|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sylwester. Sukienka- dodatki :)
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sylwester. Sukienka- dodatki :)
ja bym dodała buty, żakiet (złagodziłby trochę ilość kwiatków) i lakier w kolorze pudrowego różu lub tzw nude... lub czarne grube rajstopy, czarny żakiet i czarne kozaki... ale ... trzeba też wziąść pod uwagę fakt,że na domówkach się w butach raczej nie siedzi, więc są tu chyba mniej istotne. Przez to, że sukienka jest bardzo wzorzysta trzeba ograniczyć dodatki, więc wybrałabym jakiś fajny duży pierścionek. Żadnych naszyjników i długich kolczyków bym już nie dodawała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ufff dzieki, chociaż jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jesli w avku to Ty, to masz wyrazista urode i bedziesz swietnie wygladala w tej kiecce
![]() dodatki: ubralabym czarne ponczochy, (cienkie, zeby nie bylo za czarno) i czarne balerinki- na domowce, a zwlaszcza na "mieszkaniowce" glupio czulabym sie w szpilkach, ale tez nie wyobrazam sobie pomykania na boso ![]() nie ubieralabym zakietu- bo raczej nie bedzie Ci potrzebny. na balkon/taras o polnocy i tak najlepiej wyjsc w kurtce/plaszczu, zeby sie nie podziebic. makijaz: postawilabym na mocno podkreslone rzesy i w ogole oczy, a na usta wybralabym pudroworozowa szminke i blyszczyk w odcieniu takim, jaki maja rozyczki na sukience + odrobina rozu na policzki. uwielbiam czerwony lakier na paznokciach, ale nie wiem czy nie bedzie ladniej, gdy do tego zestawu wybierzesz lakier rozowy. bedziesz musiala sama zadecydowac, w jakim kolorze lepeij sie czujesz i jaki bardziej pasuje, do calosci. co do bizu: zalozylabym wisiorek- najlepiej oprawiony w srebro krysztal, na krotkim czarnym rzemyku lub aksamitce. jesli lubisz i masz, to jeszcze pierscionek z takim samym krysztalem. i nic wiecej. Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2010-12-18 o 01:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym tutaj nie malowała paznokci na czerwono
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna sukieneczka
![]() Z racji, że jest bardzo wzorzysta nie powinnaś mieć problemu z doborem dodatków bo zwyczajnie powinno byc ich jak najmniej ![]() Paznokcie przede wszystkim nie na czerwono tylko na pastelowy róż. Rajstopy będą pasowały zarówno czarne- kryjące jak i cieliste. W czym czujesz sie lepiej. Z butami też nie powinno być problemu bo napisałaś, że to domówka więc w szpilach raczej pomykać nie będziesz. Założyłabym jakieś delikatne baletki. Żadnych żakietów ani marynarek bym nie zakładała bo sukienka ma bardzo ładne rękawki i szkoda by było ich zakrywać. Poza tym powinno być na tej imprezie na tyle ciepło, że takie rzeczy i tak by były zbędne ![]() ![]() Dziękuję za uwagę i życzę miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jaka śliczna buzia z avku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
sliczna sukienka jak mozesz to napisz mi na prv ile za nia dalas i gdzie
![]() ja bym zalozyla czarne gladkie rajstopy jakies z grubszych i szpilki skoro to domowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.