|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINU Oddam szyblko i latwo:)Zamkniety! Zasady jak wszedzie czyli: 1. Ja piszę u Ciebie, Ty u mnie 2. Nawet jeśli nic nie znajdziesz, napisz proszę chociaż "nic" 3. Paczkę wysyłam poleconym ekonomiczny/priorytetowy- do ustalenia 4. Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania, pisz postaram się odpowiedzieć lub zrobić dokładniejsze zdjęcia NIe ma JESt ReZerwacja Jeszcze nie oddane wiec moge zmienic zdanie... 1.Isana z ojejkiem z babasssu szampon 2.Isana z ojejkiem z babasssu odzywka 3.Barwa brzozowa nowy 4.Barwa len i wit. 5.Barwa tataro-chmielowy 6.Joanna naturia mieta i wrzos 2 razy uzyty 7.Lady speed stick zostalo ok.3/4 8.Isae 2 razy uzyty 9.Isae 1 uzyty 10.Garnier fructis nutri gladki szampon 11.Garnier fructis nutri gladki odzywka 12.Joanna skrzyp i rozmaryn szampon 13.Joanna skrzyp i rozmaryn odzywka 14.Garnier zel oczyszczajacy z wyciagiem z winogron 15.Gliss Kur suche i zniszczone 16.Gliss Kur matowe i lamliwe 17.Avon blyszczyk 1 raz uzyty 18. 4 lakiery uzyte kazdy raz 19. Ziaja krem ogorkowy 20. Dove krem 21.Powiekszanie piersi Pueraria Mifrica Balsam zostalo ok.4/5 doslownie niewiele uzywany i Tabletki najmocniejsze 500mg-zostalo 36/100-niestety nie wiem czy pomoglo, bo to nie ja uzywalam ![]()
wymianowy lutowy kosmetyczny ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post50356324 i ciuszkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736740 Edytowane przez asiskooo Czas edycji: 2011-07-05 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINU Oddam szyblko i latwo:)
Coś u mnie za:
15.Gliss Kur suche i zniszczone 16.Gliss Kur matowe i lamliwe ? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za:
15.Gliss Kur suche i zniszczone 16.Gliss Kur matowe i lamliwe
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem za, wysyłam PW
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- A niech będzie, mogę dorzucić ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
1.Isana z ojejkiem z babasssu szampon 2.Isana z ojejkiem z babasssu odzywka 4.Barwa len i wit. 5.Barwa tataro-chmielowy 12.Joanna skrzyp i rozmaryn szampon 13.Joanna skrzyp i rozmaryn odzywka 15.Gliss Kur suche i zniszczone ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
14.Garnier zel oczyszczajacy z wyciagiem z winogron
15.Gliss Kur suche i zniszczone 16.Gliss Kur matowe i lamliwe 21.Powiekszanie piersi Pueraria Mifrica Balsam zostalo ok.4/5 doslownie niewiele uzywany i Tabletki najmocniejsze 500mg-zostalo 36/100-niestety nie wiem czy pomoglo, bo to nie ja uzywalam ![]() cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- jak dorzucisz krem dove to biore ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- ![]() 14.Garnier zel oczyszczajacy z wyciagiem z winogron 20. Dove krem 21.Powiekszanie piersi Pueraria Mifrica Balsam zostalo ok.4/5 doslownie niewiele uzywany i Tabletki najmocniejsze 500mg-zostalo 36/100 za sukienke i kerastase? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wszystko?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
15.Gliss Kur suche i zniszczone
16.Gliss Kur matowe i lamliwe 21.Powiekszanie piersi Pueraria Mifrica Balsam zostalo ok.4/5 doslownie niewiele uzywany i Tabletki najmocniejsze 500mg-zostalo 36/100-niestety nie wiem czy pomoglo, bo to nie ja uzywalam ![]() to mi się podoba u Ciebie ;p moglabym oddac: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1305990017 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1305892064 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1305888749 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czyli masz lepsza oferte za Pueraria Mifrica ?
![]() szkoda ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- chyba ze chcialabys negocjowac to jestem otwarta na propozycje ;D ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.