![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
róznoći z minerałów i średniej półki, zapraszam!ZAMKNIĘTY Witam, Dotychczas wymianki prowadziłam na forum mineralnym. Masz pytanie-napisz. odpowiem. Nie mam górnej półki. nie szukam ubrań. wysyłka zawsze polecony ekonomiczny. MINERAŁY - uwaga, są to sample, jeśli jest duże opakowanie zaznaczyłam, ale spodziewaj się woreczków strunowych, tak się kupuje mineralne kosmetyki.
Lucy - cream orginal Meow -purfect puss 4 fierce chartreux Meow - flawels feline 3 naughty korat Meow -purfect puss 3 naughty siamese Joppa - Light neutral -MD&SR- podkład, big Paint - medium neutral i taupe i medium EGM - paige-covr glowe, zoe cm/wp2; __mai lee- yg/yellow;__amico -yg/yellow Lili Lolo- popsicle; blondie; popcorn Aromaleight - voile -2N, 3WL;__glissade -2N, 2L, 2WL. BG minerals - light neutral
Joppa - think spring-zielony, słoiczek z sitkiem Joppa - cortney-j.brąz Paint – cinamona i frost Sweetscents brigt red -rózowy Sweetscentss smoky blue szary Sweetscents med brown sweetscent - city lights - sreberko sweetscents - genie BIG -j.fiolet The She Space -- my soulz a keeper-jasny delikatny róż sshe space - celebrate red lipstic - szary the she space - the best is yet to come - niebieskosrebrny opalizujący,1/2 biga The She Space - sour puss seeks same- ciemny The She Space love that lynne-beż; o raz Rotten apples ciemna zieln EGM- kyanite gem; bloodstone gem; EGM-nations festiwal; normandy mist Aromaleight - strawberry despair, peekaboo, brownsugar Aromaleight - pełen wymiar cienia adrenochrome -seria rock-srebrny Aromaleight -poison utopia - bardzo ciemny fiolet. sampel ORM -wave Aburey Nicole- emerald Coastal Scents – pigment niebieski i rózowy Meow- midnight feast; nabau; eshopping, funky dance DC - scared satin Joppa - glitzy
EDM – viki, waffle cone, champane Lauress - glisten PURE LUXE - blushing bride BG minerals - tropical bronze silk naturals - splendit EDM - tea time
Joppa - Light –korektor, struna Detrivore Cosmetisc – baza pod cienie 1/2 Lumene – baz pod cienie zostało 1/4 Artdeco - baza pod cienie - 1/3 Joko Exlusive - baza pod cienie -90%zostało KOLORÓWKA
NATURALNA PIELĘGNACJA
PĘDZLE
Coty - Extreme Orient - 30ml tester zostało 60% Adidas - floral dream 20/30ml yves rocher - cherry - 20ml Amor Amor Tentation ==edp 4ml, odlewka Avon tranquil moments 48/50ml [alkoholfree moisturing fragrance spray] KOLCZYKI jak na zdjęciu. *etui na okulary granatowe z vision express * książka dieta south beach w j.angielskim
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-12-12 o 17:28 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: róznoći z minerałów i średniej półki, zapraszam!
hey! podobają mi się u Ciebie minerałki
![]() zapraszam do siebie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
KOLORÓWK
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej moze cos u mnie za Loreal Color Appel trio pro 405 stay ultra fiolet dla zielonych oczu- raz użyte? Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452258
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Ziaja – micel jaśminowy, odlewka (dla mamy, bardzo tego szukam ![]() Dove – supreme carem oil perfume collection żel pod prysznic 55ml,nowy Dove – go fresh –zólty 55ml nowy Detrivore Cosmetisc – baza pod cienie 1/2 Jadwiga -naturalny puder, cera tłusta i trądzikowi Lili Lolo- popsicle; blondie Essence – tusz multi action maskara użyty 3 razy Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2010-07-28 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny odpisałam u was.
![]() dziewczyny szukam pasiaka essence i benefita 10, mogą być w połowie zużyte
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-07-30 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ciężko określić ile tego mydełka jest... Mam je z wymianki, ale nie używałam ani razu. Jak już podjęłam decyzję o jego używaniu, to dermatolog zalecił mi myć buzię innym mydełkiem, miałam afrykańskie wystawić w nowym wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Wpadło mi w oczko u Ciebie: Olejek do skórek ,mleczko wygładzające nivea do suchej skóry, oraz lakier bezbarwny rimela oraz Aburey Nicole – żel silikonowy baza pod podkład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja też po flat topa
![]() ![]() ![]() ![]() oraz oba żele Dove malutkie ![]() za pędzel oddam wiele ![]() woreczki strunowe mam takie 5x7 cm sporo bo kolczyki robie ![]() ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-07-28 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej mam pytanko
bo ja bym była chętna na wymiankę tylko czy do tego korektora z essence zamiast dermiki wzieła sobie próbki vichy bo objętościowo wyjdziesz na to samo?? ![]() ( bo dermiki jest połowa a pojemność wyjściowa to 15ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, mi sie podobaja podklady. sa to sample czy odsypki? ja bym byla zainteresowana wszystkimi jasniutkimi bez rozowych tonów.
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej,
podobaja mi sie u Ciebie: Jadwiga -naturalny puder, cera tłusta i trądzikowi Avon-mineralny podkład almond zużycie 5%. Nivea Visage Vital – krem na noc 10ml, nowy Nivea Visage Vital – krem na dzień- 10 ml, nowy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za ekstrakt z rozmarynu?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za: Beckham Signature Story ?
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bardzo jasne?pojęcie względne. neutralne, oliwki, żółte? napisz co konkretnie. ------------- odpisałam na waszych watkach,
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-07-29 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za flat topa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Joppa - Light neutral -MD&SR- podkład, big
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
z EDM używalam linien (blada do jasnej, neutralne), perfect.
mam naturalnie zarozowiona buzie, a szyje zoltawa i chcialabym cos lekko zoltawego, zeby wyrownac. generalnie potrzebuje czegos jasnego, ale nie wiem z czym porownac (11 unificiance la roche posay, 103 ivory clarins everlasting, najjasniejszy 02 vanilla mineralny puder bourjous w kompakcie byl za ciemny)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
też jestem z okolic perfekt EDM, więc mam pewien obraz sytuacji
![]() dam znać wieczorem co proponuje, ok?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oki, w takim razie czekam. pozdrawiam!
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za karte upominkowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.