![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki i inne ;)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam, Tusze do rzęs: * Rimmel, Sexy Curves, intense black (8ml, zużycie niewielkie, kupiony przed wakacjami, używany sporadycznie) Podkłady: * Clinique superbalanced makeup teint equilibre parfait, w kolorze 04 cream chamois 30 ml (ubytek ok. 8 ml ) Pielęgnacja włosów: * L'biotica Moc Natury WAX SILK (nowy, w kartoniku 15ml) * Osmo Essence, Ficker Bodifying Root Lifter ( Spray zwiększający objętość włosó na bazie olejku z drzewa sandałowego i bergamotki) 250 ml, użyty 3 razy. * Nivea, mgiełka stylizująca ******* (przywraca fryzurze świeży wygląd - bez konieczności mycia włosów) 150 ml, ubytek->zobacz zdjęcie Pielęgnacja twarzy i ciała: * Isis Pharma Ruboril Expert M -(krem do skóry naczynkowej i ze skłonnością do rumienia (cera mieszana i normalna)) 30 ml, nowy, w kartoniku * Vichy - Norma Derm żel głęboko oczyszczający ubytek-> zdjęcie * Avene, krem do rąk Cold Cream * Oillan, mydło do twarzy i ciała * Bubchen, mleczko nawilżające 200ml, zużycie ok. 60% * Avene Cleanance K Lakiery do paznokci: * Zestaw 4 lakierów (każdy 5ml) Essie w kolorach: - Bermuda Shorts -> zużycie ok. 1ml, inne tylko testowane - Mini Shorts - Shorty Pants - Short Shorts * Maybelline Forever Strong: --> zużycie ok 20-25% - 815 Champagne - 792A Mocha Splendor * Iuminelle, Yves Roches, Fleur de lune 01, 3ml zużycie ok 1ml. Zapachy: * Clarins Eau Dynamisante Vitalite Fraicheur Fermete 100 ml (ubytek ok 4 ml) * Hugo Boss Elements EDT ok.25/100 ml (zapach męski) http://vetiver.pl/index.php?id=produ...poka z_&pid=407 * Yves Rocher - EDT Pur Desir de Lilas ubytek ->zdjęcie - nie ma Próbki: * 3 krok z Clinique x3 * Vichy, krem Norma derm x6 * Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy x2 Edytowane przez Zofiaa Czas edycji: 2010-12-20 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i inne ;)
Biżuteria, dodatki:
1. naszyjnik Tatuum, nowy 2. przypinki, niebieska i szara (Max & Co.), z truskawką (Bijou Brigitte),2 z misiami (mają trochę wykrzywioną agrafkę, ale dobrze się trzymają) 4. opaska H&M 5. 2 niebieskie naszyjniki 6. spinka do włosów, Bijou Brigitte 7. bransoletka z Turcji, no name 8. bransoletka owijana wokół ręki, no name 9. srebrny naszyjnik z zawieszką 10. wyrzeźbiony na kamieniu smoku + rzemyk 11. naszyjnik Maybelline ( w kilku miejsca pojawił się zielonkawy nalot?) 12. bransoletka H&M z zawieszkami ( schodzi z niej złoto) ![]() Książki: * Diabeł ubiera się u Prady, Lauren Weisberger * Silniejsze ode mnie, Rossana Campo * Casanova, Arthur Japin * Całun dla pielęgniarki, P.D. James * Bardzo biała wrona, Ewa Nowak * Zioła w kuchni, Engelbert Kotter * 101 psich sztuczek, Kyra Sundance i Chalcy * Dziennik Bridget Jones, książka na Cd (czyta Dorota Segda) DVD: * Skazany na śmierć sezon 1, dysk 4 i 5 odcinki 7-8 i 9-10. * Iskry miłości SZUKAM: - Carolina Herrera, 212 Sexy EDP - Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent EDT https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-25...nscent-EDT.htm - nowego pędzla do pudru - serum do włosów odbudowująco -wygładzającego Advanced Reserch Laboratories, Zero Frizz - suchego szamponu Klorane na bazie mleczka z owsa - bibułek matujących Edytowane przez Zofiaa Czas edycji: 2010-09-15 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
cos za
Rimmel, Sexy Curves, intense black (8ml, zużycie niewielkie, kupiony przed wakacjami, używany sporadycznie) L'biotica Moc Natury WAX SILK (nowy, w kartoniku 15ml) * Clarins Eau Dynamisante Vitalite Fraicheur Fermete 100 ml (ubytek ok 4 ml) * Hugo Boss Elements EDT ok.25/100 ml (zapach męski lakier meybelline ten jany oddam kosmetyki i ciuchy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za krem Ruboril?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Isis Pharma Ruboril Expert M -(krem do skóry naczynkowej i ze skłonnością do rumienia (cera mieszana i normalna)) 30 ml, nowy, w kartoniku i ewentulanie bransoletkę nr 7
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a może skuszę Cię czymś spoza wątku?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
* Clinique superbalanced makeup teint equilibre parfait, w kolorze 04 cream chamois 30 ml (ubytek ok. 8 ml )
nie widzialam wczesniej podkladu ![]() teraz to chyba ja za duzo chce ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hmm to może oddałabyś żel normaderm, spray Osmo Essence, jedwab wax i książkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Vichy - Norma Derm żel głęboko oczyszczający ubytek-> zdjęcie
mleczko nawilzajace i tusz do rzes cos u mnie?;d
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
* L'biotica Moc Natury WAX SILK (nowy, w kartoniku 15ml)
Clinique superbalanced makeup teint equilibre parfait, w kolorze 04 cream chamois 30 ml (ubytek ok. 8 ml ) i zel vichy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher - EDT Pur Desir de Lilas - czy ten zapach ma atomizer?
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- moge oddac za waxa i ten zapach Yves Rocher - EDT Pur Desir de Lilas Tylko jaka jest data tego waxa? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- wydawałam sporo kasy na kolorowe kosmetyki i inne - od pewnego czasu przeszłam na minimalizm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- aha - byłam zadowolona z laury geller - kupilam sobie nawet na zapas je - ale odsprzedałam zapas na allegro Mam do niego mały pędzelek to dorzucę bo był w zestawie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Diabeł ubiera się u Prady, Lauren Weisberger * Casanova, Arthur Japin * Całun dla pielęgniarki, P.D. James * Bardzo biała wrona, Ewa Nowak chętnie oddam kosmetyki bądź ciuszki..zajrzyj.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
* Yves Rocher - EDT Pur Desir de Lilas ubytek ->zdjęcie ? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
cos u mnie Za
* Clinique superbalanced makeup teint equilibre parfait, w kolorze 04 cream chamois 30 ml (ubytek ok. 8 ml ) * Rimmel, Sexy Curves, intense black (8ml, zużycie niewielkie, kupiony przed wakacjami, używany sporadycznie) * Maybelline Forever Strong: --> zużycie ok 20-25% - 815 Champagne - 792A Mocha Splendor * Nivea, mgiełka stylizująca ******* (przywraca fryzurze świeży wygląd - bez konieczności mycia włosów) 150 ml, ubytek->zobacz zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok, rozumiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.