|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Woda termalna Vichy, OPI i średniopółkowe kosmetyki WRZESIEŃ
NIEAKTUALNY!!!
Witam! Odświeżam wątek i dokładam kilka nowych rzeczy: *Nie wysyłam za granicę *Możliwa wymiana ma terenie trójmiasta(najlepiej Gdańsk) *Mam kilka rzeczy poza wątkiem, które ewentualnie mogę dołączyć do większej wymiany, ale przede wszystkim zależy mi na pozbyciu się tego co jest w wątku *proszę nie pisać `coś u mnie?`, napisz co konkretnie chcesz, będzie nam łatwiej *Chętnie oddam kilka rzeczy za jedną lepszą * OPI - austin tatious turquoise, użyty dwa razy, wygląda jak nowy (tylko za inny OPI/essie/jakiś porównywalny cenowo lakier z minimalnym zużyciem/kilka dobrych pędzli/dobrą szminkę) *MUA - szminka w kolorze Bare ( z wymiany, łącznie użyte może z 5 razy) *Yves Rocher - szminka couleurs nature w kolorze 05- z wymiany, dostałam ją w folii, sama użyłam 3-4 razy (chyba niedostępna w Polsce, bo nie widziałam jej na polskiej stronie, http://3.bp.blogspot.com/-A8vBPbqFZR...nge+pistil.jpg ) *Studio nails - żel do usuwania skórek (użyty kilka razy) *anty-stresowa maseczka anatomicals (różowe opakowanie) *lakier do paznokci essence - give me nude, baby ( mleczny kolor, średniawe krycie, użyty dwa razy, nie pamiętam kiedy był kupowany, ale gdzieś tak między lipcem a wrześniem tego roku, więc jest praktycznie nowy) *lakier do paznokci essence - black is back (kupiony na początku roku, kończy się nad napisem essence) Za coś z wish listy mogę wymienić *essence beach cruiser - girs just wanna have sun ( użyty kilka razy) *paletka revlon colorstay 12 hours eye shadow - 10 berry bloom (z wymiany, przez mnie użyta może 3-4 razy przez poprzednią wizażankę raz) Szukam: *Książki: Bobbi Brown. Perfekcyjny makijaż i makijaż z Katosu *pędzle (zwłaszcza kabuki i do oczu) *tusze do rzęs *szminki (poza pomarańczowymi i nude) *za bazę pod cienie artdeco oddam dużo Ale nie tylko, więc proszę pisać, rozważę wszystko
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2015-01-11 o 18:11 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Woda termalna Vichy, OPI i trochę średnio-półkowych kosmetyków
dziękuję, niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiana za:
*Woda termalna Vichy (zostało ok.80-90 %, prysnęłam kilka razy twarz, raz poparzone od słońca plecy), kupiona z miesiąc temu *brązowa kredka do brwi avon dark brown - ubytek ok 0,5 cm
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, na razie niestety nic.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic. Wymiana byłaby nieopłacalna ze względu na koszty przesyłki. Prawdopodobnie będę w tym tygodniu w Gdańsku,jeśli byś miała zbędny kominek do wosków lub kredki do oczu,to oddałabym kremy,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Woda termalna Vichy, OPI i średniopółkowe kosmetyki WRZESIE
Hej,
niestety nie znalazłam niczego, co mogłybyśmy wymienić Może masz poza wątkiem jakieś kule, sole do kąpieli? Naturalne balsamy do ciała? Albo peelingi? Micele z Biodermy? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Woda termalna Vichy, OPI i średniopółkowe kosmetyki WRZESIE
Woda termalna będzie dla mnie super
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Masz jakiś balsam albo krem do rąk poza wątkiem? ![]() Albo peeling? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- To może książka Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
no to na ten przykład:
avon extra lasting totally taupe rimmel hydra renew - 180 vintage rose, jaki kolor konkretnie ma ta szminka YR? i czy ciepły czy chłodny? bo link nie działa ;< maybelline color tattoo 24 hr, kolor everlasting navy Ktoś jeszcze czyha na mniej więcej to, co Tobie wpadło u mnie w oko, odezwę się, czy przebije Twą ofertę
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2014-11-09 o 23:12 |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ostał się mały essiak, może dobierzesz coś innego?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ok, to ja bym prosiła w zamian to co chciałam wcześniej, z małym wyjątkeim- zamiast tej pomadki YR (nie mój kolor kompletnie), poproszę kredkę do brwi Avon?
jeśli się zgadzasz, zapraszam na priv
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nic dla siebie nie wyszukałam
![]() pozdrawiam Anna
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Nie znalazłam nic dla siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.