![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wymianka u zuuzx3: ubrania, różności, książkiDOKŁADKA NA DOLE 1 STRONY. POSTY: 23 I 25. WITAJCIE U ZUUZX3 ![]() Kilka słów ode mnie: 1. Jestem z Krakowa, jeśli ktoś także pochodzi z tego miasta to przy wymianie jestem za osobistym odbiorem. Aczkolwiek jeśli chodzi o wysyłkę to list polecony. 2. Wysyłam czyste ubrania, po praniu i na to samo liczę z drugiej strony ![]() 3. Opisuję każdy ubiór, podaję jego stan zużycia i wady (jeśli są). 4. Kiedy pojawi się propozycja COŚ za COŚ, a ja nie znajdę u Was niczego, to informuję o tym pisząc "nic". Również o to proszę z Waszej strony ![]() 5. To jest mój jedyny wątek i tutaj będzie wszystko wystawiane. 6. Jestem otwarta na wszelkie propozycje i prośby, np. dodatkowe zdjęcia. CZEGO SZUKAM? (między innymi) - sweterek na guziczki modny (rozmiar S lub M), - getry (legginsy) czarne rozmiar L, - ładne baleriny rozmiar 39/40, - ciekawe bluzy, - zależy też co mi wpadnie w oko ![]() Jak na razie tyle, będę edytowała. Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wymianka u zuuzx3 <3
NA CZAS TEJ AWARII DAJĘ KOLAŻE ZDJĘĆ UBRAŃ, ŻEBYM MOGŁA DALEJ PROWADZIĆ SPRAWNIE WYMIANKĘ.
1.Długa bluzka z Terranovy, duży dekolt, rozmiar M, stan bardzo dobry, wręcz idealny, ponieważ nosiłam tę bluzkę raz, albo dwa. brak -> piosenkarka85 2. Bluzka, nie pamiętam gdzie ją kupowałam, bo było to bardzo dawno, stan dobry. Rozmiar S. 3. Bluza różowa w serduszka, stan bardzo dobry, zamek w kształcie serca (z którego farba zeszła, ale nie rzuca się w oko), rozmiar L, także kupowana w sklepie Terranova. Jest w wyrazistym różowym kolorze, nie widać tego na zdjęciu, bo słaba jakość. 4. Książka, pt. "N@pisz do mnie". Opis: Historia miłosna Emmi i Leo. Oboje w połowie trzydziestki. On jest pracownikiem uniwersytetu. Ona projektuje strony graficzne. Pewnego dnia przez błąd w adresie mail Emmi ląduje w skrzynce Leo. Sytuacja powtarza się, wreszcie za którymś razem Leo reaguje. Wkrótce z tego przypadkowego kontaktu "przez klawiaturę" rozwija się ożywiony, efektowny dialog. Spotkanie w rzeczywistym świecie wydaje się nieuchronne, jednak kwestia ta okazuje się dla obojga trudna. Leo próbuje właśnie stanąć na nogi po zakończonym związku. Emmi jest szczęśliwą mężatką... Świetna książka, polecam. Nie lubię czytać książek, a ta mnie wciągnęła. Do tego jest druga część, którą też mam, ale muszę znaleźć. brak -> piosenkarka85 5. Śliczna, mała, różowa torebeczka, taka workowata. Ze sklepu kosmetycznego. ![]() Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-05 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1289579854
?? ZAPRASZAM ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za bluzę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za nr1?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1289562785
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za ksiazke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze taka jakość, ale jest beznadziejne światło teraz i to dlatego
![]()
Edytowane przez moniq909 Czas edycji: 2010-11-12 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za ksiazki?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zółtą bluzke i różowa bluze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem sama.. boje się troche, że będzie ciasny bo na Tobie fajnie lezy a jestes szczupła.. Ja niestety niekoniecznie i obawiam się, że będę ściśnieta jak parówka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja chyba zrezygnuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- a może masz coś poza wątkiem jeszcze co Ci zbywa? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka u zuuzx3: ubrania, różności, książki
w pierwszym poście mam wish
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
6. Śliskie getry, rozmiar L, kupione w sklepie CUBUS.
7. Getry czarne, po boku mają brylanciki. Trochę na zdjęciu wyglądają na rozciągnięte, ale po wypraniu będą OK - więc proszę się nie martwić. ![]() 8. Spódniczka letnia, biała ze wzorkami. Rozmiar M. Kupiona w sklepie CUBUS. Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
legginsami byłabym zainteresowana
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- legginsy potrzebuje tak na 100 cm ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Zdjęcia robione w nocnym świetle, stąd też słaba jakość. Ale mogę parę fotek cyknąć jak ktoś będzie chciał dodatkowych.
9. Krótkie letnie spodenki ciemno-różowe we wzorki, rozmiar S, ale spokojnie wejdą na M i na L, rozciągają się, mają gumkę. Kupione w h&m, wymienię na jakiś drobiazg, tanią rzecz czy coś. ![]() 10. Niebieska bluza we wzorki z Cubusa (dałam za nią około 100 złotych), stan bdb, jest świeżo po praniu ![]() 11. Bluza niebieska PUMA, kupiłam ją w Egipcie ;d. Rozmiar trudno powiedzieć, takie m/l. ![]() 12. Długa bluza, bardzo fajna. Z Cubusa, rozmiar M. Stan db+ 13. Żółta bluza z napisem, rozmiar L. Chociaż na M też dobrze leży. Stan idealny 14. Żółta bluza z nadrukiem z Croppa, rozmiar L, będę wybredna. :P Stan idealny Edytowane przez zuuzx3 Czas edycji: 2010-12-03 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zostawie ja jakiś czas dla Ciebie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
4. Książka, pt. "N@pisz do mnie" tą drugą też byłabym zainteresowana.
Coś u mnie w książkach lub kosmetykach ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
coś za nr1 ?
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
cos za getry nr 7?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.