![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NOWE : CK One 50ml oraz zestaw Lacoste Inspiration 50ml + balsam ZAPRASZAM!!!NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! NA POCZĄTEK KILKA ISTOTNYCH SPRAW: - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia - jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić. - jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich ![]() -nie wymieniam się na siłę mam górę kosmetyków i szukam tylko najpotrzebniejszych - jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, paczki wysyłać będę raz w tygodniu w umówionym terminie.z -ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI. NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE Dziewczyny poprzedni wątek zamknęłam bo pięknie mi wszystko "rozebrałyście" póki co chciałabym priorytetowo wymienić tylko te dwie pozycje: 1. Calvin Klein, CK One EDT 50ml nowe z pudełkiem KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,241,calvin-klein-ck-one-edt.html&next=1 2. Zestaw Lacoste: * Inspiration 50 ml EDP KWC: http://https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15162,lacoste-inspiration-pour-femme-eau-de-parfum.html&next=1 * Body Lotion 150ml Zestaw jest nowy, otworzylam i stwierdzilam ze to nie moja bajka (1psik) Oddam najchetniej za TM Angel , La Perla J'aime les fleurs lub Lolita Lempicka ale niekoniecznie, jestem podatna na kuszenie wiec zapraszam
![]()
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2011-01-01 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE : CK One 50ml oraz zestaw Lacoste Inspiration 50ml + balsam ZAPRASZAM!!!
interesuje mnie Lacoste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE : CK One 50ml oraz zestaw Lacoste Inspiration 50ml + balsam ZAPRASZAM!!!
nieststy nic co posiadasz nie zainteresowalo mnie na tyle by oddać Lacoste
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oddam caly watek kolorowki itp za lacoste!!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- oddam podklady ysl puderki sypkie poszukam poza watkiem litosci ![]()
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1289754732 i jakie ma wymiary?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o nieeeeeee ja ja wlasnie przed chwila do piwnicy w kartonach wynioslam buuuu juz nie zejde tam dzis aleeee jest spora wejdzie a4 spokojnie i jeszcze pelno miejsca zostanie
albo dobra poswiece sie i zlece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przezylam jjuz wklejam ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-25 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wysokosc cos kolo 40cm
szerokosc 31cm glubosc 13cm 2 paski jedne na ramie 2na raczke jak na fotkach ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ja ja nosilam do trampek adasia tez mam je w watku caosc robi wrazenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ja ja nosilam do trampek adasia tez mam je w watku caosc robi wrazenie ![]() ![]() wybacz ze w dresach ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-25 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ładna jest a powiedz mi ona jest czarna czy brąz bo na fotkach nie widacdokładnie koloru
Teraz ide synka kąpać i usypiać więc będę za jakiś czas ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czarna czarniutka
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- mam tez pasek w watku do niej i bluze czarna ze zlotymi bajerami ![]() ![]() ![]() no i powinnam gdzies miec rachuneczek na 120euro ale jak narazie nie znalazlam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-25 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za ck one?? mam nową srebrną biżuterię, nową paletkę z amway'a, ciuszki, torebki, buty zajrzyj do oby wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1289985859 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1289986146 Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zestaw Lacoste:
cos u mnie? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie bym oddala torebke i skorkowe na obcasie ale nic nie widze za wszystko:/mogla bym przygarnac ck i lacoste wymagajaca nie jestem
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za ck?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
co do bucikow to ja ogolnie nie nosze butow na obcasie a te sa tak mega wygodne ze moglam cale dnie w nich smigac
![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
najbardziej na lacoste ale moze bedziesz tak kochana i dolozysz cos zebym az tak stratna nie byla
![]() ![]() bo na ck i lacoste nie mam szans??na ck choruje od dawna ale jakos sie nie dorobilam ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-27 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Słońce teraz jestem w pracy ale popatrze co masz w wątkach jak znajde chwilkę a powiedz mi jakbym nic za oba nie znalazła co byś chciała żebym dołożyła do lacosty??
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie
telefon lub ck jeszcze mam odlewke-tylko atomizerka niemam DKNY Be Delicious cążki do skórek brazer ikos
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-27 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ostatecznie moglabym przygarnac Incandessence chyba ze chowasz cos pod lada ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
masz jakas wish ?moze mam cos czago szukasz zeby dostac oba zapaszki
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- aaaa wiem ![]() taka nr 4 niby w butelce widac kolorek ale na twarzy jest jak bezbarwna ![]() ![]() do tego w watku chyba mam podklad matujacy ysl tez 15ml ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2010-11-27 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niewiem nowy ck kosztuje za 100ml 129zł
a twoje to 50tka
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
ale kurcze nic innego nie widze u ciebie ew moge dolozyc odlewke dkny czy cazki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.