmy Notton rozmiar 40. Buty są nowiutkie, nigdy nie były zakładane. Kolor jest ciemniejszy niż na zdjęciach, taki bardziej czekoladowy. Buty są z naturalnej skóry, "oddychają" i były koszmarnie drogie. Dlatego wymienię je tylko i wyłącznie za: ![]() ![]() ![]() Proszę nie piszcie "coś u mnie", napisałam co chcę w zamian i za nic innego ich nie wymienię. Więc czekam na konkretne propozycje. Moje ciuszki:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488626 Moje kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487757 Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-12-15 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płaszczyka, kozaków w zamian za nowe buty trekkingowe NOTTON
ja mam takie kozaki. skóra. ocieplane.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
LucyJordan jeśli możesz prosiłabym o zdjęcie tych kozaków na nodze (chodzi mi konkretnie o łydkę, czy nie odstają mocno, szukam raczej dopasowanych bucików
![]() Prosze Cię również o troszkę czasu do namysłu, bo jednak zdecydowanie bardziej zależy mi na płaszczyku. Jeśli nie będę miała propozycji wymiany na płaszczyk, na pewno wrócę do Twojej Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
są wąskie w łydce
![]() długo takich szukałam, bo mam szczupłą nogę. rozmiar jest napisany 39, ale to zdecydowanie 40. wkładka wynosi 26 cm. nosze 40/41 i są na mnie dobre nawet w grubej skarpecie. buty są używane, ale niewiele. bardzo zadbane. bez żadnych wad. cholewka jest lekko marszczona, stylizowana na saszki ![]() ps. czy interesowałby Cię może czerwony płaszczyk dwurzędowy? wklejam zdjęcie ![]() zapraszam do mojego wątku ![]() odpisz prosze u mnie pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.